- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
Olan oldu artık aynen yapcak bişey yokBosver canim üzülme siz saglikli olunda onemli olan o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olan oldu artık aynen yapcak bişey yokBosver canim üzülme siz saglikli olunda onemli olan o
Çok erken ayrıca aşıları da tam değil 2 yaş sonrası benceKız bebisi olan anneler, kulak deldirme olayına nasıl bakıyorsunuz şu surecte
Sağlık ocağına topuk kanı için gittiğimizde orada gözüne bakıldı. Onun dışında 3.ayinda göz muayenesi var daha 2 aylık kızım bi şey surulmuyor sadece ışıkla bakiliyokızlar göz muayanesini oldunuzmu biz dha olmadik göz doktoru bakiyor sanirim jel falan mi sürüyor bide ne zamana kadar yapılıyor
O kadar korkacak bi şeyi yok aslında hastalanıp yataklara düşürmüyor. Ama aşıları olmazsa bu dediğim olabilir ne yazikki...Aşı beni çok korkutuyor küçücük bebelere elimizle hasta ediyormuşuz gibi geliyor küçücük beneğe üç iğne birden nedir ya
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın kaç gün oldu.İshal öksürük baş ağrısı halsizlik bulantı boğaz ağrısı da başlarda oldu yani ne yapalım nasip
Uzun süreydi öyleydik Malesef ben test yapmadım ama ailem yaptırdı pozitif çıktığı günden bu yana 12 gün olduÇok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın kaç gün oldu.
Aılen senle gorustukten kac gun sonra test yaptı canım, 14 gunu atlatınca bitıyomu tehlike , belirtıler azalıyormu gergecen gun artık,öksürük vs? Annen nasıl olduUzun süreydi öyleydik Malesef ben test yapmadım ama ailem yaptırdı pozitif çıktığı günden bu yana 12 gün oldu
ben küpeyi çok seviyrm ama tercihi büyüyünce kendi yapar diye düşünüyrmKız bebisi olan anneler, kulak deldirme olayına nasıl bakıyorsunuz şu surecte
Aman guzel ya cok gecmis olsun yine çabuk atlatmis bebis :)kiyamam ya bizimkide 37.5 e kadar çıktı atesli atesli uyudu gece biz ilk vermedik calpol sonra verdik oda etkili olmadi agladi agladi hic durmadi gece islak bez koydum başına koltuk altina falan zibinla uyuttm serin yerde bugün sabah tekrar calpol verdim öyle indi atesi simdi artik huzursuzlugu kaldi sadece
Ben evime geldikten 2 gün sonra yaptılar ben bir ay oradaydım zaten pazar geldim salı günü yapmışlardı ben iyiyim annemde gün içinde iyi ama geceleri çok zorluyor öksürüğü hiç iştahı yok hep halsiz çok dua ediyoruz atlatcak oda inşallah allahın izniyleAılen senle gorustukten kac gun sonra test yaptı canım, 14 gunu atlatınca bitıyomu tehlike , belirtıler azalıyormu gergecen gun artık,öksürük vs? Annen nasıl oldu
Sadece emzirmeyide denedim canim en fazla yarin saat uyuyor 10 dk uykuya daliyo falan karnini tam doyurmuyor memede ,ama mama verip uzerinede meme emince 4 saat uyuyor ama memeyi emerken tam doymadan birakiyo o yuzdende kilosu azdi doktor mamayi artir dedi yoksa niye vereyim mamayi ☹
Bazen sikayetleniyorm ama sonra diyorum ikiz olanlar nr yapsin yat kalk şükret haline diyorum öyle teselli veriyorum kendime aman sagligimiz yerinde olsunda ne yapalım dinleniriz zamani gelince
Hangi marka aşıyı yaptırcaksın canım, tam 3 ayı doldugu gun mu yaptırmalıyız,ornek benım 9 hazıranda dogdu kızım, 10 hazıranda fln gıtsem olur heralde. Bu aşı agızdan ya saglık ocagına yaptrmaktan kprkuyorum, hemşire ellerını yeterınce dexenfekte etmesse ,korona varsa vs vs ,Kızlar ben bebişleri 40 günlükken kalça ultrasonuna götürdüğümde sormuştum 3.ay göz muayenesini doktorumuz geceleri doyururken göz bebeklerinin içi kırmızı görünüyorsa getir yoksa getirmene gerek yok demişti. Ben kontrole de götürmeyi düşünmüyorum sağlık ocağında boy kilo bakılıyor zaten. Haftaya da rota aşımızı olucaz. Kızımda da yaptırmıştım çok rahat ettik eğer sizin bebişleriniz de erken yaşta kreşe vs gidecekse yaptırmanızı tavsiye ederim
Bizim ilk çocukta 6. Ay aşıları çok ateş yapmıştı 38 in üstüne çıkmıştı gece sabaha kadar uğraşmıştık ben yine 6. Ay aşısından korkuyorumEvet malesef insan dayanamiyor valla ben dün. kendimi cok caresiz hissetim babasi verme dedi ben dayanamadim aksam bi cay kasigi verdim ama dusmedi yine zor ya bu asi muhabbetleri birsuru de asi var
Kollarım koptu ya bişey yapamıyorum alın bendende o kadarAl bizden de o kadar kucakta ve ayakta gezmekten kollar ağrıyor
Lansinoh elektrikli bende var hiç memnun değilim göğsün dolu dolu olmalı ki anca öyle çeksin bide hepsini boşaltmıyorHanimlar acil bir sorum var ben sagarak süt veriyorum bebegime medela cihazım bozuldu lansinohun elektrikli manuelo arasinda kaldim ya da onereceginiz baska marka varsa o da olabilir manuel zor mudur kullanisli mi bir de mochinim süt toplayicisi varmis vakumlu ondan almak istiyorum kullanan var mi
Manuel aşırı zor ve yorucy ve emiş gucu cokkötü , sagma işini cok yapcaksan kesınlıkle elektrıklı al, ama 40 yılda bir yapcaksan manuel düşğnebılırsın. Ben phılıps kullanıyorum memnunum, lsnsınoh ta ıyıdıyolarHanimlar acil bir sorum var ben sagarak süt veriyorum bebegime medela cihazım bozuldu lansinohun elektrikli manuelo arasinda kaldim ya da onereceginiz baska marka varsa o da olabilir manuel zor mudur kullanisli mi bir de mochinim süt toplayicisi varmis vakumlu ondan almak istiyorum kullanan var mi