Ben atak matak araştırmadım hiç ama biraz okudum ilginç geldi.Ve kendimi ataklara odaklamak istemiyorum atak yoksa bile zihnen oglumuda cekebilirim ne olur ne olmaz.
Ama atakmidir nedir bilmem tabikide oğlumda huzursuzlaniyor ben mesela gece gündüz tersti ilk zamanlar .Şükür yoluna koyduk.
Şimdi 3 ay 6 gunluguz ve gündüz uykumuz eksildi uyumuyoruz uzun uzun.Ben ay ay takip ediyorum genelde Dr Osman Gonulal i YouTube'dan.4.ay girişimiz ve tamamlamamiz nasıl olucak bakalım yaşayacağız.Mamayi bıraktı mesela biberonu reddeyiyor daha sık emiyor daha çok beni istiyor ayrılınca ağlıyor .Meğerse bu ayda iki üç hafts uyku gerilemesi olacakmış ve sonraki haftalarda eskisinden iyi uyuyacakmis inşaallah.
Bu 14unde aşı yazmislardi aşı yokmuş kontrolümüz 6.800 kilo 65 boy geldi şükür iyi dedi ve oglusumda sürekli sel ağızda akıntı var bir haftadır dış çıkarmada bunlar yasaniyormus biberin reddi ağızda sel ve elleri yumruk yalıyor resmen copcop emiyor.bazı çocuklar erken çıkarıyormus.Bakalim gorucez inşaallah çok sancılı geçmez . Artı olarak kakamiz azalmıştı 3 yada5gunde bir o biraz düzelecek gibi.
Bez konusuna gelince de Molfix kullanıyorduk sleepy alalım dedik 4numaraya geçince toplu ucuz vardı aldık 3bitti son iki kaldı sleppy 4te anca oluyor oğluma ama 3kadar küçük olmasamda çokta büyük değil bilginiz olsun.
Birde değişik sesler çıkarmaya başladı.ki soktayiz zaten 2.5aylikken inanın anne dedi resmen ve arada bildiğin anne diyor maasallah.Bilmiyorum yani ben vitaminc 1000 alıyorum ve elenatal 2diye gıda takviyesi alıyorum ise yariyorlarsa.Yuzustu yatırıyorum ayaklarıyla itekliyor azimli oluşunu seviyorum videolar çekiyorum.Sadece biraz yeni yeni elimizde biseyler tutturmaya çalışıyoruz onuda inşaallah zamanla yapar.En kötüsü anneannesi kucak alistirdi kucak seviyor.
Onun dışında bizi neler bekliyor bilemiyorum ama yorucuda olsa onu çok seviyorum
Allah hepimize kolaylık versin