2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Canım ben de bu hafta başladım, gün içinde oyun oynarken kitaplara falan bakarken bişey söylediğimde ingilizce ve almanca tekrar etmeye çalışıyorum. Bir de uyuturken vs youtubedan konuşma videoları açıp kendim de tekrar ediyorum uyuyana kadar. .. eşimle de konuşmaya basliycaz mümkün mertebe ...

Canım ben de aynı şekilde fransızca şarkı dinletiyorum arada günaydın iyi geceler, seni seviyorum, bitti, gel, bak gibi sürekli tekrar ettiğimiz kelimeleri fransızca ve ingilizce söylüyorum. Ama bir metod takip etmiyorum. Çocuğun kafasını iyice çorba yapmaktan korkuyorum:)

Çorba olacağını sanmıyorum ama süreklilik önemli. Kitapta bebeklerin sürekli diymadikları dili 9-10 ay gibi beyinlerinden sildikleri yazılıydı. Sürekli duyduğu sürece isterse 5 dil öğrensin ...

Aaa gecmıs olsun , nasıl oldu , meme reddi? Bızımki de memeyi turup tutup cektırıp burakıyo korkuyorum
Benimkinin de emme süresi baya kisalmisti .. geceleri düzgün emiyordu sadece. Hatta burda sormuştum emme süreniz kısaldı mi diye ... sonra aniden bıraktı valla ben de anlamadım. Aniden de tekrar başlar diye umutluyum ama bakalim.. bu aylarda çok sık oluyormuş meme reddi

Evet evet dr um da dedı ,savascaksınız ama sabırlı olursan kazanırsın zor bi süreç, bu ay meme reddi olabilir hazırlıklı ol dedi

İnsallah birden emmeye başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…