2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Cok ust uste geldi bu defa ataklar sanki. Atak hesaplamaya giriyorum google de. Orda yaziyor kac gun kaldigi. Daha 4. Ay atagi varmis 35 gun suruyormus😁
Nasıl yani ne atağı canım hep okuyor duyuyordum burdan anlamıyorum nadir girebiliyorum.
Benim oğlan 11 Haziran doğdu.3ay 4gunluguz neye göre hesapliyorsunuz ne oluyor.🙂
Bide ben takip edeyim.

Nasıl yani ne atağı canım hep okuyor duyuyordum burdan anlamıyorum nadir girebiliyorum.
Benim oğlan 11 Haziran doğdu.3ay 4gunluguz neye göre hesapliyorsunuz ne oluyor.🙂
Bide ben takip edeyim.
Canim bazi donemlerde bebekler huzursuz oluyorlar uyumama egilimi gosteriyorlar ve genelde atak haftasina denk geliyor. Benim oglan da 3 ay7 gunluk ama dogum tarihine gore degil de dogmasi gereken tarihe gore hesaplaniyor. Bizim ki 8 Haziranda dogdu ama ben tarih olarak 29 Haziran yaziyorum ve ona gore cikiyor atak haftasi

Bizim de ataga 4 gun var ama bugun hic uyumadi halim kalmadi hic. Ayakta sallamak da etki etmiyor. Normalde de doyurup besigine koyuyorum hafif hafif sallayinca uyuyordu ama bugun memede uyuyor besige gectigi gibi uyaniyor.
resmen aynısını yaşıyorum iki gündür. Mahvoldum asla uyumuyor. Kucağı geçtim memeden ayırdığım an ağlıyor.çıldıracağım.
Ay sendede mi var sebebı ne ki cozuttu kafa cekme konusumda
Kafasını çekiyo benimki de mahvoldum.ama tazyikten diye düşünüyorum ben.

Atak haftasını neden doğması gereken tariHe göre yaptığımızı bilen var mı? Saçma geliyor bana ama mantıgını bilen?

resmen aynısını yaşıyorum iki gündür. Mahvoldum asla uyumuyor. Kucağı geçtim memeden ayırdığım an ağlıyor.çıldıracağım.

Kafasını çekiyo benimki de mahvoldum.ama tazyikten diye düşünüyorum ben.
Gece biraz tazyikli,tazyiklite alışıp tazyık bitince mı yapıo duyosun , gunduz sütüm cok az sık emdigi içinmi bılmıyorum, süt artıran kilo verdıren diyet yaoıodum pişmanım cok sanki iyice azaldı sütüm

Kuzlar 2. Ay aşısı yani verem aşısı sol kolda belli olmaya başladımı,bizim kızarıklık oivar bıkacgundur orda,sizlerde varmı

Atak haftasını neden doğması gereken tariHe göre yaptığımızı bilen var mı? Saçma geliyor bana ama mantıgını bilen?
Beyin gelişimi anne karnında baslayip devam ettiği için, anne karnındaki sürenin devamı olarak alınıyor . O yüzden doğması gereken tarih . Yani 38. Haftada doğan bebeğin beyin gelişimi 40 haftada doğanla aynı düzeyde başlamıyor .. M Manolya15

X