2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Emzirirken artıyor mu terleme, karbonat kullanabilirsiniz rol on yerine

Ben de oyleyım ya ,cok berbat , hergun dus alsamda aldıktan1 saat sonra yine terlemiş kokmuş oluyorum,:)) koştırmaktan galıba

Ben çektirmedim doktorumuzdan elle muayene etmesini rica ettim oda yanılma payı var ama bakayım dedi elle muayene etti
Canım ben geçen hafta çektirdim bizde eşimle korona nedeniyle erteledik çevreden gidin önemli denilince bir de bizim dogum sırasında koprucuk kemiği kırığı olduğundan gittik ortopedi den randevu aldım hemen çekildi kısa bi islem

Yok covid den dolayı hastanede fazla beklemek istemedik ben hamileyken kontrollere bile üç kere falan gittim bu covid yüzünden
Bizim 1. Ay çektirdigimizde sol bobrekte cok az genısleme cıkmıstı, 3. Ay yani dün yenıden cektırtti doktor, düzelmiş şükür. Kızı yatırdım doktor geldi ,doktora gülücük attı, dr da yanagını okşadı ,sonra eldivenlerını giydi cektı ultrasonu. Cok stres yaptım ellerını gozumun onunde dezenfekte etmedı sonucta ,edip mi geldi etmedımı bulmıyorum, sabunlu suylafln sildim yuzunu ordan cıkınca , Allahım korusun ınsallah , bundan sonra birkere daha cektırcekmısız emın olmak için

Ben aldım. Blissin ahşap olanını. Ben memnun kaldım. Sallarken oğlan kenara kayıyor ilk başta yamulup düşücek sandım ama olmuyor bişey tabii orda uyuyup derin uykuya geçince alıp yatağına koyuyorum.

Çektirmeyi düşünmüyorum açıkçası bu konuda içim rahat korona çok yaygın ve bulaşır diye korkuyorum kardeşim oğlunu götürdüğü doktorun covid olduğunu öğrenmiş götürdükten bir iki gün sonra ben de çok çekiniyorum ve eskiler kalça usg mı çektiroyordu diyorum kendi kendime ve doktorun muayenesine de güveniyorum

yine harikasın ya bazem nasıl vakit bulduguna inanamıyorum. Bana da atar mısıım pdf?
Canım naptın adet oldun mu ben daha olmadım bugün kan verdim <1.20 çıkmış negatif demek sanırım ironman_2020
olmadım canım bende hala
Cocuk dr u hamıleyken kullandgın vıtamınleri kullanabılorsın dedi , ne kullanıyodumki ben :)) unuttum sanki yıllar gecti gibi
Decavite devam ediyorum ben

İlk çocuğum yanımda annem var ama günüm bebeğimle geçiyor..
çok yorgunum hep yorgunum ufak tefek şeyler hariç yetmiyor gücüm anlamıyorım niye yetemiyorum tahlil sonuçlarımda fena değil.. böyle hiç bişey yapasım yok.. ne zaman düzeliyor bu işler.. acaba benim gibi hisseden va rmı modum çok düşük..

yine harikasın ya bazem nasıl vakit bulduguna inanamıyorum. Bana da atar mısıım pdf?
olmadım canım bende hala
Decavite devam ediyorum ben
Canımm teşekkür ederim atarım tabii ki sana da pdf i. özelden mesaj attım sana. Bu ara annemin yanındayım vaktim çok bol önceye nazaran kuzum :) e artık bebeklerin algılar da açıldı sürekli ilgi alaka aktivite istiyorlar :) bu kadar ilgisi açıkken ot gibi büyütmek istemiyorum açıkçası :))

Arkadaşlar selam herkese. Bir sorum olacak 2 veya daha fazla dil eğitimi verecek olanlar nasıl bir metod izleyecek ya da çevrelerinde böyle birileri varsa nasıl metod izlediler? Anne bir dili baba diğer dili mi konuşmalı yoksa bir gün bir dil diğer gün öbür dil şeklinde mi gitmeli bilemiyorum çok farklı yöntemler var. 3 dilli eğitime başlamak istiyorum kitap önerilerine de açığım. Daha erken gibi asılnda ama bizimki muhabbeti çok seviyor hep kendiyle konuşulsun istiyor kendi de hece hece bir şeyler konuşuyor sürekli. Bu kadar ilgiliyken başlayayım diyorum yavaştan.

Saol canim teşekkür ederim, annemde de sadece baş ağrısı vardi, test yapmasa inanmazdı corona olduğuna, eger önemli biseyin yoksa zaten semptomsuz olarak anlatıyorsun, yinede inşallah yoktur
Aynen herhalde öyle oluyor ama tek korkum bebeğime bulaşır diye ondan ayrı kalmaya dayanamam tatilden doneli 1 hafta oldu 1 hafta daha geçse baya rahatlicam hiç biyere gitmedik başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…