2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Yani şuanda sancısı vardı misal çıkarıyor mu hayır sütteki laktozu parçalamak için laktaz enzimi var o yani.. mommys bliss mi isim tam doğru olmayabilir bi damla varmış tavsiye aldım doktora sormadım gerçi o da doğalmış
Canım mommys bliss aldığını yazmışsın işe yaradımı ?

Manuel aşırı zor ve yorucy ve emiş gucu cokkötü , sagma işini cok yapcaksan kesınlıkle elektrıklı al, ama 40 yılda bir yapcaksan manuel düşğnebılırsın. Ben phılıps kullanıyorum memnunum, lsnsınoh ta ıyıdıyolar
Para az koymustum kenara bi aceleyle manuel aldm 🙄 ama cok zormus sevemedim kendi cihazımı tamire yollayayim

Canım mommys bliss aldığını yazmışsın işe yaradımı ?
Ben kullandım. Bence etkili. İçerik olarak doğal. Bir gece bir de gündüz olanı var. Sanırım gece olanının içinde uyku ile ilgili de bir şey var kolay uykuya dalıyor. Biz bir kaç kez kullandık kısa sürede rahatlattı ve kaka yaptırdı. Normalden biraz daha sulu kaka yaptı. Rahatladı ama.
ne kadar doğru emin değilim ama ben bebiş rahat gaz çıkrsın diye çok hoplatıp zıplatıyırum. Kendim de hareketli bir tipim. Bebiş kucağımda nice danslar yaptık 😂 ama yorucu da oluyor tükeniyorum bazen. Yine de gaz çıkarmasına etki ediyor diye yapıyorum. Eğleniyoruz da

Sırt agrılarımın sebebını buldum, emzırırken kendımı kasıyorum öne dogru omuzlarımı gerdırıyomusum istemsız , bebege kol agırlıgımı vermıyım ve o rahat olsun dusumcesıyle ama aslında kemdımı sıkmaktan baska bişi devıl, farkettıkcd azaltmaya calısıyorum agrı azalmaaı var sabah kalktıgımda. Diz agrım devam edıyo ,kalsuyumu artırdım o da buraz aZaldı

Bugün tuhaf bişey oldu sabah bu uyandim uyku mu almışım allah allah nasıl olur diyorum sonra gece hiç uyanmadgimizi farkettim kostum kızıma baktım gece hiç uyanmamis duymadım mi acaba dedim ama mümkün değil geri uyumaz uyanirsa gece 12 den 7 ye kadar uyumus hala uyuyor ben sok

UOTE="Gulguzeli2019, post: 65007759, member: 888348"]
Bugün tuhaf bişey oldu sabah bu uyandim uyku mu almışım allah allah nasıl olur diyorum sonra gece hiç uyanmadgimizi farkettim kostum kızıma baktım gece hiç uyanmamis duymadım mi acaba dedim ama mümkün değil geri uyumaz uyanirsa gece 12 den 7 ye kadar uyumus hala uyuyor ben sok
[/QUOTE]
Bi süredir bizimde öyle cnm

[/QUOTE]
Ayy kaç aylık şu bebekleriniz böyle güzel uyuyorlar ya

Herseyı aynı saatlerde yaptırmaya calısıyorum ama zorluyo, bir düzen oturtmakistıyorum, gunduz uyku saatleri, gece uyku saatlerivs ,yapan vae mı sizlerden, hergununuz farklımı

Sma veriyorum canım ablamda kizina verdi guzel.kilo yapiyordu bende aldim vermeye basladim, ama son 1 ,2 haftadir mamayi istemiyor zorla veriyorum 60 ml zor iciyor , hep meme istiyor önce ne guzel.iceedi tam kilo almaya basladi boyle yapiyor😐

Aslinda memeyi içmesi cok guzel acaba kendi sutunun kalitesini arttırmaya çalışsan ise yarar mi? Mama sevmiyorsa yada başka mama deneyebilirsin

eşim yanında olmamızı istedi zaten o kal dese hiç gelmeyecektim olsun buraya da alıştım artık son bir haftamız var sonra evinize gideceğiz inşallah ama psikolojik olarak bitmek üzereyim.

bence hiç gerek yok büyüdüğünde ve O istediğinde deldirmeyi düşünüyorum

Allah yardimcin olsun, eminim çok zordur

[/QUOTE]
Valla sevindim uyandı emzirdim 11 e kadar uyudu sonra uyanıp geri uyudu öğlen bakalım inşallah böyle devam eder

X