2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Canım bizde de gaz tekrar başladı bitmişti halbuki hiç bu kadar gaz sancısı çekmemişti mahvoldu kuzum

Rota aşısını da yaptırdım şükür şapur şupur içti valla bir güldü tosbiğim
Ben de yaptirmadim henuz canim. Doktor mu yapti asisini saglik ocagi mi? Hemsire eldivenini degistirmis mi diye korkuyorum sonucta agizdan yapilan bi asi. Haftaya evime doncem insaAllah. Olmazsa orada doktor yapsin diyorum ama yaparlar mi bilmiyorum

Rota aşısını da yaptırdım şükür şapur şupur içti valla bir güldü tosbiğim
Bir de canim sen okulu ne yaptin. Benim 27 sinde dogum iznim bitiyor ucretsiz izin alcam ama online olursa da paraya yazik diyorum bosuna ucretsiz izin almak istemem. Bazilari da online olursa bile arada okula cagiriyorlar diyor. Ne yapmayi dusunuyorsun?

Ben de yaptirmadim henuz canim. Doktor mu yapti asisini saglik ocagi mi? Hemsire eldivenini degistirmis mi diye korkuyorum sonucta agizdan yapilan bi asi. Haftaya evime doncem insaAllah. Olmazsa orada doktor yapsin diyorum ama yaparlar mi bilmiyorum
Sağlık ocağına yaptırdım gayet temiz calisti kadın aslında evde yapılabilir gibi geldi ama yine de uzmanların yapması daha doğru

Benim 14 de son bakıcı düşünüyorduk ama hastalıktan şu süreçte alamam annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakacaklar. Heyet raporu almaya çalışıyoruz biraz daha geç başlayayım diye ama dediğin gibi geç başlama ve uzaktan eğitim olma olasılığı var başlamak sanki daha iyi olur gibi geliyor

Hangi gun dogumdu sizin 9 hazıranmı, tam bıttıgı gunu nerden bılıyorsun canım

Bende lansinoh süt toplayıcısı var vakumlu mochi ile tamamen aynı bu indirimde diye almıştım gayet memnunum birini emerken diğerini sağıyorum. Manuel ya da elektrikli kullanmadım karşılaştırma yapamam ama 60-100 ml arası sağım yapıyor hızlı bir şekilde. Efor sarfetmeden sağım yapılabiliyor.

8 Haziran gecesi dogdu canim. Raporu hastane yazmzisti okulumda sisteme islemisti. Tam baslangici pazartesi olsun diye 1 veya 2 gun ileri veya geri olabiliyor. Hastane ne yazmissa tarihlerde o oluyor canim
Raporun bittiği gun yazıomuydu canım senin,benim raporun basladıgı tarıh yazıyodu sanki sadece, sen kacıncı haftada dogum yapmıstın ,ben 37±2 sende o civardı demi

Canım bizde de gaz tekrar başladı bitmişti halbuki hiç bu kadar gaz sancısı çekmemişti mahvoldu kuzum
Bence kesinlikle atak ile alakalı. İki hafta olacak bir zirve durumu oldu. Geçen hafta içi aşırı sabah 6 da başlayıp 9 de kesildi. İki gün tüm gece boyunca oldu. Benim bebişlerde gaz işi şurupla önlenmişti. Dediğin gibi hatta bitmişti kızımda bitti mesela iki defa günde veriyorum. Doktor 4 dedi. İnşallah eskiye döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…