- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
Al bizden de o kadar kucakta ve ayakta gezmekten kollar ağrıyor2 aylık oldu uyku diye bişey kalmadı ya en azından önceleri gündüz yatardı artık ne gecemiz belli ne gündüzümüz gözümden uyku akıyor
Herseyde vardir bir hayir iyi olunda onemli olan sağlık canim. Nasil belirtiler vardi kusma ishal ates mi vardiİyiyim canım teşekkür ederim bebeğimin sütten kesilmesine sebep oldu bu hastalık ama herşerde vardır inşallah ne yapayım
İshal öksürük baş ağrısı halsizlik bulantı boğaz ağrısı da başlarda oldu yani ne yapalım nasipHerseyde vardir bir hayir iyi olunda onemli olan sağlık canim. Nasil belirtiler vardi kusma ishal ates mi vardi
valla bütün gece basinda bekledim islak bez koydum alnina koltuk altina bide zıbin giydirdim yatarken pencereyi açtım serin serin oyle uyudu 37.5 e geldi atesi sayikliyordu gece calpol verdik ama faydasi olmadi sabah verdim yine öyle düştü atesiBence ver yatsın canım boşuna acı çekmesin bedeni
Ayy kıyamam fitil vermemişler miydi fitil daha etkiliymiş bizde pazartesi olcaz bakalım inşallah sıkıntısız atlatırız bizdevalla bütün gece basinda bekledim islak bez koydum alnina koltuk altina bide zıbin giydirdim yatarken pencereyi açtım serin serin oyle uyudu 37.5 e geldi atesi sayikliyordu gece calpol verdik ama faydasi olmadi sabah verdim yine öyle düştü atesi
Bize hemsire atesi 38 olmadan vermeyin ates düşürücü dedi bizde 37 bucuk olunca verdik ama faydasi olmadi gece atesli atesli hep sayikladi yavrum sabah kalkinca verdim atesi düştü sonraBen aşıya gitmeden yarım çay kaşığı calpol vermiştim ve hiç ateşi olmadı aşıya gidecek olanlar tavsiye ederim
yok canim fitil vermedi bize calpol surup verdiAyy kıyamam fitil vermemişler miydi fitil daha etkiliymiş bizde pazartesi olcaz bakalım inşallah sıkıntısız atlatırız bizde
Bosver canim üzülme siz saglikli olunda onemli olan oİshal öksürük baş ağrısı halsizlik bulantı boğaz ağrısı da başlarda oldu yani ne yapalım nasip
Bazen sikayetleniyorm ama sonra diyorum ikiz olanlar nr yapsin yat kalk şükret haline diyorum öyle teselli veriyorum kendime aman sagligimiz yerinde olsunda ne yapalım dinleniriz zamani gelinceAhhh sadece 1 gün bile o kadar iyi gelicek ki aslında.
bizimki cok huysuzdu aci ceker gibi agladi valla hep surekli emzirmeye çalıştım oyle susuyordu şükür bugun daha iyiyizSelam canım. 2. Ay aşımızda yapılan veremi biz o gün olamadık. Karma yapılmıştı sadece. O zaman ateş olmuştu evet biraz bekleyip gece calpol vermiştim ufak ufak huysuzluğuda oldu ama acısını sonradan çıkardı. Çarşamba günüde veremi yaptırdık. Huysuzluğuna alıştığım için mi bilmem mızmızlığı normal geldi bana ateş olmadı ama.
İnsan üzülüyor öyle ateşli halsiz görünce bebeği bizede ebe getirmeden yarım saat önce ver demiştiBize hemsire atesi 38 olmadan vermeyin ates düşürücü dedi bizde 37 bucuk olunca verdik ama faydasi olmadi gece atesli atesli hep sayikladi yavrum sabah kalkinca verdim atesi düştü sonra
kiyamam ya bizimkide 37.5 e kadar çıktı atesli atesli uyudu gece biz ilk vermedik calpol sonra verdik oda etkili olmadi agladi agladi hic durmadi gece islak bez koydum başına koltuk altina falan zibinla uyuttm serin yerde bugün sabah tekrar calpol verdim öyle indi atesi simdi artik huzursuzlugu kaldi sadeceBiz de dün olduk aşıyı 37.5e kadar çıktı ateşi. 38i geçerse verin diye fitil yazmıştı doktor ama kullanmadık. Az giydirdim hatta bir ara sadece beziyle biraktim ben. Altını alırken hafif nemli pamukla vücudunu sildim aşı yerine yaklasmadan. Huysuzluk yaptı tabi surekli ağladı kucaktan inmedi hiç ama ateş kismini atlattık bugun sadece kucak delisi :)
Evet malesef insan dayanamiyor valla ben dün. kendimi cok caresiz hissetim babasi verme dedi ben dayanamadim aksam bi cay kasigi verdim ama dusmedi yine zor ya bu asi muhabbetleri birsuru de asi varİnsan üzülüyor öyle ateşli halsiz görünce bebeği bizede ebe getirmeden yarım saat önce ver demişti
Benimki de oyle kucakta bile agliyo illa geziceksin oğlum anana kastin mi var demekten dilim yorulduAl bizden de o kadar kucakta ve ayakta gezmekten kollar ağrıyor
Evt zor bir süreçti. Benim eşim mesela yalnız kalmak istedi, beni yanında istemedi bu süreçte, hem benim için hem kendi icin. Bazilari acısını paylaşmak ister, bazisida yalnız yaşamak. Eger esinizin ihtiyacı varsa tabiki iyi olmus.
Kız bebisi olan anneler, kulak deldirme olayına nasıl bakıyorsunuz şu surecte