2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Benim oğluma kocaman Ken ta 2 yaşındayken falan dedi kalbinde ufurum var diye ama kendiliğinden geçti çok şükür . Maşallah kilosu çok güzel 🧿😘 bizde bugün gittik kontrole kalça USG gecememistik sabaha kadar gözüme uyku girmedi ya duzelmediuse ya bandaj takılırsa diye çok şükür acılarımız düzelmiş 1 ay çift bez taktım rabbime çok şükür🙏🙏 6100 olmuşuz bizde boyumuzda 62 cm olmuş 🧿 sadece kaka sıkıntımız cozemedik tribudat şurup verdi biogaia ve nurse hepsini kullanıyorum 8 gündür gelen giden 💩yok bakalım ne zaman ise yaricak 😘
Çok şükür canım gözün aydın bizimde her bezde kaka var yapsa bi dert yapmasa ya

Sağol canım. Kafamı meşgul eden çoğunlukla hırıltı zaten. 1. Kat Evimiz kışın çok nem kokuyor. Bende alerjik durum var zaten gece yatıyorum sabah bi kalkıyorum burnum tıkalı 1-2 saat sonra açılıyo. Çok çok hapşuruyorum. Ev bakıyorduk zaten kış gelmeden üst kat bi yer. Şimdi doktorda öyle söyleyince hızlandırdık.
İnşallah gönlüne göre bulursun havadar olması önemli bende de astım bronşit vardı benim ailem de evimiz müstakildi hemen yeni kat yaptırıp üst kata tanınmıştır.

Bu arada 2. Çocuk isteyenler kervanına beni de yazın :)) ama önce kızımın tadını biraz çıkarayım, ona haksızlık olacak gibi hissediyorum :) ama arayı çok açmadan bir tane daha istiyorum açıkçası :)
Kız bende istiyorum dediğin gibi yapıp biraz keyfime bakmak istiyorum açıkçası dediğin gibi Şimdi değil haksızlık olacağı hissi bendede var ♥️😍

Kız bende istiyorum dediğin gibi yapıp biraz keyfime bakmak istiyorum açıkçası dediğin gibi Şimdi değil haksızlık olacağı hissi bendede var ♥😍
Kızlar bzde istiyoruz 2. Yi ilkinin dogum sancısını cekince yok asla yapmam diyordum ama unutuluyor mus gerçekten yoksa büyük cesaret yaşım küçük olsa ilk çocuğum 7 yaşına gelene kadar istemezdim ama malsef yasimiz 33 olunca ara vermeden dusunuyoruz

Cnm yetmediğini nasıl alıyosun bende bazen acaba doymuyomu diyrm
Bebegim sık emiyor canim bu yuzd3n aksam uzeri gogsumde sut kalmiyor belli ve oglum az emip kafasini cekiyor sonra geri tutuyor bi daha cekiyor sinirleniyor bildigin. Tabi uyumuyor mizmizlaniyor boyle boyle anliyorum artik hangi saatte ac oldugunu

2. Bebegi dusunenlere masaAllah. Rabbim hepimize aratmadan versin ama bu corona belasi ve dunyanin hali yuzunden sanki doguracagim bebege haksizlik gibi geliyor. Boyle bi dunyaya bir insani getirmek off ne bileyim degisik dusunceler geliyor bazen aklima🤷‍♀️🤦‍♀️Neyse siz bana bakmayin ben de 2. cocugum olsun istiyorum ve hep 2 tane derdim de simdi cok erken gibi yine de buyuk konusmamak gerek😂😂

2. Bebegi dusunenlere masaAllah. Rabbim hepimize aratmadan versin ama bu corona belasi ve dunyanin hali yuzunden sanki doguracagim bebege haksizlik gibi geliyor. Boyle bi dunyaya bir insani getirmek off ne bileyim degisik dusunceler geliyor bazen aklima🤷‍♀️🤦‍♀️Neyse siz bana bakmayin ben de 2. cocugum olsun istiyorum ve hep 2 tane derdim de simdi cok erken gibi yine de buyuk konusmamak gerek😂😂
Canım gerçekten haklısın ama ilerde yalnız olması da ona haksızlık olur kardeş sevgisi bambaşka tabi allah hayirlisinj nasip etsin olmazsa bu dünyalar tatlısı bebisler de yeter ama ne bileyim biraz büyüdüler ya gülücükler konusmalar basladi insan tüm olumsuzlukları unutuyor

Canım bu arada yazmayı unutmuşum benimki başını kaldırıp çeviriyor o yüzden şişlik olmadı bizde. Zaten doktor kontrolünde bu çocuk hazır rahatlıkla yatırabilirsin yüz üstü dedi doktor. Kendi çeviremiyorsa sen çevirsen gece arada belki işe yarar
tamam canım benim mantıklı. Dönünce bende düzen oluşturcam haftaya.
Selam kızlar. Biz bugün rutin doktor kontrolüne gittik. Kalbinde üfürüm var dedi canımı sıktı. Bi de ciğerleri hırıltılıymış. Yani öyle görünürde bi rahatsızlığı falanda yok ama. Uykusuz huzrsuz sadece ben atak haftasında diye ona yordum. Kilomuz 7400. Gelişimi güzel diyor. Bi sorun yok diyor. Ama ne bileyim işte içime kuşku koydu.
bize demaynısını dedi 1/6 üfürüm. Kardiyolojiye gönderdi.ekg akciğer grafisi çekildi.hiçbir şey çıkmadı ama yine de doktor eko yaptırın dedi. Götürcem tekrardan.inşallah bri şey yoktur korkma ya bende kmtü bir şey getirmiyorum aklıma.
Kızlar bzde istiyoruz 2. Yi ilkinin dogum sancısını cekince yok asla yapmam diyordum ama unutuluyor mus gerçekten yoksa büyük cesaret yaşım küçük olsa ilk çocuğum 7 yaşına gelene kadar istemezdim ama malsef yasimiz 33 olunca ara vermeden dusunuyoruz
Ne zaman çalışmalara başlayacaksınız 😅 ben kestiremiyorum ya 🙈

bize demaynısını dedi 1/6 üfürüm. Kardiyolojiye gönderdi.ekg akciğer grafisi çekildi.hiçbir şey çıkmadı ama yine de doktor eko yaptırın dedi. Götürcem tekrardan.inşallah bri şey yoktur korkma ya bende kmtü bir şey getirmiyorum aklıma.

2 yaşına geldiğinde hala varsa o zaman ekg falan baktırırz dedi ama. 🤔

Normal dogummuydu senin,ben de cok ara vermeden istiyorum yaşım 36. Korona bitmesını beklıycekmısın kac ay sonra calısmalara baslamayı dusunuyosun😻

Adet olmadım ki canım dogumdan sonra ben O yüzden adet olayım düzene girer

Erkek anneleri bana fikir verin şu sünnet konusunda lokal ile yaptırabilmek için çok fazla vaktim kalmadı biliyorum. Ama bu covid elimi kolumu bağlıyo. Acelesi var mı ki diyorum. Sonra ya bişey olursada genel anestesi almak zorunda kalırsa diyorum. Büyük oğlum genel anestesiyle oldu beklemek çok yıpratıcıydı. 2-6 yaş arası zaten önerilmiyor. Birde yaptıranlar sizlerde süreç nasıl geçti? Bilgi verirseniz sevinirim.

Bebegim sık emiyor canim bu yuzd3n aksam uzeri gogsumde sut kalmiyor belli ve oglum az emip kafasini cekiyor sonra geri tutuyor bi daha cekiyor sinirleniyor bildigin. Tabi uyumuyor mizmizlaniyor boyle boyle anliyorum artik hangi saatte ac oldugunu
Ay benımkıde aynı davranısı sergılıyo , doymuyo diycem ama kusuyoda , doymasa kusarmı bılemedım

Normal dogummuydu senin,ben de cok ara vermeden istiyorum yaşım 36. Korona bitmesını beklıycekmısın kac ay sonra calısmalara baslamayı dusunuyosun😻
Normal dogum canım dedigim gibi daha adet görmedim ben eşim 1 yas olsun diyor ama ne zaman nasupse ışte bi adet olsam duruma bakicam daha duzenim yok

X