2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Arkadaşlarım hamak beşik kullanan var mı aranızda. Dün çarşafla salladık hemen uyudu :)) hamak beşik almayı düşünüyorum. Kullanıp memnun olan varsa fikir alırım
Ben tavsiye etmem çunku alıskanlik yapiyo benim kızım iki yaşinda hala hamakta yatiyo artik buyuk icinde iki büklum oluyo ama çikarıp yataga koyunca uyanıyo ağliyo hamak istiyo hatta annemlere giderken bile hamaği yanımda goturuyorum nereye kadar böyle devam edecek bilmiyorum

Kızlar çocuğunuz kendi kendine duruyor mu benim ki 15 dakika anda gulucuk agucuk sonra ağlıyor ya meme ya uykuya daldırmaya çalışıyoruz eşref ve eşşek saati var ama gulucuklu halleri sabahları toplasan 15 dk
Benim çocuklar 3 tane oldugu icin ben bebegimi emzirip beşigine koydum hep fazla kucagimda tutmadim oda beşige alısti ben emzirip beşige koyuyorum diger cocuklarimla ilgileniyorum o kendi kendine uykuya dalıyo bu zaman a kadar böyle devam etti insallah bundan sonrada böyle devam eder

Kızlar acil cevap bekliyorum. Tuvaletini yaptırmak için bebeklerinize ne kullanıyosunuz? Doktora sordum gliserin fitil dedi. Bütün eczaneleri gezdik. Depolardan çıkmıyormuş o ilaç
Bizde çok aradık bulamadık zeytinyağıyla uyarım taptım en son bide paranox fitili küçültüp koydum doktor söyledi muadilidr yokmuş o fitilin

Günde kaç tane bez değiştirdiğine bağlı. Biz 7-8 tane değiştiriyoruz. 300 adet bez 40 gün falan idare eder. 40 günde de bebiş 3 kg almayacağına göre yeter. Ben hep öyle toplu alıyorum. Adet fiyatı daha uyguna geliyor. Böyle hesaplar yapıp ona göre alıyorum.
başka bir konu da, 2 numara bezde 6 kg’a kadar diyordu ama ben o kadar kullanamadım. 5 ten sonra küçük geliyor. 3 numarayı da 9 kg’a kadar kullanamam diye düşünüyorum

2 numarayı bende erken bıraktım 5 kilo olduğunda 3 almıştım elimde kalan 2 leri de gündüz kısa süreli taktım yoksa sizdiriyordu

Benim bebişte 3 gündür kakasını yapmıyor çok huzursuz hep ağlıyor kıpkırmızı oluyor gazı çıkmayınca zeytinyağı koydum mamasına verdim hiç işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…