2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Cok teşekkürler kizlar, bizde bir sorun yok insallah daha da olmaz.
Esim hastaneden cikti, karantina suresi bitti, annemde evinde iyi cok sukur 5 gub kaldi karantina bitmesine. Insallqh sorunsuz bir şekilde atlatırız
Çok geçmiş olsun canım yeni duydum şimdi 🙏 bizde 8 gün önce düğün yaptık kardeşime basim ağrıyor kaç gündür inşallah Corona kapmamisisz dir pazar da tatilden döndük çok dikkat ettim bakalım hakkımızda hayırlısı

Bize sağlık ocağı doktor şurup şeklinde parol yazmış onu aldık ama burda hep duyduğum ağrı kesici calpoldu verdim Bi yarım kaşık ama içime de sinmedi pek

Selam kızlar. Biz bugün rutin doktor kontrolüne gittik. Kalbinde üfürüm var dedi canımı sıktı. Bi de ciğerleri hırıltılıymış. Yani öyle görünürde bi rahatsızlığı falanda yok ama. Uykusuz huzrsuz sadece ben atak haftasında diye ona yordum. Kilomuz 7400. Gelişimi güzel diyor. Bi sorun yok diyor. Ama ne bileyim işte içime kuşku koydu.
Benim oğluma kocaman Ken ta 2 yaşındayken falan dedi kalbinde ufurum var diye ama kendiliğinden geçti çok şükür . Maşallah kilosu çok güzel 🧿😘 bizde bugün gittik kontrole kalça USG gecememistik sabaha kadar gözüme uyku girmedi ya duzelmediuse ya bandaj takılırsa diye çok şükür acılarımız düzelmiş 1 ay çift bez taktım rabbime çok şükür🙏🙏 6100 olmuşuz bizde boyumuzda 62 cm olmuş 🧿 sadece kaka sıkıntımız cozemedik tribudat şurup verdi biogaia ve nurse hepsini kullanıyorum 8 gündür gelen giden 💩yok bakalım ne zaman ise yaricak 😘

Selam kızlar. Biz bugün rutin doktor kontrolüne gittik. Kalbinde üfürüm var dedi canımı sıktı. Bi de ciğerleri hırıltılıymış. Yani öyle görünürde bi rahatsızlığı falanda yok ama. Uykusuz huzrsuz sadece ben atak haftasında diye ona yordum. Kilomuz 7400. Gelişimi güzel diyor. Bi sorun yok diyor. Ama ne bileyim işte içime kuşku koydu.
Geçmiş olsun canım aşağı yukarı tüm bebeklerde üfürüm oluyor hatta Dr lar artık söylemiyo zamanla yok olduğu için.gelişimini takip edin yeter. Ama hırıltıya dikkat edin zatürre bronşit olmasın kuzucuk hırıltı çok tehlikeli

Sağlık ocağındaki doktor yazdı verdim yarım çay kaşığı ama reçete de okudum veriliyor diye yazılıyor 🙁
Bize yıllarca hiç yazmadilar parol oğlum 10 yaşında daha iki senedir içiyor ona da calpol plus var turuncu onu yaziyorlardi önceden ben böyle biliyorum hep calpol kullandım.

Bize yıllarca hiç yazmadilar parol oğlum 10 yaşında daha iki senedir içiyor ona da calpol plus var turuncu onu yaziyorlardi önceden ben böyle biliyorum hep calpol kullandım.
Eşime diyorum diyo zararlı olsaydı doktor vermezdi bende bi yarım çay kaşığı verdim ateşi çıkmasın diye vermem artık inşallah ya

Benim oğluma kocaman Ken ta 2 yaşındayken falan dedi kalbinde ufurum var diye ama kendiliğinden geçti çok şükür . Maşallah kilosu çok güzel 🧿😘 bizde bugün gittik kontrole kalça USG gecememistik sabaha kadar gözüme uyku girmedi ya duzelmediuse ya bandaj takılırsa diye çok şükür acılarımız düzelmiş 1 ay çift bez taktım rabbime çok şükür🙏🙏 6100 olmuşuz bizde boyumuzda 62 cm olmuş 🧿 sadece kaka sıkıntımız cozemedik tribudat şurup verdi biogaia ve nurse hepsini kullanıyorum 8 gündür gelen giden 💩yok bakalım ne zaman ise yaricak 😘
3 çocuk seni rahat bırakmıyor dimi :) hamileyken ne sohbetler ediyorduk. Şimdilerde pek uğrayamıyorsun. Maşallah bebişine sağlıkla büyüsün bizimki de geçici inşallah. Bizim tuvalet sorunumuz relactaz damla ile çözüldü. Çok şükür bekletmiyor günlerce. 😘

Geçmiş olsun canım aşağı yukarı tüm bebeklerde üfürüm oluyor hatta Dr lar artık söylemiyo zamanla yok olduğu için.gelişimini takip edin yeter. Ama hırıltıya dikkat edin zatürre bronşit olmasın kuzucuk hırıltı çok tehlikeli
Sağol canım. Kafamı meşgul eden çoğunlukla hırıltı zaten. 1. Kat Evimiz kışın çok nem kokuyor. Bende alerjik durum var zaten gece yatıyorum sabah bi kalkıyorum burnum tıkalı 1-2 saat sonra açılıyo. Çok çok hapşuruyorum. Ev bakıyorduk zaten kış gelmeden üst kat bi yer. Şimdi doktorda öyle söyleyince hızlandırdık.

X