- 10 Ağustos 2019
- 630
- 392
- 43
Bende magnet mi yaptırsam diyrm tele bişey olur gider resimler oturup aglarım vallaBebeğimin fotolarını çıkarttırmak istiyorum kızlar tavsiye edebileceğiniz bir site var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende magnet mi yaptırsam diyrm tele bişey olur gider resimler oturup aglarım vallaBebeğimin fotolarını çıkarttırmak istiyorum kızlar tavsiye edebileceğiniz bir site var mı?
Bi kaç arkadaşımdan duymuştum. Gizli bi instagram adresi açıp resimleri orada depoluyolarmış. Aklında olsunBende magnet mi yaptırsam diyrm tele bişey olur gider resimler oturup aglarım valla
YaBi kaç arkadaşımdan duymuştum. Gizli bi instagram adresi açıp resimleri orada depoluyolarmış. Aklında olsun
Bizimkı cokkucakcı ve gunduzlerı çok uyanık. Oyuzden takamıyorum bı suredır canım ama başlıyım ya , gazlıyalım bırbırımızıBenim acıyor ya.korse işini naptın? Ben 2 haftadır evden uzaktaydım takamadım.bugün yeniden başlıyorum
Aaa tüh:)))Floraa12 test yaptım negatif sende duruumlar ne ?
Bende kaş gündür sana yazcam canım yazamadım bir türlü iyi ne güzel ben ne test yaptım ne adet oldum sen oldun muFloraa12 test yaptım negatif sende duruumlar ne ?
Canim ben de 1 kez adet oldum sonra da olmadim. Hatta tam 1 ayim dolunca 2 gun adet sancisi cektim ama olmadim. Gayet normalmis canini sıkmaBende kaş gündür sana yazcam canım yazamadım bir türlü iyi ne güzel ben ne test yaptım ne adet oldum sen oldun mu
Yavrum regl olunca sütün tadı değişirmiş o yüzdendir emmek istememesiHanımlar aranızda regl olan var mı ben 2 aydır oluyorum ve her regl olduğumda oğlum cildirasiya emmek istemiyor zorla emziriyorum ???
Geçen ayda böyle bir durum yaşadım sanki hatırlamıyorum tam ama çocuk resmen nefret etti memedenYavrum regl olunca sütün tadı değişirmiş o yüzdendir emmek istememesi
Ben de merak edıyorum bu sorunun cevabınıArkadaslar merhaba hepiniz iyisiniz insaAllah. Bayadir yazamiyorum. Rota virusu asisi yaptiran veya yaptirmayi dusunen var mi? 2 cesit varmis hangisini yapsak . Bir de yan etkileri var midir acaba? Aşısız riske giremem ve yaptirmak istiyorum sizler ne dusunuyorsunuz?
Hadi ya günlerdir sıkıntı içindeyim yarın test Yapcam hergün adet ağrısı bel ağrısı çekiyorum ama gelmiyo ne kadar geçti ilk adetin üstünden seninCanim ben de 1 kez adet oldum sonra da olmadim. Hatta tam 1 ayim dolunca 2 gun adet sancisi cektim ama olmadim. Gayet normalmis canini sıkma
Ben düz yatırıyorum bazen sağ tarafa bazen sol çeviriyorum önceden hep Yan yatırırdımKızlar bebeği hep bir yone yatan var mi
Ben yaptırdım rotarix olandan. Hiçbir yan etki olmadı canlı aşı olduğu için karın ağrısı olabilir denildi ama o bile olmadı. Rotaya canlı şahit olduğum için riske atamazdim yaptırdım içim rahat ❤Ben de merak edıyorum bu sorunun cevabını
4 gun gecti canim ama agrila4im da sadece bel agrisi kaldi. Yalniz test yapacak bi durumum olmadi henuz cunku ailemdeyim ben hala, korkma bisi yoktur yaniHadi ya günlerdir sıkıntı içindeyim yarın test Yapcam hergün adet ağrısı bel ağrısı çekiyorum ama gelmiyo ne kadar geçti ilk adetin üstünden senin
Ne güzel inşAllah öyledir ya şuan bile nasıl belim ağrıyo olsam da kurtulsam ben en son 19 temmuzda oldum 4 ağustos ta iki gün leke geldi daha da Bişey yok4 gun gecti canim ama agrila4im da sadece bel agrisi kaldi. Yalniz test yapacak bi durumum olmadi henuz cunku ailemdeyim ben hala, korkma bisi yoktur yani
Nasıl şahit oldunuzmerak ettimBen yaptırdım rotarix olandan. Hiçbir yan etki olmadı canlı aşı olduğu için karın ağrısı olabilir denildi ama o bile olmadı. Rotaya canlı şahit olduğum için riske atamazdim yaptırdım içim rahat ❤