- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
İnsallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız canım sağol canım diğer günlere göre daha iyiyiz öksürmüyor bebeğim ama hapşurup duruyorTeşekkür ederiz canım Bizim 2. Ayda olması gerek verem aşısıydı. O gün yokmuş bugğne randevu vermişlerdi. 2 ay 24 gün olduk. Senin bebişin nasıl sen nasılsın? Bişey yok dimi.
Hapşuruk bizde de var sık sık. Ben burnunu nemlendiriyorum sürekli önemli bişey değildir inşallahİnsallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız canım sağol canım diğer günlere göre daha iyiyiz öksürmüyor bebeğim ama hapşurup duruyor
İnsallah canımHapşuruk bizde de var sık sık. Ben burnunu nemlendiriyorum sürekli önemli bişey değildir inşallah
Ooo maşallah ya bizimkide 6100 olmuş az geldi bı an sen 7200 diyinceGeçmiş olsun canım. Bizde olduk sabah.Birazcık ağladı. Kontrolleride yapıldı. 7200 olmuş kilosu. Şuan iyi görünüyo. Bi sıkıntısı yok gibi.
Biz 10 gün büyüğüz sizden. Bizimkide memeden ayrılmak istemiyor. Uyuyor ama memeye zamk gibi yapışık. Bende kıyamadım kalkamıyorumOoo maşallah ya bizimkide 6100 olmuş az geldi bı an sen 7200 diyince74 günlük oldu bizim oğlan
Bizimki 2 gündür gündüz hiç uyumuyor nerdeyse bugün aşıdan sonra da biraz fazla aglak hep kucakta gezsin istiyor yapmam dediğim herşeyi yapıp şuan ayağımda sallayarak uyuttum
Canim bebegin sadece mememi emiyor kilosu cok guzel masallah bizde 65 günlüğüz ama 5 kg geldi 3.300 doğmuştu boyuda 58 cm , ben mamada veriyorum memede emiyor ama yinede yavas almis kiloyuGeçmiş olsun canım. Bizde olduk sabah.Birazcık ağladı. Kontrolleride yapıldı. 7200 olmuş kilosu. Şuan iyi görünüyo. Bi sıkıntısı yok gibi.
İki aylıkken 5500 du şimdide benimki az geldi gözümeOoo maşallah ya bizimkide 6100 olmuş az geldi bı an sen 7200 diyince74 günlük oldu bizim oğlan
Bizimki 2 gündür gündüz hiç uyumuyor nerdeyse bugün aşıdan sonra da biraz fazla aglak hep kucakta gezsin istiyor yapmam dediğim herşeyi yapıp şuan ayağımda sallayarak uyuttum
Canim her emzirmeden sonra gazini çıkartıyor musun? Bizde de kaka yapma sorunu var doktorun ilk soyledigi oydu. Ben pek önemsemiyordum nasıl olsa gaz damlası kullanıyoruz diyeBide kizce artık hiç kaka yapmıyor ve hergun çok huysuz .ilk 1 hafta yapmadı fitille yaptı sonra 5 gün yine yapmadı yine fitil lle yaptırdım yine 3 gün oldu hala tık yok nail olacak böyle zeytinyağı falan da veriyirum ta
Canım şimdi gordum mesajını. Sadece anne sütüyle beslenıyorsa bir ögünde alması gereken süt bebegin kılosu/56 imiş. Yani atıuorum bebek 5 kilo ise 5000/56= 90 yani 3 saatte biir veren gereken süt 90 cc miş ortalama.Tek seferlik olucak canım sanki az gibi geldi bana 1 öğün ne kadar çıkar normalde akıyo hep sütüm
Japonnnn sen neyle beslion kız cocuguu 7200 masallah:)))Geçmiş olsun canım. Bizde olduk sabah.Birazcık ağladı. Kontrolleride yapıldı. 7200 olmuş kilosu. Şuan iyi görünüyo. Bi sıkıntısı yok gibi.
Çok sağol :)) özellikle 1 aydır anne sütü mamayı toplasan 4-5 biberonu geçmemiştir. Dışarı çıktığımda çok zorda kalırsam mama veriyorum.Japonnnn sen neyle beslion kız cocuguu 7200 masallah:)))
Bizde 2 ay 24 gün olduk. Başlarda mama takviyesi yapmıştımda özellikle 1 aydır falan anne sütü çoğunluk toplasan 4-5 biberonu geçmemiştir mama. Dışarı çıkıyorum bazen çok zorda kalıyorum o zaman verdiklerim işte. Bizde 3800 52 cm doğmuştuk.Canim bebegin sadece mememi emiyor kilosu cok guzel masallah bizde 65 günlüğüz ama 5 kg geldi 3.300 doğmuştu boyuda 58 cm , ben mamada veriyorum memede emiyor ama yinede yavas almis kiloyu
3800 doğmuştu tam 40 haftanın bittiği gün.Japonnn senın bebegın kac kılo dogmustı merak ettım
Doktorum sağlık ocağında yaparlar demişti bugün ebe ile konustum sağlık ocağında oda aynı şeyi dedi 3. Ay kontrolünde aşıyı da getir o zaman yapalım dedi ben sağlık ocağında yaptircamKızlar rotavirüs aşısını 3. Ayda yaptırcaklar. Doktorunuz mu yapcak saglık ocagı mı? Bazı doktorlar yapıyormus galıba
Maşallah ne güzel yarıyor sütun daha da artsın inşallah ben daha hiç mama vermedim doğduğundan beri umarım ek gıdaya kadar gerek kalmazBizde 2 ay 24 gün olduk. Başlarda mama takviyesi yapmıştımda özellikle 1 aydır falan anne sütü çoğunluk toplasan 4-5 biberonu geçmemiştir mama. Dışarı çıkıyorum bazen çok zorda kalıyorum o zaman verdiklerim işte. Bizde 3800 52 cm doğmuştuk.
Maşallah ne güzel yarıyor sütun daha da artsın inşallah ben daha hiç mama vermedim doğduğundan beri umarım ek gıdaya kadar gerek kalmaz