- 30 Nisan 2018
- 1.789
- 2.120
- 37
Dün 2 aylık oldu çok şükür cnmAyy kaç aylık şu bebekleriniz böyle güzel uyuyorlar ya
benimde 2 ay 8 gunluk ama belli olmuyor cnmBenim de 2 ay 8 gunluk ama
Dün 2 aylık oldu çok şükür cnm
Tam uyutuyorum niyet ediyorum yatıyorum bende tammm içim geçiyo ki uyanıyo. Resmen bana gıcıkBazen sikayetleniyorm ama sonra diyorum ikiz olanlar nr yapsin yat kalk şükret haline diyorum öyle teselli veriyorum kendime aman sagligimiz yerinde olsunda ne yapalım dinleniriz zamani gelince
25 haziranda dogmustuKaç aylık ki bebeğin sağarak veriyon
Emmiyor mu sağarak veriyosun canım25 haziranda dogmustu
Emmiyor canim hala emmiyo istemiyo her defasında itiyoEmmiyor mu sağarak veriyosun canım
Ben ilaçlıyordm bebeği başka odaya alıyordum ordakiler ölene kadar sonra kapı pencereyi açıyordm koku çıkınca tekrardan bebeği götürüyordm odayaBayanlar sivrilerle başımız dertte bebek yüzünden sivri ilacı falan da almıyoruz bebişide yedi hep hatta en çok onu yiyor biz önemli değiliz...var mı önerinizin çok kötüyüz ya..
Tamamen bitti mi sizinki ilaçta vermiş doktor onu da kullanıyorum önce karbonatlı suyla sil sonra damlayı ver dedi iyi gibi ilk güne göre sankiHayalperest07 Canım karbonatı ben yarım su bardağına yarım tatlı kaşığı koyuyorum miktarından çok yaptığımız o silme işlemi iyi geliyor zaten
Yok maalesef geçmedi canım ben de başta damla veriyordum ama silmek daha iyi oluyor biraz silmesem beyaz tabaka oluyor resmen silince geçiyor sonra tekrar oluyorTamamen bitti mi sizinki ilaçta vermiş doktor onu da kullanıyorum önce karbonatlı suyla sil sonra damlayı ver dedi iyi gibi ilk güne göre sanki
acaba ne zaman tamamen düzelecek ler kendiliğinden geçmez sanırım seninki anne sütü alıyor dimi benim ki sadece mama aldığı için doktor dedi biberon başını da hep karbonatlı suyla sil önceYok maalesef geçmedi canım ben de başta damla veriyordum ama silmek daha iyi oluyor biraz silmesem beyaz tabaka oluyor resmen silince geçiyor sonra tekrar oluyor
biberonu bende avent veriyorum 40 lıyken cok guzel emiyordu bunu ama buyudkce istemedi biberondan degil demekki diyorumHım anladım canımo zaman biberon değiştir istersen belki o biberonu sevmemiştir. Benim bebekler avente alıştı başka biberon almıyorlar asla öyle bişey olabilir
Canim Geçen gun anneme giderken biberonunu evde unutmustum gun boyu sadece meme verdim ve hic uyumadi surekli meme istedi artik göğsümde sut kalmadi yemek meyvede yedim surekli sut olsun diye ama ona ragmen dirençsiz kaldım kendiside uyumadigi icin stres sıkıntı yasadim ama bu mamamiz bitince artik almiycam süt yapsin diye menu hazirliycam kendimeAslinda memeyi içmesi cok guzel acaba kendi sutunun kalitesini arttırmaya çalışsan ise yarar mi? Mama sevmiyorsa yada başka mama deneyebilirsin
Benim acıyor ya.korse işini naptın? Ben 2 haftadır evden uzaktaydım takamadım.bugün yeniden başlıyorumSezeryan dikiş yerleri zaman zaman acıyan varmı ya