2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar aranızda regl olmayan var mı , ben acaip yanıyorum ya , varmı bunu yasayan, ateş basıyo resmen , mastit olsa meme sert olur demi

Size de hemsire diyorlar ama biz dengesiz diyelim deseydin. Bu neyin kafası ya bazılarını anlamak gerçekten zor boyda niye cm düşüyor ki hadi kiloda kıyafetten 50gr falan düşüyor bizim hemşire ama bol ne alakaysa

B
Ah bi anlasam artık hiç güvenmiyrm zaten 2 ayda 2 cm mi uzar bi çocuk kıyafetleri 1 aydır 3 6 giyiyor ama uzamıyor

Minnaklarimm canım nasılsın nasıl gidiyor? Kendi evine geçtin mi? Kuzucuklar nasıl?
Yok canım geçmedim. Haftaya annemlere geçeceğiz. 6 7 aylık olana kadar eve gelmeyeceğim gibi belki daha da uzayabilir. Eşim öğretmen okullar açılıyor. Yaşadığım yer pandemim de zirve yapmış bir yer gitmekten vazgeçtim. İyiz canım büyüyor ikizlerim sizde durumlar nasıl? Senin bebek tecrüben var ama artı bir çocukla bakmakta zorlamıştır.

Bugün kuzum aşilardan dolayı mi ne baya sancılı kilosu 6.600 boy 60 cm çok emmek istiyor dedim ne güzel ışte emzik hastalıklardan korursun dedi biraz oburiks
Benim bebekler geçen hafta cuma günü vuruldu. Oğlum bir haftadır kendine gelemedi. Kızıma çok şükür etki etmedi de oğlum kabız oldu, ısısı yükseldi ateş değil ama kendi ısısına göre biraz arttı, gaz sıkıntısı bitmiş gibiydi atak yaptı yani anlayacağın bir bebeğim hiç etkilenmezken diğeri perişan oldu. Benim oğlumda 6600 çıktı geçen hafta kızım 5600

Ben de taktım dün 2 saat , ıkıncı kopcaya gectım , darısı üçe:))
Yamuna bazende owli. Owli çok pratık, yamuna daha etkili
Kızlar aranızda regl olmayan var mı , ben acaip yanıyorum ya , varmı bunu yasayan, ateş basıyo resmen , mastit olsa meme sert olur demi
Kız 2 ye mi geçtin Sana helal olsun ben hala şişkoyum bu hafta yine takamıcam baska bir yere gidiyorum. Nasıl kaç cm gitmiş?
buarada ben hala adet olmdım.52. Gün kahverengilik gelmişti sonrası yok.Yanıyorummmmmm

Dorothyy canım nasılsın? Bebiş nasıl? Hala mutlu bebek bakımı kitabını uyguluyor musun? 3 aylık oldu daha ancak alabilcem almalı mıyım sence

Bizim oğlanında gazı atak yaptı resmen ne yapıyorsunuz bunun icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…