MasaAllah canim
MasaAllah canim oncelikle
gece beslenmesinde mama cok etkili cunku aksam uzeri sutum bittiginden mama veriyorum ve 8 de en gec uyumus oliyor ve 24.00 a kadar uyuyor genelde. Sonrasinda hep meme verdigim icin sık sık uyaniyor. Uykuluyken az ictigi icin doymuyor farkindayim ama gece emzirmesinin onemiyle ilgili yazilar okumustum bu yuzden 6 aya kadar sabredicem diyorum kendime. Tabi bizimki sık emdigi icin gece 2 den sonra hhop gaz basliyir degisik bi donguye giriyoruz malesef
buna da sukur tabi. Gunduz yuruyuse cikman harika gercekten ben de yapmak isterdim ama lohusalik surecim yipraticiydi ailemin yaninda olmama ragmen. Ailemin yaninda oldugum icin oglumun algilari masaAllah cok cok acik cunku evinyarisindan fazlasi egitimci babam dahil kalan 2 si de saglikci. Yaz tatili oldugundan herkes burda toplandi hal boyle olunca oglum cok fazla konusmaya ilgiye maruz kaldi. 1 ay oldu bizimle resmen konusuyor cevap veriyor muzigin ritmine gore neseli veya uzgun oluyor
arkasindan gecene baya uzun sure kafasini arkaya cevirerek bakip takip ediyor masaAllah. Sadece bu ay sonuna kadat eliyle kavramasi gelismesi gerek ama oglum hala bilincli kavramadi. Eline veridgimde tutup geri birakiyor. Haftaya evime gecicem insaAllah daha duzene bindiririm ama su gaz olaylari azaldi ya binlerce sukur cunku lohualik yasamamin sebebi de gaziydi cunku cok zorlandim. Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin bebeklerimizi amin. Ha bi de gunduz uykumuz geceden daha duzenli sukur ama saat olarak degil. Bazen sabah 9 da bazen 11 de uyuyor ama 2 uzun uykumuz oluyor genelde. Yine de bazi gunler ne yapsam da uyumadigi oluyor veya uyutmaya calisinca 20 dakika icinde uyaniyor o kadar olacak diyorum. Senin bebis kadar duzenli degiliz malesef ama sen emek vermissin canim gule gule buyut minigini