- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
evet evet ben başlıyorum yarın.bugün kendimi kuru fırçaladım.baya iyi geldi onu yapmak bile.Bizimkı cokkucakcı ve gunduzlerı çok uyanık. Oyuzden takamıyorum bı suredır canım ama başlıyım ya , gazlıyalım bırbırımızı
Yok kız korkuyordum ilk defa bir teste sevindim. tabi allah bi daha aratmasın da suan erken:)Aaa tüh:)))
Olmadım hala ya.ama dayanamadım test yaptım hiçbir şey çıkmadı.rahatladım bence sende yap aklından çıksın.Bende kaş gündür sana yazcam canım yazamadım bir türlü iyi ne güzel ben ne test yaptım ne adet oldum sen oldun mu
Ne zaman dusunuyosun ıkıncıyı?evet evet ben başlıyorum yarın.bugün kendimi kuru fırçaladım.baya iyi geldi onu yapmak bile.
Yok kız korkuyordum ilk defa bir teste sevindim. tabi allah bi daha aratmasın da suan erken:)
Olmadım hala ya.ama dayanamadım test yaptım hiçbir şey çıkmadı.rahatladım bence sende yap aklından çıksın.
Benimde dökülmeye başladı ama hangi vitamin eksikliğinden olur bilmiyorumKendinize vitamin takviyesi kullanıyor musunuz? Korkunç derecede saçlarım dökülüyor
Hangi marka aşıyı yaptırcaksın canım, tam 3 ayı doldugu gun mu yaptırmalıyız,ornek benım 9 hazıranda dogdu kızım, 10 hazıranda fln gıtsem olur heralde. Bu aşı agızdan ya saglık ocagına yaptrmaktan kprkuyorum, hemşire ellerını yeterınce dexenfekte etmesse ,korona varsa vs vs ,
Sanırımkarnı tok gıtmelıyuz aşıyı kusmasın diye?
Yapcam yarın belki kafam rahatlayınca olurum daevet evet ben başlıyorum yarın.bugün kendimi kuru fırçaladım.baya iyi geldi onu yapmak bile.
Yok kız korkuyordum ilk defa bir teste sevindim. tabi allah bi daha aratmasın da suan erken:)
Olmadım hala ya.ama dayanamadım test yaptım hiçbir şey çıkmadı.rahatladım bence sende yap aklından çıksın.
Ayın 10unda 3 aylık olacak o zaman ki kontrolde mi yaptırayım?Kızlar ben bebişleri 40 günlükken kalça ultrasonuna götürdüğümde sormuştum 3.ay göz muayenesini doktorumuz geceleri doyururken göz bebeklerinin içi kırmızı görünüyorsa getir yoksa getirmene gerek yok demişti. Ben kontrole de götürmeyi düşünmüyorum sağlık ocağında boy kilo bakılıyor zaten. Haftaya da rota aşımızı olucaz. Kızımda da yaptırmıştım çok rahat ettik eğer sizin bebişleriniz de erken yaşta kreşe vs gidecekse yaptırmanızı tavsiye ederim
Halalles diye bi şampuan var canım herkes çok memnun dene istersen.Kendinize vitamin takviyesi kullanıyor musunuz? Korkunç derecede saçlarım dökülüyor
Evet canım kuru fırçalama yaz çıkar sporda dikişlerim acıyor hala ondan bıraktım sporu ama kurı fırçalama yapayım bari dedim.bugün 2 saattir takıyroum korseyi hadi sende takNe zaman dusunuyosun ıkıncıyı?
Kuru fırca ne için, kan dolasımını harekete gecırmek içinmi
Ahahah aynı benimkide öyle, sanki çok lezzetli bisey yalar gibi cuk cuk cuk sesler cikariyoAnam benimki tok olsada 4 parmağını ağzına alıp cop cop emiyor göğsü bağrı tükrük hep
Yaa ne güzel maşAllah herşey yoluna girmiş inşallah bizimde böyle düzene girerMerhaba anneler umarım herşey yolundadır veya herşey yoluna girer verdiğimiz çabalar sonucu.
Şükür biz oglusla idare ediyor gibiyiz.
Uyku problemine alışmak için canım çıktı dersem yersiz olmaz.Gecemiz gündüz gunduzumuz geceydi resmen. Sıkıntı ters düz olmak tan ziyade gücün yok nasıl dayanabileceksin.
Derken oglusu gündüzleri uyutmamaya başladım.Bu sorunu yaşayan arkadaslara tavsiyem gece uyumayan bebeğinizi yorum bedenen.
Aksam 11en geç 12 olsun yatıyor 10,9 bazende.
Gece 4 yada 5gb emmeye kalkıyor sesleniyor geri yatıyor.Sabah 8 9 gibi kalkar yine alt değiştirme sevme koklama bı saat iki saat zaman gecer emer geri yatar.Ve şu anki gibi en geç 12 belki 1 izin veriyorum uyumasına.Ve gün içinde müzik dinliyoruz uyanınca meme daha çok emmeye başladı mamayida kesmedim .Sütüm iyice koyulasti sanki.Once duru gibiydi.Cingirakli oyuncaklar la dikkatini çekmeye çalışıyorum bakışlarını kontrol ediyorum.0-3kartlarimiz var onları izlettiriyorum bakmasını sağlıyorum .Biraz herşeyi iyi olmasına rağmen süt içmesi çoğalınca inanın kakayi az yapar oldu kimyon vs kullanıyoruz.Mama içsin meme az içsin hemen kaka kolay oluyor bunu farkettim ama yapacak birşey yok meme mühim illlede emecek.
Derken dışarı cikamasakta catikat olunca ev balkonlara çıkarıyorum dışarıyı görsün istiyorum etrafı izlesin falan.ve uykuyuda getirir zaten .Ve yine bu faaliyetler 1den sonra olduğu için isterse 3 5 arası isterse 5 7 arası biniki saat daha uyumasına izin veriyorum.7de muhakkak ayakta olmasını sağlıyorum ki uyutuyorum o saatten sonra ha olaki çok yorulur 9gibi en erkeni dayanamazsa yatırıyorum.Hatta bazen geri 45dakika yatıp kalktığı bile oluyor ama uyutmuyor ve en geç 12 de uyumasını sağlıyorum.
Ve internet ten indirdiğim akıllı bebek uyutucu programı var oradaki pış pış ta kolay uyuyor.
Onun dışında devit ihmal etmiyorum.Ve 3.ayimizi dolduruyoruz 11de inşaallah.Havalar serinledigi içinde hafif ince uzun kol giydiriyoruz bazen.Ve muhakkak pişik kremi kullanıyorum yüzüne dahi.
Tırnaklarını kesmekten korkuyorum ☺kıyamıyorum eldiven yeni cikariyorum çünkü çizecek aşırı güzel oluyor bebeklerin elleri.
Kafasında konakta oluştu zeytinyağlı taradım geçti yine tekrar ediyor ama gecicek.
Kendini kaldırmaya çalışması güzel ayak üzerinde bira daha buyuse durmak istiyor.Kol hareketleri vs yapıyoruz sürekli bacaklarını bisiklet sürer gb sürdürüyorum.ustelik gaz kolay çıkıyor.
Sünnet te düşünmüyorum henüz bu ortamda.Ustelik aşimiz dışında sağlık ocağına bile gitmiyorum.Ve 3numara bez kullansakta sanki 4gececegiz çünkü iz yapiyor biraz toparlandık şükür sikiyor bacakları bezimiz.Bez olarakta Molfix devam ıslak kendilimizde uni soft netten sipariş veriyoruz.Emzikbemme konusunda midesi kabul etmez gibi olsada konuşarak aferin oğlum dedikce alıyor en azından hiç reddetmiyor.Mama Aptamil kullanıyorduk Bebelac geçtik bunuda sevdi.Onun dışında gazını kendi kendine çıkarmaya başladı arada.Ve banyomuzu 3gune bir olmadı 4gune bir tekrar ediyoruz.İnsaallah herşey daha kolay guzel olur hepimiz için.
Bana gelince bir hafta önce regl oldum çok şaşırdım millet 5 6ay geziyor olmadan.Bünye meselesi galiba.Dikislerim iyi rahatsız etmedi kasindi hep.Bepanthol krem kullanmaya çalışıyorum iz giderici de top basligida kullanican artık yavaşça.Onun dışında devit içiyorum ve bebeğime benden gecicek onu geliştirici ve benide ayakta tutabilecek vitamin hap alıyorum elenatal2 diye .İlişki vs sıkıntı yaşamadım .İkinciyide henüz düşünmüyoruz esim bide kız olursa tmm desede. Hiçbir spor hareket yapmadım yapmıyorum sadece oynuyorum oğlumla müzikte .Bünye meselesi demistim ya göbek var az o gitsin yeter 58 hamile kaldım 78 le doğurdum şu an 65 im.Birde göbek cizgisi kaybolmaya başlıyor iyice.Baskada birşey gelmiyor aklıma kizlar yememe icmeme dikkat ediyorum inşallah herşey güzel olur hepimiz için Allah sabır versin diyorum.
İnşaallah hepimiz sabredicez zamanla duzelicek herşey ve anne olucaz.Hanımlar siz vitamin olarak sağlık ocağının verdiğini mi kullanıyorsunuz yoksa başka mı bide bişey daha sorcam bu 2. Ay aşısında verem aşısı var mı yoksa o 3 üncü ayda mı yapılıyor
Teşekkür ederim canım aynen biraz sabır bebeğime sade mama aldığı için buda onu kabız yapıyor sanırım gecede ıkınıp duruyor gaz damlasına rağmen çok üzülüyorum bu haline emziremediğim için ama ne yapayım olacağı varmış demekki diyorum aşı kartında 3. Ay verem aşısı yazıyor ondan şaşırdım canım bizim daha 2 ayın aşısı olcakİnşaallah hepimiz sabredicez zamanla duzelicek herşey ve anne olucaz.☺
Bu arada geçmiş olsun bazen yazamıyorum okuyup cikiyorum ara ara .acil sifalar diliyorum.
Evet verem var sırada senin sanırım.ates düşürücü içir gitmeden iyi oluyor.
Sosyopix i kullaniyorum benBebeğimin fotolarını çıkarttırmak istiyorum kızlar tavsiye edebileceğiniz bir site var mı?
Bizim de öyleydi zamanla geçti. Doktor geçmezse kafa korsesi gibi birşey var onu takarız demişti. Ama geçer bu kadar üzülme dedi. Geçti şükürkızlar merhaba benim bebeğim 20 günlük. sağ şakak kemiği yanındaki çöküntü sol şakak kemiğinin yanındaki çöküntüden daha fazla. sizce bu önemli mi? zamanla düzelir mi her 2 taraftaki çöküntü eşitlenir mi?