Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bebisin gözler de şu an da mavi ben kahve eşim yeşil gözlü. Diğer iki çocuğumda 1 yaşına kadar maviydi sonra ela oldu şimdi ela kahve arası bişey hala mavi kalmadı bizde sanırım sonuncu da da kalmicak çünkü mavi kalıcı ise renk gittikçe açılıyor bizim
Bende öyle geçtim gündüz 2 gece 3 bağladım heralde 3 numarayı baya kullanırızBizimki de 5 kilodan fazladır bende 3 e geçeyim o zaman 3 almıştım büyük gelmişti diye 2 den devam etmiştim geceleri bari 3 vereyim elimdeki bu 2 numara bitene kadar gündüz kullanim en azından gündüzleri kontrol edebiliyorum hep
Bende Trendyoldan aynı fiyata aldimNerden aldın canım
İnşallah, iyi düşün iyi olsunHadi ya burda bazi arkadaslar hafif atéş yaptigni soylemislerdi , huzursuz olan bebeklerde oldu bakalim bizimkinde ne olcak umarim senin bebegin gibi geçirir
Gündüz de bağladım sızıntı yapmıştı ya 3 e geçtim artıkBende öyle geçtim gündüz 2 gece 3 bağladım heralde 3 numarayı baya kullanırız
Düz kafa yastıgı kullanabulırsın canım ,Kızlar bebişi yanı tarafa yatan var mı benim ki bu aralar aynı yöne yatmak istiyor değiştiriyrm az sonra bakıyrm gene değiştirmiş kafasında bi yamukluk gözükmüyo ama devam ederse olur diye düşünüyorum
Valla olacağına inanmadım hani adet görmedim ya daha yumurtlamadan olmaz dedim genel olarak ne zaman adet olunuyor acaba
Bizde olduk eve gelir gelmez emzirdim uyudu ates yok simdilikVerem aşısını olduk bugün bakalım nasıl geçecek
Biz de olduk bugün verem aşımızı emdi uykuya çekildi bizimki bakalim nasil geçecek günün devamıVerem aşısını olduk bugün bakalım nasıl geçecek
Üstüne sagmıyorum ben canım, her sagıs ayrı kapta. Ben süt saklama posetlerınde uzerıne tarih saat yazarak burakıyorum. Camda da saklanır bence .Sütünü sagan arkadaşlar yardımcı olur musunuz. Dişçiye gidicem 3 saat emzirme dedi şimdi sagdığım sütü cam kapta saklasam olur mu dolapta bide üstüne sagabilir miyim aynı gün çünkü makinesiz sagıyrm
Tek seferlik olucak canım sanki az gibi geldi bana 1 öğün ne kadar çıkar normalde akıyo hep sütümÜstüne sagmıyorum ben canım, her sagıs ayrı kapta. Ben süt saklama posetlerınde uzerıne tarih saat yazarak burakıyorum. Camda da saklanır bence .
Geçmiş olsun canım. Bizde olduk sabah.Birazcık ağladı. Kontrolleride yapıldı. 7200 olmuş kilosu. Şuan iyi görünüyo. Bi sıkıntısı yok gibi.Verem aşısını olduk bugün bakalım nasıl geçecek
Hemşire banada demişti 30 ml bile çıksa yarım saat sonra sağdığını üst üste koymican ekşitiyor sanırımTek seferlik olucak canım sanki az gibi geldi bana 1 öğün ne kadar çıkar normalde akıyo hep sütüm
Maşallah baya iyi kilosu herkes ikinci ay aşısı mı olduGeçmiş olsun canım. Bizde olduk sabah.Birazcık ağladı. Kontrolleride yapıldı. 7200 olmuş kilosu. Şuan iyi görünüyo. Bi sıkıntısı yok gibi.
Anladım cnm bunu öğrenmem iyi olduHemşire banada demişti 30 ml bile çıksa yarım saat sonra sağdığını üst üste koymican ekşitiyor sanırım
Teşekkür ederiz canım Bizim 2. Ayda olması gerek verem aşısıydı. O gün yokmuş bugğne randevu vermişlerdi. 2 ay 24 gün olduk. Senin bebişin nasıl sen nasılsın? Bişey yok dimi.Maşallah baya iyi kilosu herkes ikinci ay aşısı mı oldu ☺