Benimkindede yanakta buna benzer oldu ben yumurta yemiyodum o günlerde yedim böyle olunca sadece suyla yıkadım şimdi azaldı söndü diyebilirimkizlar sizce ne olabilir bu alerjimi yoksa kulaga su mu kaçtı
Atağa 3 gün var diyor uygulamada erken mi başladı bizimkiAtak haftasinda olabilir canim ama benim de bebegim cok uyuyan bi bebek degil. Tabi 1 saat cok az
Ne atakmış yaAtak haftssında olabilir, bızınkıde gunduz hıc uyumadıgu çok oluyo
Bazen emiyor ama 2 3 dk oyun oynar gibiİnsallah birden emmeye başlar
Kulağa su kaçması böyle yapmaz canım içerde olur enfeksiyonu. . Alerji olma ihtimali daha yüksekkizlar sizce ne olabilir bu alerjimi yoksa kulaga su mu kaçtı
Bu arada tavsiyem o tutup tutup bıraktığında bosalmayan memeyi sagarak boşalt canım . Benim bosaltmadigim dönemde sut miktarı azaldı. Sagdigimdan beridir hemen hemen aynı ..Aaa gecmıs olsun , nasıl oldu , meme reddi? Bızımki de memeyi turup tutup cektırıp burakıyo korkuyorum
Aynen öyleyiz ya hiç uyumuyor saatlerce uğraşıyorum 10 dk sonra uyanıyor bu 2,5 ayda bişeyler var galiba .delircek gibiyim uykusuzluktan üstelik gece uykusuda kötü saatbaşı yarım saate bir kalkıyorBebişi uyumayan var mı?? Gün içerisinde toplasan bir saat uyuyor 2,5 aylık bebek
Bizim de ataga 4 gun var ama bugun hic uyumadi halim kalmadi hic. Ayakta sallamak da etki etmiyor. Normalde de doyurup besigine koyuyorum hafif hafif sallayinca uyuyordu ama bugun memede uyuyor besige gectigi gibi uyaniyor.Atağa 3 gün var diyor uygulamada erken mi başladı bizimkimesela nasıl uyutuyorsunuz ?
Süt cok azalınca oyle yapıo canım farkettim, sütümmü azaldı o mu doymuo anlayamadım ya , gece tazyıklı gelıp gundüz az gelınce mi sınırlenıyo nedir offff zor bi süreç kafayı yıcemmBu arada tavsiyem o tutup tutup bıraktığında bosalmayan memeyi sagarak boşalt canım . Benim bosaltmadigim dönemde sut miktarı azaldı. Sagdigimdan beridir hemen hemen aynı ..
Canım cok az oluyo ,sagdugını atıyonmu , buzdolabına koydguma degmıo gibi ,zaten sonradan verdıgımdede sevmıo dolap sütünüBu arada tavsiyem o tutup tutup bıraktığında bosalmayan memeyi sagarak boşalt canım . Benim bosaltmadigim dönemde sut miktarı azaldı. Sagdigimdan beridir hemen hemen aynı ..
Deme :)bizimde ataj gelıo ozmn, buseferki neymiş:)Bizim de ataga 4 gun var ama bugun hic uyumadi halim kalmadi hic. Ayakta sallamak da etki etmiyor. Normalde de doyurup besigine koyuyorum hafif hafif sallayinca uyuyordu ama bugun memede uyuyor besige gectigi gibi uyaniyor.
Gaz cıkarma masajı yapabılırsın canım ınt de vıdeolar varMerhaba kizlar cocucugunu yüzüstü uyutan var mi acaba? Alıştırmak için çok mu geç kaldım. Biz 2. Ayimizi yeni doldurduk. Gazdan başımız belada. Sürekli katılarak ağlıyor. Yüzüstü yatınca gazı kolay çıkıyor diyorlar. Ara ara yüzustu yatırıyorum ama hemen ağlıyor. Döndürmek zorunda kalıyorum. Tavsiyesi olan var mı
Ah canım denemez miyim hem çıkmıyor gaz hem de yaparken çok ağlıyor. İki haftadır mahvetti hem bizi hem kendiniGaz cıkarma masajı yapabılırsın canım ınt de vıdeolar var
Geçmiş olsun canım alerjik olabilir.yedigin ictigin dokunmuş olabilir yada ciltte kızarıklık olabiliyor pişik gibi sıcaktan ortam sıcaksa.kizlar sizce ne olabilir bu alerjimi yoksa kulaga su mu kaçtı
Benimki de 1 haftadir iyice arttirdi su kafa cekmeleri. Meme reddinden korluyorum. Sut azaldigi gibi ayaga kalkip yuruyerek emziriyorum resmen oturdugumu anliyor uyanik seySüt cok azalınca oyle yapıo canım farkettim, sütümmü azaldı o mu doymuo anlayamadım ya , gece tazyıklı gelıp gundüz az gelınce mi sınırlenıyo nedir offff zor bi süreç kafayı yıcemm