2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Oyyy Allah kolaylık versın canım , ben de ozeldeyim , dogum izni bitti ,6 ay da ucretsız alcam sanırım , işten şimdiden cok sogudum nasıl başlıcam bılmem , aklın bebekte kalıyodur ,şeytan dıyor 2-3 senecalısma hayatına ara ver ama ozmnda maddi iyikosullar saglayamam işte hersey onlar için
Off canim aynen hic baslayasim yok. Nasil gidecem bilmiyorum. Somestr tatilinden sonra baslama ihtimalim var. Oglumu birakinca hungur hungur aglarim galiba😕 arkadaslarim cocuklarini bakiciya birakirdi hic aklima uzuldukleri gelmezdi. Yasayinca ne zormus diyorum simdiden

Kızlar eşlerınızle aranız nasıl, cocuk gelınce hayatınuz ilişkiniz değişti mi , biz uzaklastık sanki her anlamda , tek konustugumız konu çocuk
Bizde eskisi gibi değiliz bu durumdan benden çok eşim şikayetçi eskiden benimle çok ilgilenirdin gelip sarılır severdin şimdi iyice uzaklaştın diye sitem eden o😂

Bnmde öyle sarımsı akıntı kontrole gittiğimde bişey yok demişlerdi smear yaptırdım
Aynı benimde sarimsi önceleri ped koyuyordum şimdi günlük ped koyuyorum ama doluyor baya bir de sende vajinanın alt kisminda et gibi bişey var mi oneceden yoktu sonradan çıktı nette baktım da acaba o mu akıntı yapıyor dedim

Kızlar bebem az önce tam tur yana döndü. Hemde uyutmuş yerine yatırmıştım odadan çıkıyodum ki farkettim. Allahtan ordaydım hala yoksa yemek saati falan derken 😱. Hazır dönmüşken müdahale etmeden bi süre bekledim acaba kaldırıp kafasını yana çevirecekmi diye zorlandı ama başardı. Uğraşırken uyandırdı kendini ama olsun şimdi tekrar uyutma çabasındayım 😬

Kızlar bebeklerinizin kulak içini temizliyor musunuz ben bugün farkettim içinde kurumuş akıntı var nasıl temizlenir acaba
Ben bi yerde okumuştum. Oradaki yağlı kulak kirleri kulağına su gitmesine gidersede atılmasına yardımcı oluyormuş. Ve daha bir sürü toz kir falan. O yüzden ben sadece yüzeysel temizliyorum. İçine girmeden

Aynı benimde sarimsi önceleri ped koyuyordum şimdi günlük ped koyuyorum ama doluyor baya bir de sende vajinanın alt kisminda et gibi bişey var mi oneceden yoktu sonradan çıktı nette baktım da acaba o mu akıntı yapıyor dedim
Aşırı değil ama var akıntı.. valla hiç kontrol etmedim sen muayeneye gitmedin mi? Şüpheleniyorsan bi kontrol ettir

X