2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Sen bilirsin tabi ama başta çok kolaylık oluyo belki 1buçuk sene önce sormuş olsaydın kesinlikle al derdim ama vazgeçirmesi zor benim kızim için oyle tabi her bebek bir degil
Bilemiyorum gerçi evimde koyucak yerimde yok nereye koyarım onu da bilmiyorum bebek malzemeleriyle evde herşey üstüste oldu zaten. Evim puzzle gibiydi bir küçük parça bütün dengeleri değiştirdi :))

Doğum yapan arkadaşlarım :) doğumdan sonra bebiş için ne kontrolleri yapılyor ve ne zaman yapılıyor? Dogum olunca bir çocuk doktoru geliyor ve bakıyor diye biliyorum. Bu doktor nelere bakıyor ? Ve eger herşey iyi ise, bir sonraki doktor randevusu ne zaman oluyor ve nelere bakılıyor?

yani doğum telaşına bişeyler kaçırmayım diye öncesinde bileyim istiyorum :)

Hanımlar 2 aylık bebeğe su veriyor musunuz ben hem anne sütü hemde mama veriyorum arkadaşım tutturmuş susuzluktan bebeği maf edecen su ver diyo anne sütünde suda var diye biliyorum ama benim bebeğim mamada içiyor verilir mi su sizce

Bana da benzer şeyler dediler ama ben vermedim. Anne sütünün çoğu su zaten.

Selaam doğum yaptığım anda çocuk doktoru bitti başımızda refleks kontrolü yaptı onu hatırlıyorum. Başka bişeyi takip edemedim. Doğumun ertesi günü sabahı topuğundan kan alındı ve işitme testi yapıldı. Doktor tekrar odaya geldi sarılığı varmı diye kontrol etti çişini ve kakasının durumunu sordu. Emmesini sordu. Ben kendi özel doktorumuza 5 günlüktü götürdüm. Onunda kontrolünden geçtik. O hariç olarak elle kalça kontrolü ve göbek bağımız düşmüştü o gün onun temizliğini yaptı. Ve çok afedersin taşaklarının inip inmediğinin kontrolünü yaptı. Kilo boy baş falan bunlar zaten rutin.

Ayni durumlar bizde de var, hic yatırarak altını degistiremedik, ikinirkende çıkardığı için zorlanması diye lavman yapiyoruz yine birkaç günde bir, surekli oturuyora yakın tuttuğumuz icin oturmaya cabuk alisicak herhalde her bebisin ayrı bir derdi var cidden ama bu da zormuş, hala geceleri çok tedirgin yatıyorum, uykuya dayanabildigim kadar bekliyorum

Sadece anne sutu alan bebek için gerekli değil ama mama içen bebeklere genelde su veriliyor, sonucta suyun bi zarari yok sadece karni su ile duymasın onunla beslenmesin diye öyle söyleniyor, ben kizima su veriyorum, gercekten ihtiyacı var gibi içiyor

Ben şuanlık sütte veriyorum ya gerekli mi acaba yinede Bi vereyim su bakalım içecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…