2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bazen sikayetleniyorm ama sonra diyorum ikiz olanlar nr yapsin yat kalk şükret haline diyorum öyle teselli veriyorum kendime aman sagligimiz yerinde olsunda ne yapalım dinleniriz zamani gelince :KK66:
Tam uyutuyorum niyet ediyorum yatıyorum bende tammm içim geçiyo ki uyanıyo. Resmen bana gıcık 🤔

Bayanlar sivrilerle başımız dertte bebek yüzünden sivri ilacı falan da almıyoruz bebişide yedi hep hatta en çok onu yiyor biz önemli değiliz...var mı önerinizin çok kötüyüz ya..

Okullarla ilgili , büyük cocugu olanlara..

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-31-01-05-49-428_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2020-08-31-01-05-49-428_com.instagram.android.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 48
Bayanlar sivrilerle başımız dertte bebek yüzünden sivri ilacı falan da almıyoruz bebişide yedi hep hatta en çok onu yiyor biz önemli değiliz...var mı önerinizin çok kötüyüz ya..
Ben ilaçlıyordm bebeği başka odaya alıyordum ordakiler ölene kadar sonra kapı pencereyi açıyordm koku çıkınca tekrardan bebeği götürüyordm odaya

Tamamen bitti mi sizinki ilaçta vermiş doktor onu da kullanıyorum önce karbonatlı suyla sil sonra damlayı ver dedi iyi gibi ilk güne göre sanki
Yok maalesef geçmedi canım ben de başta damla veriyordum ama silmek daha iyi oluyor biraz silmesem beyaz tabaka oluyor resmen silince geçiyor sonra tekrar oluyor 😅

Yok maalesef geçmedi canım ben de başta damla veriyordum ama silmek daha iyi oluyor biraz silmesem beyaz tabaka oluyor resmen silince geçiyor sonra tekrar oluyor 😅
acaba ne zaman tamamen düzelecek ler kendiliğinden geçmez sanırım seninki anne sütü alıyor dimi benim ki sadece mama aldığı için doktor dedi biberon başını da hep karbonatlı suyla sil önce

Ay
Hım anladım canım 😔 o zaman biberon değiştir istersen belki o biberonu sevmemiştir. Benim bebekler avente alıştı başka biberon almıyorlar asla öyle bişey olabilir
biberonu bende avent veriyorum 40 lıyken cok guzel emiyordu bunu ama buyudkce istemedi biberondan degil demekki diyorum 😌

Aslinda memeyi içmesi cok guzel acaba kendi sutunun kalitesini arttırmaya çalışsan ise yarar mi? Mama sevmiyorsa yada başka mama deneyebilirsin
Canim Geçen gun anneme giderken biberonunu evde unutmustum gun boyu sadece meme verdim ve hic uyumadi surekli meme istedi artik göğsümde sut kalmadi yemek meyvede yedim surekli sut olsun diye ama ona ragmen dirençsiz kaldım kendiside uyumadigi icin stres sıkıntı yasadim ama bu mamamiz bitince artik almiycam süt yapsin diye menu hazirliycam kendime

X