2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Hanımlar aranızda regl olan var mı ben 2 aydır oluyorum ve her regl olduğumda oğlum cildirasiya emmek istemiyor zorla emziriyorum ???

Arkadaslar merhaba hepiniz iyisiniz insaAllah. Bayadir yazamiyorum. Rota virusu asisi yaptiran veya yaptirmayi dusunen var mi? 2 cesit varmis hangisini yapsak . Bir de yan etkileri var midir acaba? Aşısız riske giremem ve yaptirmak istiyorum sizler ne dusunuyorsunuz?

Ben de merak edıyorum bu sorunun cevabını

Canim ben de 1 kez adet oldum sonra da olmadim. Hatta tam 1 ayim dolunca 2 gun adet sancisi cektim ama olmadim. Gayet normalmis canini sıkma
Hadi ya günlerdir sıkıntı içindeyim yarın test Yapcam hergün adet ağrısı bel ağrısı çekiyorum ama gelmiyo ne kadar geçti ilk adetin üstünden senin

4 gun gecti canim ama agrila4im da sadece bel agrisi kaldi. Yalniz test yapacak bi durumum olmadi henuz cunku ailemdeyim ben hala, korkma bisi yoktur yani
Ne güzel inşAllah öyledir ya şuan bile nasıl belim ağrıyo olsam da kurtulsam ben en son 19 temmuzda oldum 4 ağustos ta iki gün leke geldi daha da Bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…