2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Ayvalık çok severim çok üzüldüm
Yerleşim yerlerine yakın diyorlar. Tahliye ediliyormuş evler. İyi misiniz
Sağol canım. Ben daha merkezdeyim bize ulaşamadı. Aklım çıktı. Ama şeytan sofrasından alda sahil boyuna kadar yandı. Ordaki evler boşaltılmış tabii şimdi şimdi duyulur haberler. Gündüz gözüyle bir fotoğraf bekliyorum bakalım ne kadar yandı.

Çok geçmiş olsun. Kasıtlı yakılmışsa da allah cezalarını versin. Gerçi doğa bu hor kullanmamızın cezasını hepimize veriyor.

Geçmişler olsun.inşallah çok zarar vermeden söndürürler. artık biri dur desin rantçı pisliklere

Geçmişler olsun.inşallah çok zarar vermeden söndürürler. artık biri dur desin rantçı pisliklere
Sağol canım. Orda ki sitelerde oturanlar elektrik tellerinden çıkan kıvılcımla başladığını söylüyorlar ama Bilemeyiz. Olan ordaki yaşayan canlara oldu. Öyle acı fotoğraflar var ki anlatamam insanın içi dayanmıyor.

Canım biz olduk 3 hafta önce sünnetimizi. Ilk gün sıkıntılı geçti sonrasında toparladı ben de senin gibi düşündüm lokal olsun diye allaha emanet girdik çıktık bu virüs elimizibağladı ama ne yapalım. Hatta ıgnesiz kremle uyuşturdu doktorumuz yani iyiki de olduk diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…