Siznormal dogum mu yapmıstınız,akıntı ondan mı oluyorki ,ben sezeryan akıntım fln yok amaYa ben adet bile olmuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siznormal dogum mu yapmıstınız,akıntı ondan mı oluyorki ,ben sezeryan akıntım fln yok amaYa ben adet bile olmuyorum
Off canim aynen hic baslayasim yok. Nasil gidecem bilmiyorum. Somestr tatilinden sonra baslama ihtimalim var. Oglumu birakinca hungur hungur aglarim galiba arkadaslarim cocuklarini bakiciya birakirdi hic aklima uzuldukleri gelmezdi. Yasayinca ne zormus diyorum simdidenOyyy Allah kolaylık versın canım , ben de ozeldeyim , dogum izni bitti ,6 ay da ucretsız alcam sanırım , işten şimdiden cok sogudum nasıl başlıcam bılmem , aklın bebekte kalıyodur ,şeytan dıyor 2-3 senecalısma hayatına ara ver ama ozmnda maddi iyikosullar saglayamam işte hersey onlar için
Bizde eskisi gibi değiliz bu durumdan benden çok eşim şikayetçi eskiden benimle çok ilgilenirdin gelip sarılır severdin şimdi iyice uzaklaştın diye sitem eden oKızlar eşlerınızle aranız nasıl, cocuk gelınce hayatınuz ilişkiniz değişti mi , biz uzaklastık sanki her anlamda , tek konustugumız konu çocuk
Normal dogum canım bugün 88 günlük oldu bebeğim hala akintim var ama akıntı dediğim kanama değil vajinal akıntıSiznormal dogum mu yapmıstınız,akıntı ondan mı oluyorki ,ben sezeryan akıntım fln yok ama
Ben aldım sallanan ana kucağı ama gel gör ki 15dk durup sıkılıyor ebebek baby plus markaBana da öyle geliyor çok zeki oluyorlar hemen anlar yatmaz.
alınca içinde yatmazsa boşuna almış olurum diye kullanan var mı işe yarıyor mu diye sorayım dedim
Deliğine sokmadan kulak çöpüyle kıvrımlarını temizledim bndeKızlar bebeklerinizin kulak içini temizliyor musunuz ben bugün farkettim içinde kurumuş akıntı var nasıl temizlenir acaba
Yalnız değilsin bazen konuşamıyoruz bile geç geliyor çocuğu uyutmaya çalış kendin uyu derkenKızlar eşlerınızle aranız nasıl, cocuk gelınce hayatınuz ilişkiniz değişti mi , biz uzaklastık sanki her anlamda , tek konustugumız konu çocuk
Bnmde öyle sarımsı akıntı kontrole gittiğimde bişey yok demişlerdi smear yaptırdımSenin de oylemiydi canım akintim hiç kesilmedi sürekli ped degistiriyorum
Tmm cnm bekliyrm nerden aldın yazar mısın bideBen boroosh baby kanguru aldım yeni geldi daha kullanmadım, burda bir arkadaş memnundu ,bakalım kullanınca yazarım yine. Şuan bıkaçgun karantinada sonra yıkancak bize katılmsı için 1 haftalık dezenfekte süresi var :))))))
Aynı benimde sarimsi önceleri ped koyuyordum şimdi günlük ped koyuyorum ama doluyor baya bir de sende vajinanın alt kisminda et gibi bişey var mi oneceden yoktu sonradan çıktı nette baktım da acaba o mu akıntı yapıyor dedimBnmde öyle sarımsı akıntı kontrole gittiğimde bişey yok demişlerdi smear yaptırdım
Ben bi yerde okumuştum. Oradaki yağlı kulak kirleri kulağına su gitmesine gidersede atılmasına yardımcı oluyormuş. Ve daha bir sürü toz kir falan. O yüzden ben sadece yüzeysel temizliyorum. İçine girmedenKızlar bebeklerinizin kulak içini temizliyor musunuz ben bugün farkettim içinde kurumuş akıntı var nasıl temizlenir acaba
Caretta Elektrikli Beşik Fiyatları ve ÖzellikleriBen aldım sallanan ana kucağı ama gel gör ki 15dk durup sıkılıyor ebebek baby plus marka
Kayinvalide m de temizleme dedi zaten demekki doğruBen bi yerde okumuştum. Oradaki yağlı kulak kirleri kulağına su gitmesine gidersede atılmasına yardımcı oluyormuş. Ve daha bir sürü toz kir falan. O yüzden ben sadece yüzeysel temizliyorum. İçine girmeden
Aşırı değil ama var akıntı.. valla hiç kontrol etmedim sen muayeneye gitmedin mi? Şüpheleniyorsan bi kontrol ettirAynı benimde sarimsi önceleri ped koyuyordum şimdi günlük ped koyuyorum ama doluyor baya bir de sende vajinanın alt kisminda et gibi bişey var mi oneceden yoktu sonradan çıktı nette baktım da acaba o mu akıntı yapıyor dedim
Valla çocuğu bile zar zor kontrole götürüyoruz kendime daha sıra gelmediAşırı değil ama var akıntı.. valla hiç kontrol etmedim sen muayeneye gitmedin mi? Şüpheleniyorsan bi kontrol ettir
Trendyoldan aldım canım tamam eylül indirimdeykem ,gerci 40 lira düşüktu ,cokta düşmuyoTmm cnm bekliyrm nerden aldın yazar mısın bide
Anakucagı ve oyun halısı şuan kurtarıcı. Kesinlikle alın aldırınCaretta Elektrikli Beşik Fiyatları ve Özellikleri
Benim söylediğim bu tarz bir şey
Ana kucağında çok rahat etmez diye düşündüm