Canım mommys bliss aldığını yazmışsın işe yaradımı ?Yani şuanda sancısı vardı misal çıkarıyor mu hayır sütteki laktozu parçalamak için laktaz enzimi var o yani.. mommys bliss mi isim tam doğru olmayabilir bi damla varmış tavsiye aldım doktora sormadım gerçi o da doğalmış
Bende manuelini aldim denedim elektrikli den sonra çok zor geldi mochi de siparis ettm bakalim o nasil olcak ahhh medela sen ne guzelmissinLansinoh elektrikli bende var hiç memnun değilim göğsün dolu dolu olmalı ki anca öyle çeksin bide hepsini boşaltmıyor
Para az koymustum kenara bi aceleyle manuel aldmManuel aşırı zor ve yorucy ve emiş gucu cokkötü , sagma işini cok yapcaksan kesınlıkle elektrıklı al, ama 40 yılda bir yapcaksan manuel düşğnebılırsın. Ben phılıps kullanıyorum memnunum, lsnsınoh ta ıyıdıyolar
Yok almadım almayı düşünüyordum bi arkadaş tavsiye etmişti hala düşünüyorum doğal bir ürünmüşCanım mommys bliss aldığını yazmışsın işe yaradımı ?
Aynı kendi makinenden alsaydın keşke canım yineBende manuelini aldim denedim elektrikli den sonra çok zor geldi mochi de siparis ettm bakalim o nasil olcak ahhh medela sen ne guzelmissin
Cok pahali canim su an imkanim yok onun icinAynı kendi makinenden alsaydın keşke canım yine
Ben genel olarak karsiyimKız bebisi olan anneler, kulak deldirme olayına nasıl bakıyorsunuz şu surecte
Ben kullandım. Bence etkili. İçerik olarak doğal. Bir gece bir de gündüz olanı var. Sanırım gece olanının içinde uyku ile ilgili de bir şey var kolay uykuya dalıyor. Biz bir kaç kez kullandık kısa sürede rahatlattı ve kaka yaptırdı. Normalden biraz daha sulu kaka yaptı. Rahatladı ama.Canım mommys bliss aldığını yazmışsın işe yaradımı ?
Kaç aylık ki bebeğin sağarak veriyonCok pahali canim su an imkanim yok onun icin
Bi süredir bizimde öyle cnmUOTE="Gulguzeli2019, post: 65007759, member: 888348"]
Bugün tuhaf bişey oldu sabah bu uyandim uyku mu almışım allah allah nasıl olur diyorum sonra gece hiç uyanmadgimizi farkettim kostum kızıma baktım gece hiç uyanmamis duymadım mi acaba dedim ama mümkün değil geri uyumaz uyanirsa gece 12 den 7 ye kadar uyumus hala uyuyor ben sok
Sma veriyorum canım ablamda kizina verdi guzel.kilo yapiyordu bende aldim vermeye basladim, ama son 1 ,2 haftadir mamayi istemiyor zorla veriyorum 60 ml zor iciyor , hep meme istiyor önce ne guzel.iceedi tam kilo almaya basladi boyle yapiyor
eşim yanında olmamızı istedi zaten o kal dese hiç gelmeyecektim olsun buraya da alıştım artık son bir haftamız var sonra evinize gideceğiz inşallah ama psikolojik olarak bitmek üzereyim.
bence hiç gerek yok büyüdüğünde ve O istediğinde deldirmeyi düşünüyorum
Şuan kıyamam ben de yaBen genel olarak karsiyimbuyuk kizimda deldirmedim. Kendi isterse deldirir. Ki isteyecek gibi duruyor. Ama bana kalsa hic deldirmezdim kendi kulagimi. Annem deldirmis kucukken
Bi süredir bizimde öyle cnmUOTE="Gulguzeli2019, post: 65007759, member: 888348"]
Bugün tuhaf bişey oldu sabah bu uyandim uyku mu almışım allah allah nasıl olur diyorum sonra gece hiç uyanmadgimizi farkettim kostum kızıma baktım gece hiç uyanmamis duymadım mi acaba dedim ama mümkün değil geri uyumaz uyanirsa gece 12 den 7 ye kadar uyumus hala uyuyor ben sok
Ayy kaç aylık şu bebekleriniz böyle güzel uyuyorlar yaBi süredir bizimde öyle cnm
Valla sevindim uyandı emzirdim 11 e kadar uyudu sonra uyanıp geri uyudu öğlen bakalım inşallah böyle devam ederBi süredir bizimde öyle cnm