2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bizimde doğduğundan beri hep yatağında 3 tane baş havlusu var. Yatağının altında ben yatağı eğimleştirdim.
Yatağın tamamen altına mi , ben de yatağın altına yastık koymuştum bı ara ama baktım kendini ittirmeye başladıkça sabaha doğru aşağı inip boynu yamuluyodu sonra kalddirdm

Yatağın tamamen altına mi , ben de yatağın altına yastık koymuştum bı ara ama baktım kendini ittirmeye başladıkça sabaha doğru aşağı inip boynu yamuluyodu sonra kalddirdm
Bende koydum yatagının altına, bu sefer asagıya kaya kayakafa yamuk yumuk oldu vucut seklı rahatsız gıbıydı kaldırdım , ama korkuyorum da reflüden

O kadar yükseltmedim ya. Şuanda uyanık olsa gösterirdim de uyuyo. Bizim yatak ince altına 3 havlu hafif eğim yapıyor. Bi de yan yastığını azıcık yamuk koyuyorum sırt tarafına yüklenecek şekilde. O da yamulmsını engelliyodur belki. Anlatabildim mi bilemedim

Bende koydum yatagının altına, bu sefer asagıya kaya kayakafa yamuk yumuk oldu vucut seklı rahatsız gıbıydı kaldırdım , ama korkuyorum da reflüden
Ayynenn ben de o şekil ya oo inca kafa yamuluyordu şimdi yastık gibi değil de nevresim 4 e katlayıp baş kısmına koyuyorm o da ince gibi geldi nasıl birşey yapsam bilemedm tam düz yatmasi reflü ya da kusma açısından iyi degil
Anladm gibi

Hanımlar bu karbonatlı suyu nasıl ne kadar koyarak hazırlıyorsunuz doktora götürdüm bebeği dili pamukcuk olmuş ne kadar karbonat ne kadar su koyacağımı bilmiyorum bide Bi damla şeklinde şurup verdi
canim benim yengemin kizlari da hep pamukcuk olmustu hemsiresi demis soda ile suyu karistir tulbent gibi birseyle agzini sil hemen gecer demis bana da gecen dedi su ver emzirmeden sonra yoksa pamukcuk olur dedi sende istersen öyle dene hemen geciriyormus surubu kustugu icin verememis yengem sizde deneyin isterseniz faydasini görürsünüz bu arada nasil oldunuz iyimisiniz soramadim cok fazla giremiyorum buraya artik iyisinizdir insallah

Teşekkür ederim canım doktorun verdiği şurupla bide karbonatlı suyla geçirdik çok şükür hamd olsun iyiyiz canım rabbim Bi daha yaşatmasın korkusu bile insanın psikolojisini bozuyor onuda atlattık çok şükür teşekkür ederim canım düşünüp sorduğun için

Aynen canım ya malesef devamlı giremiyorum bazen günlerce hatta hiç fırsat bulamıyorum

2 yaşına geldiğinde hala varsa o zaman ekg falan baktırırz dedi ama.
Bana 6 ay sonraya tekrar bakarız demişti kardiyoloji.ama bu kontrolde kendi çocuk doktorum eko da yapılmalıydı dedi.içimizi ferah tutalım yoktur bir sey inşallah
Kızlar emzirirken vitamın kullanıyor musunuz, hangi vitamınler?
Decavite tekrar başladım avuö avuç saçlarım dökülüyor

Bu sabah yapmış kakasını çok şükür 9. Günde önceden bizde her bezi kakali alıyordum bı anda bıçak gibi kesti
İyi şükür huzursuz olmuştur yazık kaç günde bende aile hekimine sordum bebekten bebeğe değişir yeşil kokulu kanlı değilse sorun yok falan dedi ama bazen kötü de kokuyor bide mukus falan dedi arada o da oluyo napcam bilmiyorum

valla asilar korkutuyor ya ben ates rotavirus yaptirdinizmi siz
Yok ben devletin zorunlu olan aşılarının dışında yaptırmayı düşünümüyorum sonuçta ilaç benim ailemde kanser geçmişi olduğu için biraz daha doğalcı olmaya çalışıyorum d vitamini de vermiyorum ilk çocuğumda da vermemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…