- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
Ay sendede mi var sebebı ne ki cozuttu kafa cekme konusumda
İnsallah ya napmak lazım tamda bilmiyorum yorucu oluyor
Kafayi cektigi zaman ayaga kalkip emziriyorum yoksa agliyor. Aliskanlik olacak diye de korkuyorum ama en azindan 6 ay anne sutunu memeden alsin diye sabredicem diyorumresmen aynısını yaşıyorum iki gündür. Mahvoldum asla uyumuyor. Kucağı geçtim memeden ayırdığım an ağlıyor.çıldıracağım.
Kafasını çekiyo benimki de mahvoldum.ama tazyikten diye düşünüyorum ben.
Sleepys 5 10 kilo var mesele denedin mi cnm masallah bebişe6 kg şuan 85 günlüğüz , ben yukardanda baglamiyorum aslinda ama iz yapmis
Harika haftalar ücretli bi uygulama hatta kitabıda varmış ben almadımHangi uygulmayı kullanıyorsunuz?
Rahat rahat emzirmek ne lüksmüş Allahım daha göğüs ucu çatlaklarım iyileşmedi bide bu çıktıKafayi cektigi zaman ayaga kalkip emziriyorum yoksa agliyor. Aliskanlik olacak diye de korkuyorum ama en azindan 6 ay anne sutunu memeden alsin diye sabredicem diyorum
3 numaraya devammi ozmn , ay bu bezleride hesap etmek bi paket daha alayim desem 3 haftada vucudu degiscek diyom 4 numaraya gecsem biraz bolluk var şasirdim kaldimBenimkinde hep oldu o iz. Büyük kullandigimda da sızma yapıyor
Yok canim başından beri prima kullaniyorum ee pişik taşma sikayetimiz olmadigi icinde degistirmedim hicSleepys 5 10 kilo var mesele denedin mi cnm masallah bebişe
Ben hala 2 kullanıyorum, bebegım 5.5 kilo3 numaraya devammi ozmn , ay bu bezleride hesap etmek bi paket daha alayim desem 3 haftada vucudu degiscek diyom 4 numaraya gecsem biraz bolluk var şasirdim kaldim
Ataklarla tanışmadıysan aman diyim ses etmeKizlar bu atak diyorsunuz ne atağı ne zaman nasıl oluyor ?
Acı elma yağı ile masaj yapmayı denedin mi? Ayak tabanlarına ve karnına saat yönünde. Kesin çözüm değil ama bizi birazda olsa rahatlatıyordu.Ah canım denemez miyim hem çıkmıyor gaz hem de yaparken çok ağlıyor. İki haftadır mahvetti hem bizi hem kendini
Aklıma cem yılmazın regl örneği geldi. Bir hafta öncesi bir hafta kendisi bir hafta sonrası eeeee şubat ayında sen yoksunnnCok ust uste geldi bu defa ataklar sanki. Atak hesaplamaya giriyorum google de. Orda yaziyor kac gun kaldigi. Daha 4. Ay atagi varmis 35 gun suruyormus
Hangi marka kullanıyosun? Bizde molfix 3 küçük sleppy 3 tam geliyo.Kizlar 4 numarali beze geçen varmi ,bugun baktim 3 numara baldirlarinda lastik izi yapmış
Ben 5.5 kg iken geçtim 3e ve sızdırdıBen hala 2 kullanıyorum, bebegım 5.5 kilo
yaaaa diyet yapıyodun sen.diyetisyen nediyo bu işe? Yok benim hep tazyikli boğuluuo çocuk.meme uçlarım mahvoldu kendini geri atmaktan.Gece biraz tazyikli,tazyiklite alışıp tazyık bitince mı yapıo duyosun , gunduz sütüm cok az sık emdigi içinmi bılmıyorum, süt artıran kilo verdıren diyet yaoıodum pişmanım cok sanki iyice azaldı sütüm
Evet var.hemşire olabilir demişti. 3 gündr çok huysuz acaba ondan mı diyorum? Asla kucak dısında bir yerde UyumuyoKuzlar 2. Ay aşısı yani verem aşısı sol kolda belli olmaya başladımı,bizim kızarıklık oivar bıkacgundur orda,sizlerde varmı
Moralin kötüdür ondandır dıyo, yoo moralim gayet iyiydi , bıraktım o yuzdenyaaaa diyet yapıyodun sen.diyetisyen nediyo bu işe? Yok benim hep tazyikli boğuluuo çocuk.meme uçlarım mahvoldu kendini geri atmaktan.
Evet var.hemşire olabilir demişti. 3 gündr çok huysuz acaba ondan mı diyorum? Asla kucak dısında bir yerde Uyumuyo
Hadiya, şuan ne kullanıyosun ben prıma premıum care 2Ben 5.5 kg iken geçtim 3e ve sızdırdı
Prima kullaniyorum canimHangi marka kullanıyosun? Bizde molfix 3 küçük sleppy 3 tam geliyo.
Buyur canimKızlar mrb aranızda ikiz annesi olan varmı ?
Benim oğlan 7 buçuk kg. Sleepy 3 oluyo bize. pişik sorunumuzda yok. Ama son paket aldım dün bende yakındır 3+ geçicem.Prima kullaniyorum canim
Oy masallah kilosu cok guzel Bende 3 e devam edicem galiba 4 denedim bol oldu sizma yapti 3 e devamkeBenim oğlan 7 buçuk kg. Sleepy 3 oluyo bize. pişik sorunumuzda yok. Ama son paket aldım dün bende yakındır 3+ geçicem.