- 12 Şubat 2020
- 223
- 208
- 35
Yatağın tamamen altına mi , ben de yatağın altına yastık koymuştum bı ara ama baktım kendini ittirmeye başladıkça sabaha doğru aşağı inip boynu yamuluyodu sonra kalddirdmBizimde doğduğundan beri hep yatağında 3 tane baş havlusu var. Yatağının altında ben yatağı eğimleştirdim.
Bende koydum yatagının altına, bu sefer asagıya kaya kayakafa yamuk yumuk oldu vucut seklı rahatsız gıbıydı kaldırdım , ama korkuyorum da reflüdenYatağın tamamen altına mi , ben de yatağın altına yastık koymuştum bı ara ama baktım kendini ittirmeye başladıkça sabaha doğru aşağı inip boynu yamuluyodu sonra kalddirdm
O kadar yükseltmedim ya. Şuanda uyanık olsa gösterirdim de uyuyo. Bizim yatak ince altına 3 havlu hafif eğim yapıyor. Bi de yan yastığını azıcık yamuk koyuyorum sırt tarafına yüklenecek şekilde. O da yamulmsını engelliyodur belki. Anlatabildim mi bilemedimYatağın tamamen altına mi , ben de yatağın altına yastık koymuştum bı ara ama baktım kendini ittirmeye başladıkça sabaha doğru aşağı inip boynu yamuluyodu sonra kalddirdm
bizimki gunduzleri uyanik.hep geceleri uyuyorTam uyutuyorum niyet ediyorum yatıyorum bende tammm içim geçiyo ki uyanıyo. Resmen bana gıcık
valla asilar korkutuyor ya ben ates rotavirus yaptirdinizmi sizBizim ilk çocukta 6. Ay aşıları çok ateş yapmıştı 38 in üstüne çıkmıştı gece sabaha kadar uğraşmıştık ben yine 6. Ay aşısından korkuyorum
Ayynenn ben de o şekil ya oo inca kafa yamuluyordu şimdi yastık gibi değil de nevresim 4 e katlayıp baş kısmına koyuyorm o da ince gibi geldi nasıl birşey yapsam bilemedm tam düz yatmasi reflü ya da kusma açısından iyi degilBende koydum yatagının altına, bu sefer asagıya kaya kayakafa yamuk yumuk oldu vucut seklı rahatsız gıbıydı kaldırdım , ama korkuyorum da reflüden
Anladm gibiO kadar yükseltmedim ya. Şuanda uyanık olsa gösterirdim de uyuyo. Bizim yatak ince altına 3 havlu hafif eğim yapıyor. Bi de yan yastığını azıcık yamuk koyuyorum sırt tarafına yüklenecek şekilde. O da yamulmsını engelliyodur belki. Anlatabildim mi bilemedim
canim benim yengemin kizlari da hep pamukcuk olmustu hemsiresi demis soda ile suyu karistir tulbent gibi birseyle agzini sil hemen gecer demis bana da gecen dedi su ver emzirmeden sonra yoksa pamukcuk olur dedi sende istersen öyle dene hemen geciriyormus surubu kustugu icin verememis yengem sizde deneyin isterseniz faydasini görürsünüz bu arada nasil oldunuz iyimisiniz soramadim cok fazla giremiyorum buraya artik iyisinizdir insallahHanımlar bu karbonatlı suyu nasıl ne kadar koyarak hazırlıyorsunuz doktora götürdüm bebeği dili pamukcuk olmuş ne kadar karbonat ne kadar su koyacağımı bilmiyorum bide Bi damla şeklinde şurup verdi
Biz 3. Ayda rota ve bexs olduk. Banyo yapılabiliniyor3 ay aşısını olan var mi hanımlar banyo yapılıyor mu
Teşekkür ederim canım doktorun verdiği şurupla bide karbonatlı suyla geçirdik çok şükürcanim benim yengemin kizlari da hep pamukcuk olmustu hemsiresi demis soda ile suyu karistir tulbent gibi birseyle agzini sil hemen gecer demis bana da gecen dedi su ver emzirmeden sonra yoksa pamukcuk olur dedi sende istersen öyle dene hemen geciriyormus surubu kustugu icin verememis yengem sizde deneyin isterseniz faydasini görürsünüz bu arada nasil oldunuz iyimisiniz soramadim cok fazla giremiyorum buraya artik iyisinizdir insallah
Erkenden kurtulmak okula falan giderler ben rahat ederimÇocuk yapıpkeyfe bakmak
Aynen canım ya malesef devamlı giremiyorum bazen günlerce hatta3 çocuk seni rahat bırakmıyor dimi :) hamileyken ne sohbetler ediyorduk. Şimdilerde pek uğrayamıyorsun. Maşallah bebişine sağlıkla büyüsün bizimki de geçici inşallah. Bizim tuvalet sorunumuz relactaz damla ile çözüldü. Çok şükür bekletmiyor günlerce.
O açıdan tamam :))) mantıklı ,hadi biri başlangıcı yapsınErkenden kurtulmak okula falan giderler ben rahat ederim
Bana 6 ay sonraya tekrar bakarız demişti kardiyoloji.ama bu kontrolde kendi çocuk doktorum eko da yapılmalıydı dedi.içimizi ferah tutalım yoktur bir sey inşallah2 yaşına geldiğinde hala varsa o zaman ekg falan baktırırz dedi ama.
Decavite tekrar başladım avuö avuç saçlarım dökülüyorKızlar emzirirken vitamın kullanıyor musunuz, hangi vitamınler?
Bu sabah yapmış kakasını çok şükürÇok şükür canım gözün aydın bizimde her bezde kaka var yapsa bi dert yapmasa ya
İyi şükür huzursuz olmuştur yazık kaç günde bende aile hekimine sordum bebekten bebeğe değişir yeşil kokulu kanlı değilse sorun yok falan dedi ama bazen kötü de kokuyor bide mukus falan dedi arada o da oluyo napcam bilmiyorumBu sabah yapmış kakasını çok şükür9. Günde önceden bizde her bezi kakali alıyordum bı anda bıçak gibi kesti
Bize de 3. Ayda aşı yok demişlerdi3 ay aşısı da mı var biz bugün ikinci ay aşısı olduk sadece kilo boy kontrolüne gel dedi Bi ay sonra
İncecik bir yün yastık yaptım ben onu koyuyorumKizlar siz bebeğinizin başını yükseltici birşey koyuyormusunuZ ben nevresim katlayıp koyuyorum farklı fikirlere açığım
Yok ben devletin zorunlu olan aşılarının dışında yaptırmayı düşünümüyorum sonuçta ilaç benim ailemde kanser geçmişi olduğu için biraz daha doğalcı olmaya çalışıyorum d vitamini de vermiyorum ilk çocuğumda da vermemiştimvalla asilar korkutuyor ya ben ates rotavirus yaptirdinizmi siz