Bizde gitmeyi planlıyoruz eylül başında ben biraz korkuyorum ama kızım için çok istiyorum bakalım nasıl olcak
hayır kişisel sayfada mevcutMerhaba. Mebbiste oyle bir baslik goremedim. Acaba yonetici girisinde mi var?
kişisel bilgiler izin işlemleri mazeret izniMerhaba. Mebbiste oyle bir baslik goremedim. Acaba yonetici girisinde mi var?
Ayni bende oyle oluyorum 54 gun olduk bugun 3 gundur akinti var leke yok simdilik ama her an gelebilir normal bence52 inci günde olup hala leke kan olarak gelen var mı ya normal doğum yapanlardan tam bitti diyorum sonra aynı adet gibi rengi kırmızı oluyor
Arkadaşlat d vitamini ne kullanıyorsunuz internette bazılarının içeriğinin temiz olmadığını gaz yaptığını okuyorum bize pedia d verdi ocean kullanan varmı ?
Ama benim minigin reflusu var
Ben tavsiye etmem çunku alıskanlik yapiyo benim kızım iki yaşinda hala hamakta yatiyo artik buyuk icinde iki büklum oluyo ama çikarıp yataga koyunca uyanıyo ağliyo hamak istiyo hatta annemlere giderken bile hamaği yanımda goturuyorum nereye kadar böyle devam edecek bilmiyorumArkadaşlarım hamak beşik kullanan var mı aranızda. Dün çarşafla salladık hemen uyudu :)) hamak beşik almayı düşünüyorum. Kullanıp memnun olan varsa fikir alırım
Ben 40im çıkınca 15 gün sonra oldumKızlar regl olan var mı ? Normal de ne zaman olunuyor ?
Benim çocuklar 3 tane oldugu icin ben bebegimi emzirip beşigine koydum hep fazla kucagimda tutmadim oda beşige alısti ben emzirip beşige koyuyorum diger cocuklarimla ilgileniyorum o kendi kendine uykuya dalıyo bu zaman a kadar böyle devam etti insallah bundan sonrada böyle devam ederKızlar çocuğunuz kendi kendine duruyor mu benim ki 15 dakika anda gulucuk agucuk sonra ağlıyor ya meme ya uykuya daldırmaya çalışıyoruz eşref ve eşşek saati var ama gulucuklu halleri sabahları toplasan 15 dk
Canım ben 46. Günde oldum normal sürdü ondan 17 gün sonra leke geldi 3 gün falan daha da olmadım.Kızlar regl olan var mı ? Normal de ne zaman olunuyor ?
Bende 46. Günde adet olmuştum normaldi onun üstüne 17 gün sonra lekelenme gibi oldu 3 gün falan sürdü bi daha da olmadım bu aralar olmam lazımdı amaBen de ben 56. Gün deyim benim ara veriyor sonra tekrar kanama başlıyor lekelenmede değil bende biraz endişeliyim
Bakicam cok tesekkur ederimkişisel bilgiler izin işlemleri mazeret izni
Bizde çok aradık bulamadık zeytinyağıyla uyarım taptım en son bide paranox fitili küçültüp koydum doktor söyledi muadilidr yokmuş o fitilinKızlar acil cevap bekliyorum. Tuvaletini yaptırmak için bebeklerinize ne kullanıyosunuz? Doktora sordum gliserin fitil dedi. Bütün eczaneleri gezdik. Depolardan çıkmıyormuş o ilaç
Günde kaç tane bez değiştirdiğine bağlı. Biz 7-8 tane değiştiriyoruz. 300 adet bez 40 gün falan idare eder. 40 günde de bebiş 3 kg almayacağına göre yeter. Ben hep öyle toplu alıyorum. Adet fiyatı daha uyguna geliyor. Böyle hesaplar yapıp ona göre alıyorum.Tecrübeli anneler size bir sorum olacak bizim bebiş 5 buçuk kilo şu an
3 numara beze geçtik sleepy kullanıyorum 3 numarası 9 kg ya kadar trendyolda indirimde 3 numara bez buldum 300 adet sizce elimde kalır mı alsam kacinci aylarda 9 kiloyu buluyor bebisler
2 numarayı bende erken bıraktım 5 kilo olduğunda 3 almıştım elimde kalan 2 leri de gündüz kısa süreli taktım yoksa sizdiriyorduGünde kaç tane bez değiştirdiğine bağlı. Biz 7-8 tane değiştiriyoruz. 300 adet bez 40 gün falan idare eder. 40 günde de bebiş 3 kg almayacağına göre yeter. Ben hep öyle toplu alıyorum. Adet fiyatı daha uyguna geliyor. Böyle hesaplar yapıp ona göre alıyorum.
başka bir konu da, 2 numara bezde 6 kg’a kadar diyordu ama ben o kadar kullanamadım. 5 ten sonra küçük geliyor. 3 numarayı da 9 kg’a kadar kullanamam diye düşünüyorum
Ben kendimden hiç bişey anlamadım bakalım nasıl Olcam benBende 46. Günde adet olmuştum normaldi onun üstüne 17 gün sonra lekelenme gibi oldu 3 gün falan sürdü bi daha da olmadım bu aralar olmam lazımdı amaHayalperest07
Yani insan artık temiz mi sayılıyorAyni bende oyle oluyorum 54 gun olduk bugun 3 gundur akinti var leke yok simdilik ama her an gelebilir normal bence
Bende sürekli geliyor ama hiç temizlenemedim canım ondan tuhafıma gidiyorBende 46. Günde adet olmuştum normaldi onun üstüne 17 gün sonra lekelenme gibi oldu 3 gün falan sürdü bi daha da olmadım bu aralar olmam lazımdı amaHayalperest07