2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Rica etsem bana da yollayabilir misin? :)

Hanımlar bebeği 81 günlükken Bi atak faln oldu mu ya uyku düzeni değişti bide mama içmiyor dünden beridir 3 saati geçiyor zorla 90 ml bile içmiyor mamadan mı sıkıldı acaba ya

Biz şimdilik evde kürtçe ve türkçe konuşuyoruz okula gidincede öğrenir zaten fransızcayı ama türkçeyi daha iyi öğrenmesini çok istiyorum

Biz şimdilik evde kürtçe ve türkçe konuşuyoruz okula gidincede öğrenir zaten fransızcayı ama türkçeyi daha iyi öğrenmesini çok istiyorum
Biz şimdilik sadece türkçe gidiyoruz ama inglizce ce fransızca başlamak istiyorum. Dediğin gibi okulda öğrenecek ama okula başladığında arkadaşlık kuramamasından, derdini öğretmene anlatamamasından çekiniyorum. 3 yaş zorunlu eğitim 3 yaşa kadar fransozcayı da öğretmemiz lazım

Evet otelden ziyada pansiyon daha çok içime siniyo. Arabamızlada hiç durmadan gidip gelinirse sorun yok gibi. Valla hem hastalık hem şimdi mevsim değişimine gelmeyelim.

Benimki de geçen gün uyur uyanık haldeyken babası öpmüş bir ağlamaya başladı ama dediğiniz gibi canı yanmış gibi ağlıyordu korktum kucağıma aldım pışpışladım poposuna hafif hafif vurunca sakinleşti emzirince uyudu

Aynen bende sakinlestrip emzirip uyuttum dalıyor diyecem de bazen gözleri açık bakıyor öyle oluyor 3 kez oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…