2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bebişi uyumayan var mı?? Gün içerisinde toplasan bir saat uyuyor 2,5 aylık bebek
Aynen öyleyiz ya hiç uyumuyor saatlerce uğraşıyorum 10 dk sonra uyanıyor bu 2,5 ayda bişeyler var galiba .delircek gibiyim uykusuzluktan üstelik gece uykusuda kötü saatbaşı yarım saate bir kalkıyor

Merhaba kizlar cocucugunu yüzüstü uyutan var mi acaba? Alıştırmak için çok mu geç kaldım. Biz 2. Ayimizi yeni doldurduk. Gazdan başımız belada. Sürekli katılarak ağlıyor. Yüzüstü yatınca gazı kolay çıkıyor diyorlar. Ara ara yüzustu yatırıyorum ama hemen ağlıyor. Döndürmek zorunda kalıyorum. Tavsiyesi olan var mı

Bu arada tavsiyem o tutup tutup bıraktığında bosalmayan memeyi sagarak boşalt canım . Benim bosaltmadigim dönemde sut miktarı azaldı. Sagdigimdan beridir hemen hemen aynı ..
Süt cok azalınca oyle yapıo canım farkettim, sütümmü azaldı o mu doymuo anlayamadım ya , gece tazyıklı gelıp gundüz az gelınce mi sınırlenıyo nedir offff zor bi süreç kafayı yıcemm

Bu arada tavsiyem o tutup tutup bıraktığında bosalmayan memeyi sagarak boşalt canım . Benim bosaltmadigim dönemde sut miktarı azaldı. Sagdigimdan beridir hemen hemen aynı ..
Canım cok az oluyo ,sagdugını atıyonmu , buzdolabına koydguma degmıo gibi ,zaten sonradan verdıgımdede sevmıo dolap sütünü

Gaz cıkarma masajı yapabılırsın canım ınt de vıdeolar var

Süt cok azalınca oyle yapıo canım farkettim, sütümmü azaldı o mu doymuo anlayamadım ya , gece tazyıklı gelıp gundüz az gelınce mi sınırlenıyo nedir offff zor bi süreç kafayı yıcemm
Benimki de 1 haftadir iyice arttirdi su kafa cekmeleri. Meme reddinden korluyorum. Sut azaldigi gibi ayaga kalkip yuruyerek emziriyorum resmen oturdugumu anliyor uyanik sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…