- 12 Şubat 2020
- 223
- 208
- 35
Emzirirken artıyor mu terleme, karbonat kullanabilirsiniz rol on yerineHamak beşik kullanan varmı şu elde battaniyede sallama gibi etkilimi merak ettim.kızlar birde ben aşırı terliyorum süürekli yıkanıyorum ama bıktım ter kokusundan ya roll on filanda kullanamıyorum bebeğe zararlı diye.sizde böylemisiniz?
Ben de oyleyım ya ,cok berbat , hergun dus alsamda aldıktan1 saat sonra yine terlemiş kokmuş oluyorum,:)) koştırmaktan galıbaHamak beşik kullanan varmı şu elde battaniyede sallama gibi etkilimi merak ettim.kızlar birde ben aşırı terliyorum süürekli yıkanıyorum ama bıktım ter kokusundan ya roll on filanda kullanamıyorum bebeğe zararlı diye.sizde böylemisiniz?
Ben çektirmedim doktorumuzdan elle muayene etmesini rica ettim oda yanılma payı var ama bakayım dedi elle muayene ettiKızlar herkes kalça ultrasonu çektirdi mi?
Neden cektırmedımız zararımı varBen çektirmedim doktorumuzdan elle muayene etmesini rica ettim oda yanılma payı var ama bakayım dedi elle muayene etti
Yok covid den dolayı hastanede fazla beklemek istemedik ben hamileyken kontrollere bile üç kere falan gittim bu covid yüzündenNeden cektırmedımız zararımı var
Canım ben geçen hafta çektirdim bizde eşimle korona nedeniyle erteledik çevreden gidin önemli denilince bir de bizim dogum sırasında koprucuk kemiği kırığı olduğundan gittik ortopedi den randevu aldım hemen çekildi kısa bi islemBen çektirmedim doktorumuzdan elle muayene etmesini rica ettim oda yanılma payı var ama bakayım dedi elle muayene etti
Bizim 1. Ay çektirdigimizde sol bobrekte cok az genısleme cıkmıstı, 3. Ay yani dün yenıden cektırtti doktor, düzelmiş şükür. Kızı yatırdım doktor geldi ,doktora gülücük attı, dr da yanagını okşadı ,sonra eldivenlerını giydi cektı ultrasonu. Cok stres yaptım ellerını gozumun onunde dezenfekte etmedı sonucta ,edip mi geldi etmedımı bulmıyorum, sabunlu suylafln sildim yuzunu ordan cıkınca , Allahım korusun ınsallah , bundan sonra birkere daha cektırcekmısız emın olmak içinYok covid den dolayı hastanede fazla beklemek istemedik ben hamileyken kontrollere bile üç kere falan gittim bu covid yüzünden
Çektirdik , hastaneler kalabalık değil kısa bir işlem yağ ile bakılıyor, önemli ihmal etmemeliKızlar herkes kalça ultrasonu çektirdi mi?
Ben aldım. Blissin ahşap olanını. Ben memnun kaldım. Sallarken oğlan kenara kayıyor ilk başta yamulup düşücek sandım ama olmuyor bişey tabii orda uyuyup derin uykuya geçince alıp yatağına koyuyorum.Hamak beşik kullanan varmı şu elde battaniyede sallama gibi etkilimi merak ettim.kızlar birde ben aşırı terliyorum süürekli yıkanıyorum ama bıktım ter kokusundan ya roll on filanda kullanamıyorum bebeğe zararlı diye.sizde böylemisiniz?
Çektirmeyi düşünmüyorum açıkçası bu konuda içim rahat korona çok yaygın ve bulaşır diye korkuyorum kardeşim oğlunu götürdüğü doktorun covid olduğunu öğrenmiş götürdükten bir iki gün sonra ben de çok çekiniyorum ve eskiler kalça usg mı çektiroyordu diyorum kendi kendime ve doktorun muayenesine de güveniyorumBizim 1. Ay çektirdigimizde sol bobrekte cok az genısleme cıkmıstı, 3. Ay yani dün yenıden cektırtti doktor, düzelmiş şükür. Kızı yatırdım doktor geldi ,doktora gülücük attı, dr da yanagını okşadı ,sonra eldivenlerını giydi cektı ultrasonu. Cok stres yaptım ellerını gozumun onunde dezenfekte etmedı sonucta ,edip mi geldi etmedımı bulmıyorum, sabunlu suylafln sildim yuzunu ordan cıkınca , Allahım korusun ınsallah , bundan sonra birkere daha cektırcekmısız emın olmak için
Bu günlerde günlük yapıyor kakasını ama ona rağmen yine de gazı oluyor geceleri bende değiştirsem iyi olcak mamasını
Canım nasıl oldunuz , iyimisiniz, benım de bukac gun once atesım cok yukseldı acaip halsızdım , bebekte minik minik oksuruyı, tırsıyorım ,sendekı belortıler neydi , bebege gecmedı demi?Benim kiza metsil damla iyi geldi gaz icin, deneyebilirsin canim
yine harikasın ya bazem nasıl vakit bulduguna inanamıyorum. Bana da atar mısıım pdf?Sağol canımm :) ben artık 4-6 aylık aktiviteler yaptırıyprum internette bir çok etkinlik var. Bebek oyunları kitabim var ondan da yararlanıyorum. Pdf olarak da var atabilirim sana da isterden kuzum. Ama geçen ay en çok parmak kuklalarıyla farklı tonlamada sesler, elleriyle kavrama, bir gün sağ el bir gün sol el üzerine odaklanıyordum. Aynı şekilde boyun kasları için yüz üstü aktivite yapıp önüne hışırtılı kitap koyuyordum sayfaları çevirip oyalıyordum yarı emekler pozisyona geldi rahatça üst vücudunu baya rahat havaya kaldırıypr. Aynı şekilde bir gün sol bir gün sağ taraf ağırlıklı oynatarak boynunu da güçlendirmeye çalışıyorum. Sonra kendi çıkardığı gıı-guu-moo gibi sesleri tekrar ederek konuşuyorum onun dışında her dakika büyük insanmış gibi konuşuyorım. Geceleri uyumadan önce gazını çıkarırken o gün içerisinde yaptığımız herşeyi, gittiğimiz yerleri anlatıyorum. Bir sonraki gün için yapacaklarımızı anlatıyorum. Ufak ufak kısa masallara da başlaım. Bazen kendi okuduğum romanları dahi sesli okuyup erkek sesi, kadın sesi vs seslerde tonlamalar yapıyorum. Müzik açıyorum farklo dillerde farklı ritimlerde bir gün ispanyok, bir gün hint, bir gün fransız vs gibi :) Benim yardımımla el çırpıyoruz ritme göre ya da jimlastik yaptırıyorum.
Oyun alanına koyuyorum kendi uzanıp oyuncaklarıyla oynuyor, vuruyor ellerini kullanıyor. Zorda kalmadıkça kucağa almıyorum her yerini rahatça kullansın, kaslarını çalıştırsın diye.
Artık zeka kartları ilgisini çekmiyor bizimkinin. Renkli şeylere ilgi duymaya başladı ama ilk 2 ay zeka kartlarıyla da baya oynadık. Atladığım şeyler mutlaka vardır ams genel olarak böyle canım:)
olmadım canım bende halaCanım naptın adet oldun mu ben daha olmadım bugün kan verdim <1.20 çıkmış negatif demek sanırımironman_2020
Decavite devam ediyorum benCocuk dr u hamıleyken kullandgın vıtamınleri kullanabılorsın dedi , ne kullanıyodumki ben :)) unuttum sanki yıllar gecti gibi
Canımm teşekkür ederimyine harikasın ya bazem nasıl vakit bulduguna inanamıyorum. Bana da atar mısıım pdf?
olmadım canım bende hala
Decavite devam ediyorum ben
Aynen herhalde öyle oluyor ama tek korkum bebeğime bulaşır diye ondan ayrı kalmaya dayanamamSaol canim teşekkür ederim, annemde de sadece baş ağrısı vardi, test yapmasa inanmazdı corona olduğuna, eger önemli biseyin yoksa zaten semptomsuz olarak anlatıyorsun, yinede inşallah yoktur
Tatile gittiniz mi siz?Aynen herhalde öyle oluyor ama tek korkum bebeğime bulaşır diye ondan ayrı kalmaya dayanamamtatilden doneli 1 hafta oldu 1 hafta daha geçse baya rahatlicam hiç biyere gitmedik başka