Çok geçmiş olsun canım yeni duydum şimdiCok teşekkürler kizlar, bizde bir sorun yok insallah daha da olmaz.
Esim hastaneden cikti, karantina suresi bitti, annemde evinde iyi cok sukur 5 gub kaldi karantina bitmesine. Insallqh sorunsuz bir şekilde atlatırız
Kaç aylık yaptırdın canım sıkıntısız Bi şekilde atlatırsınız hemen iyileşir inşallahBiz sünnetimizi olduk teyzeleri çok sukur
3 ay aşısı da mı var biz bugün ikinci ay aşısı olduk sadece kilo boy kontrolüne gel dedi Bi ay sonra3 ay aşısını olan var mi hanımlar banyo yapılıyor mu
Benim oğluma kocaman Ken ta 2 yaşındayken falan dedi kalbinde ufurum var diye ama kendiliğinden geçti çok şükür . Maşallah kilosu çok güzelSelam kızlar. Biz bugün rutin doktor kontrolüne gittik. Kalbinde üfürüm var dedi canımı sıktı. Bi de ciğerleri hırıltılıymış. Yani öyle görünürde bi rahatsızlığı falanda yok ama. Uykusuz huzrsuz sadece ben atak haftasında diye ona yordum. Kilomuz 7400. Gelişimi güzel diyor. Bi sorun yok diyor. Ama ne bileyim işte içime kuşku koydu.
Parol bebeklerde kullanilmiuor canım 2 yaşın altinda hele ki mor calpol kullan 1 çay kaşığıBize sağlık ocağı doktor şurup şeklinde parol yazmış onu aldık ama burda hep duyduğum ağrı kesici calpoldu verdim Bi yarım kaşık ama içime de sinmedi pek
Sağlık ocağındaki doktor yazdı verdim yarım çay kaşığı ama reçete de okudum veriliyor diye yazılıyorParol bebeklerde kullanilmiuor canım 2 yaşın altinda hele ki mor calpol kullan 1 çay kaşığı
Cnm yetmediğini nasıl alıyosun bende bazen acaba doymuyomu diyrmCanim sutun yetiyorsa iyi bir sey aslinda. Benim sutum yetmiyor aksam uzeri ve sabah olmak uzere 2 kez mama veriyorum
Geçmiş olsun canım aşağı yukarı tüm bebeklerde üfürüm oluyor hatta Dr lar artık söylemiyo zamanla yok olduğu için.gelişimini takip edin yeter. Ama hırıltıya dikkat edin zatürre bronşit olmasın kuzucuk hırıltı çok tehlikeliSelam kızlar. Biz bugün rutin doktor kontrolüne gittik. Kalbinde üfürüm var dedi canımı sıktı. Bi de ciğerleri hırıltılıymış. Yani öyle görünürde bi rahatsızlığı falanda yok ama. Uykusuz huzrsuz sadece ben atak haftasında diye ona yordum. Kilomuz 7400. Gelişimi güzel diyor. Bi sorun yok diyor. Ama ne bileyim işte içime kuşku koydu.
3 ay da devlet aşısı yok yaptırmak istersen rota var canım3 ay aşısını olan var mi hanımlar banyo yapılıyor mu
Bize yıllarca hiç yazmadilar parol oğlum 10 yaşında daha iki senedir içiyor ona da calpol plus var turuncu onu yaziyorlardi önceden ben böyle biliyorum hep calpol kullandım.Sağlık ocağındaki doktor yazdı verdim yarım çay kaşığı ama reçete de okudum veriliyor diye yazılıyor
Eşime diyorum diyo zararlı olsaydı doktor vermezdi bende bi yarım çay kaşığı verdim ateşi çıkmasın diye vermem artık inşallah yaBize yıllarca hiç yazmadilar parol oğlum 10 yaşında daha iki senedir içiyor ona da calpol plus var turuncu onu yaziyorlardi önceden ben böyle biliyorum hep calpol kullandım.
8 haziran doğumlu oğlum bir hafta önce olduk sünnetimizi. Amin çok şükür atlattıkKaç aylık yaptırdın canım sıkıntısız Bi şekilde atlatırsınız hemen iyileşir inşallah
Bizde yaptırmayı düşünüyorz da bakalım inşallah8 haziran doğumlu oğlum bir hafta önce olduk sünnetimizi. Amin çok şükür atlattık
Sağol canım. İnsanın içi rahat olmuyor. İnşallah gecicekMerhaba canim gecmis.olsun. Yegenime de oyle demislerdi zamanla duzeldi. Ne desek de uzuluyorsundur eminim ama insaAllah geccici bu durum
3 çocuk seni rahat bırakmıyor dimi :) hamileyken ne sohbetler ediyorduk. Şimdilerde pek uğrayamıyorsun. Maşallah bebişine sağlıkla büyüsün bizimki de geçici inşallah. Bizim tuvalet sorunumuz relactaz damla ile çözüldü. Çok şükür bekletmiyor günlerce.Benim oğluma kocaman Ken ta 2 yaşındayken falan dedi kalbinde ufurum var diye ama kendiliğinden geçti çok şükür . Maşallah kilosu çok güzelbizde bugün gittik kontrole kalça USG gecememistik sabaha kadar gözüme uyku girmedi ya duzelmediuse ya bandaj takılırsa diye çok şükür acılarımız düzelmiş 1 ay çift bez taktım rabbime çok şükür 6100 olmuşuz bizde boyumuzda 62 cm olmuş sadece kaka sıkıntımız cozemedik tribudat şurup verdi biogaia ve nurse hepsini kullanıyorum 8 gündür gelen giden yok bakalım ne zaman ise yaricak
Sağol canım. Kafamı meşgul eden çoğunlukla hırıltı zaten. 1. Kat Evimiz kışın çok nem kokuyor. Bende alerjik durum var zaten gece yatıyorum sabah bi kalkıyorum burnum tıkalı 1-2 saat sonra açılıyo. Çok çok hapşuruyorum. Ev bakıyorduk zaten kış gelmeden üst kat bi yer. Şimdi doktorda öyle söyleyince hızlandırdık.Geçmiş olsun canım aşağı yukarı tüm bebeklerde üfürüm oluyor hatta Dr lar artık söylemiyo zamanla yok olduğu için.gelişimini takip edin yeter. Ama hırıltıya dikkat edin zatürre bronşit olmasın kuzucuk hırıltı çok tehlikeli
Geçmiş olsun canım. Ağladı mı? Bende cesaret edemiyorum. Keşke doğduğu an yapılsaymış. Hastalıktan dolayıda kafam çok karışık.8 haziran doğumlu oğlum bir hafta önce olduk sünnetimizi. Amin çok şükür atlattık