Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün işe başladım oğluşum biberonla süt içmek istemiyor
Kızlar hiç sormayın her şey ters yüz olmuş vaziyette, kızım emmeyi bıraktı, günde 7 defa süt sagiyorum o da kalan bütün boş vaktim demek M Muallimeee90Evet MadamMaria bende senı merak edıyorum hersey yolundamı
Canım ben de bu hafta başladım, gün içinde oyun oynarken kitaplara falan bakarken bişey söylediğimde ingilizce ve almanca tekrar etmeye çalışıyorum. Bir de uyuturken vs youtubedan konuşma videoları açıp kendim de tekrar ediyorum uyuyana kadar. .. eşimle de konuşmaya basliycaz mümkün mertebe ...Arkadaşlar selam herkese. Bir sorum olacak 2 veya daha fazla dil eğitimi verecek olanlar nasıl bir metod izleyecek ya da çevrelerinde böyle birileri varsa nasıl metod izlediler? Anne bir dili baba diğer dili mi konuşmalı yoksa bir gün bir dil diğer gün öbür dil şeklinde mi gitmeli bilemiyorum çok farklı yöntemler var. 3 dilli eğitime başlamak istiyorum kitap önerilerine de açığım. Daha erken gibi asılnda ama bizimki muhabbeti çok seviyor hep kendiyle konuşulsun istiyor kendi de hece hece bir şeyler konuşuyor sürekli. Bu kadar ilgiliyken başlayayım diyorum yavaştan.
Basladin mi canim? Alisir insaAllah gercekten birakmak cok zor ya nasil aliscaz bu evrelere bilmiyorumBugün işe başladım oğluşum biberonla süt içmek istemiyor
Bi anda mi kesildi memeden? Allah kolaylik versin canim guc kuvvet versinKızlar hiç sormayın her şey ters yüz olmuş vaziyette, kızım emmeyi bıraktı, günde 7 defa süt sagiyorum o da kalan bütün boş vaktim demek M Muallimeee90
Atak haftasinda olabilir canim ama benim de bebegim cok uyuyan bi bebek degil. Tabi 1 saat cok azBebişi uyumayan var mı?? Gün içerisinde toplasan bir saat uyuyor 2,5 aylık bebek
Bizim 1 aylıktan beri vardı ara ara red olayı. . Ama gece hiç reddetmiyordu gün içinde de uykuluyken emiyordu. .. ne zaman ki algısı açıldı, iste o zaman tamamen reddettiBi anda mi kesildi memeden? Allah kolaylik versin canim guc kuvvet versin
Canım ben de aynı şekilde fransızca şarkı dinletiyorum arada günaydın iyi geceler, seni seviyorum, bitti, gel, bak gibi sürekli tekrar ettiğimiz kelimeleri fransızca ve ingilizce söylüyorum. Ama bir metod takip etmiyorum. Çocuğun kafasını iyice çorba yapmaktan korkuyorum:)Canım ben de bu hafta başladım, gün içinde oyun oynarken kitaplara falan bakarken bişey söylediğimde ingilizce ve almanca tekrar etmeye çalışıyorum. Bir de uyuturken vs youtubedan konuşma videoları açıp kendim de tekrar ediyorum uyuyana kadar. .. eşimle de konuşmaya basliycaz mümkün mertebe ...
Benim kayınvalidem bakıyor Allâh tan ama süt sıkıntıBenimde iznim bitmek üzere ne yapacağım şaşırdım el kadar bebek nasıl bırakacağız
Allahtan öğrenci yok tam gün calısmıyorum 1,5 saat gittim geldim ama yinede zor geldi doğum sonrası süre çok kısaBasladin mi canim? Alisir insaAllah gercekten birakmak cok zor ya nasil aliscaz bu evrelere bilmiyorum
Aaa gecmıs olsun , nasıl oldu , meme reddi? Bızımki de memeyi turup tutup cektırıp burakıyo korkuyorumKızlar hiç sormayın her şey ters yüz olmuş vaziyette, kızım emmeyi bıraktı, günde 7 defa süt sagiyorum o da kalan bütün boş vaktim demek M Muallimeee90
Yaaa kac gunluksunuz, ozel de mısın meslegın ne, ucretsız kullanmıycan ozaman. Allah yardımcın olsun kaşık biberona iyi dıyolarBugün işe başladım oğluşum biberonla süt içmek istemiyor
Atak haftssında olabilir, bızınkıde gunduz hıc uyumadıgu çok oluyoBebişi uyumayan var mı?? Gün içerisinde toplasan bir saat uyuyor 2,5 aylık bebek
Çorba olacağını sanmıyorum ama süreklilik önemli. Kitapta bebeklerin sürekli diymadikları dili 9-10 ay gibi beyinlerinden sildikleri yazılıydı. Sürekli duyduğu sürece isterse 5 dil öğrensin ...Canım ben de aynı şekilde fransızca şarkı dinletiyorum arada günaydın iyi geceler, seni seviyorum, bitti, gel, bak gibi sürekli tekrar ettiğimiz kelimeleri fransızca ve ingilizce söylüyorum. Ama bir metod takip etmiyorum. Çocuğun kafasını iyice çorba yapmaktan korkuyorum:)
Benimkinin de emme süresi baya kisalmisti .. geceleri düzgün emiyordu sadece. Hatta burda sormuştum emme süreniz kısaldı mi diye ... sonra aniden bıraktı valla ben de anlamadım. Aniden de tekrar başlar diye umutluyum ama bakalim.. bu aylarda çok sık oluyormuş meme reddiAaa gecmıs olsun , nasıl oldu , meme reddi? Bızımki de memeyi turup tutup cektırıp burakıyo korkuyorum
Evet evet dr um da dedı ,savascaksınız ama sabırlı olursan kazanırsın zor bi süreç, bu ay meme reddi olabilir hazırlıklı ol dediBenimkinin de emme süresi baya kisalmisti .. geceleri düzgün emiyordu sadece. Hatta burda sormuştum emme süreniz kısaldı mi diye ... sonra aniden bıraktı valla ben de anlamadım. Aniden de tekrar başlar diye umutluyum ama bakalim.. bu aylarda çok sık oluyormuş meme reddi
İnsallah birden emmeye başlarBenimkinin de emme süresi baya kisalmisti .. geceleri düzgün emiyordu sadece. Hatta burda sormuştum emme süreniz kısaldı mi diye ... sonra aniden bıraktı valla ben de anlamadım. Aniden de tekrar başlar diye umutluyum ama bakalim.. bu aylarda çok sık oluyormuş meme reddi
Uyku genetıkmiş sanırım uiya, uykuyu sevmek uykucu olmak vsAtak haftasinda olabilir canim ama benim de bebegim cok uyuyan bi bebek degil. Tabi 1 saat cok az