Naptınız? Yaptımı çişini? Bi sorun yok dimiKizlar ya kızımın altini aksam 12 de degismistim bu saat oldu bezi hal.kupkuru hic idrar yapmamis , ilk defa boyle kuru bez gordum neden hic yapmamis olabilirki
Ben bi 10 gün önce falan oldum dedim ama 2 gün sürdü.Kızlar regl olan var mı ? Normal de ne zaman olunuyor ?
Al benden de o kadar vallaha şuan düzensiz olduğuna güveniyorumBen ertesi gün hapına güvendim 2 günde adet oldum üstüne ama. Şuanda düşüncesi bile ürkütüyor
Sen bilirsin tabi ama başta çok kolaylık oluyo belki 1buçuk sene önce sormuş olsaydın kesinlikle al derdim ama vazgeçirmesi zor benim kızim için oyle tabi her bebek bir degilBilemedim ya. Rahat uyuyunca benimde aklım çelindi ama.
Bilemiyorum gerçi evimde koyucak yerimde yok nereye koyarım onu da bilmiyorum bebek malzemeleriyle evde herşey üstüste oldu zaten. Evim puzzle gibiydi bir küçük parça bütün dengeleri değiştirdi :))Sen bilirsin tabi ama başta çok kolaylık oluyo belki 1buçuk sene önce sormuş olsaydın kesinlikle al derdim ama vazgeçirmesi zor benim kızim için oyle tabi her bebek bir degil
Aaaa ben bi test mi alsam. Bak nasıl içime kurt düştü durduk yereAl benden de o kadar vallaha şuan düzensiz olduğuna güveniyorum
Aman hiç cesaret edemem ona ama şuan düzensiz olması normal değil miAaaa ben bi test mi alsam. Bak nasıl içime kurt düştü durduk yeresinirlerim oynadııı bacım
Benim de oyle, baya kokuyor, buyuduklerınden benceKızlar son bi kaç gündür bebeğimin kakası kötü kokuyor normalde böyle değildi kendini sıkıyor gaz çıkararak yapıyor
Cok sukur canim bebegime kavustum iki aylik oldu insallahh rabbim sanada saglikli sihatli bir bebis nasip ederHayırlı olsun Rabbim sağlıklıca analı babalı kucağınıza almayı nasit etsin inşAllah bende evlat isteyen biriyim hamilelerin duası kabul olur derler banada dua edermsiniz
Normal diyorlar. Valla ben bi an önce düzlüğe çıkmak istiyorum.Aman hiç cesaret edemem ona ama şuan düzensiz olması normal değil mi
Bana da benzer şeyler dediler ama ben vermedim. Anne sütünün çoğu su zaten.Hanımlar 2 aylık bebeğe su veriyor musunuz ben hem anne sütü hemde mama veriyorum arkadaşım tutturmuş susuzluktan bebeği maf edecen su ver diyo anne sütünde suda var diye biliyorum ama benim bebeğim mamada içiyor verilir mi su sizce
SelaamDoğum yapan arkadaşlarım :) doğumdan sonra bebiş için ne kontrolleri yapılyor ve ne zaman yapılıyor? Dogum olunca bir çocuk doktoru geliyor ve bakıyor diye biliyorum. Bu doktor nelere bakıyor ? Ve eger herşey iyi ise, bir sonraki doktor randevusu ne zaman oluyor ve nelere bakılıyor?
yani doğum telaşına bişeyler kaçırmayım diye öncesinde bileyim istiyorum :)
Benimki kucakta 45 derece açıyla genelde az çıkarıyor ama biraz daha az derece açıyla durduğu an cikariyor .. bir de sürekli ağzına geliyor emdiği, midesi yatısana kadar da uyuyamıyor. Uyuduğu zaman da mide asidi geldiği zaman yine uyanıyor ... anne sütü mama fark etmiyor bizde
Kızlar acil cevap bekliyorum. Tuvaletini yaptırmak için bebeklerinize ne kullanıyosunuz? Doktora sordum gliserin fitil dedi. Bütün eczaneleri gezdik. Depolardan çıkmıyormuş o ilaç
Hanımlar 2 aylık bebeğe su veriyor musunuz ben hem anne sütü hemde mama veriyorum arkadaşım tutturmuş susuzluktan bebeği maf edecen su ver diyo anne sütünde suda var diye biliyorum ama benim bebeğim mamada içiyor verilir mi su sizce
Ben mamada verdiğim için belki gerekli sanırımBana da benzer şeyler dediler ama ben vermedim. Anne sütünün çoğu su zaten.
Ben şuanlık sütte veriyorum ya gerekli mi acaba yinede Bi vereyim su bakalım içecek miSadece anne sutu alan bebek için gerekli değil ama mama içen bebeklere genelde su veriliyor, sonucta suyun bi zarari yok sadece karni su ile duymasın onunla beslenmesin diye öyle söyleniyor, ben kizima su veriyorum, gercekten ihtiyacı var gibi içiyor