2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Evet canim ben yazdiktan sonra yapmaya başladı ama genel olarak anlam veremedigim sekilde bir azalma var
Bizimde büyük tuvaletini yapmazsa 4-5 bez harcıyoruz bir günde en fazla. Ama ben bezin şişmesini beklemiyorum.idrarın rengi nasıl? Mama içiyomu? Su veriyomusun? Ben veriyorum su. 5-6 çay kaşığı.

Canım gitmeden yarım saat önce calpol verirsen daha hafif atlatırlar inşaAllah hayırlısıyla. Huzursuzluk evet oluyor doğruyu söylemek gerekirse biz aşıdan sonra düzenli calpol verdik 2 gün 8 saatte bir ve aşıdan önce de calpol verdik ateş olmasın diye

Ateşi çıkmadı bizimkinin.bende çok korkuyordum ama bir şey olmadı . Bana önceden calpol ver demediler 38 olunca ateş ver dediler.bence vücudun biraz savaşması daha iyi

Bizimde sıkıntılı birkaç gündür gündüz hiç uyumuyor emerken dalıyor beşiğe koyunca uyanıyor hemen bide eşim tutturmuş kucağa alıştırdın diye ona da ayrı sinir oluyorum
Bizde de durum aynı bugün 4. Gün oldu bugun biraz daha iyi sanki atak haftalarimiz galiba
Bugün açık havaya çıkardım bizim burda sahilde çay bahçesi var sabah kimse olmuyor diye oraya götürdüm bebek arabası ile iyi geldi yada açık hava uyuttu anlamadım ama biraz daha iyi bakalım sonra nasıl gececek

Hiç korkma canım Bişey olmaz inşAllah ben gelince bir çay kaşığı tylol şurup verdim öyle kötü geçmedi hafif bi huzursuzluk oldu ateş falan çok olmadı

Bebeği pamukçuk geçirenler, ya bi haftadır karbonat ve doktorun verdiği fungostatin diye bir ilaç kullanıyorum hala geçmedi. Siz naptınız ya? Acı çekiyo bence emerken yavrum
Canım pamukçuk nasıl oluyo benim bebeğimin dili hafif beyaz sanki emerkende huysuzlanıyo anneme kayınvalideme falan gösterdim Bişey yok dediler ama

Ateşi çıkmadı bizimkinin.bende çok korkuyordum ama bir şey olmadı . Bana önceden calpol ver demediler 38 olunca ateş ver dediler.bence vücudun biraz savaşması daha iyi
Katılıyorum,bizim de ılk gece ates 37 ile 37.5 arasında gezdi, birazzorlandı ama ilaçsız atlattık neyseki. Bagısıklıgının guclendıgını soyluyorlar ilaçsız atlatırsa

Dün aynı saatlerde bizde de vardı o ağlama ... gerçi bizde her akşam uyumadan önce oluyor o. Atakta olabilir mi ? Biz atak haftasindaymisiz

Ben dün eşime isyan bayrağını açtım valla ... aralıksız 3 saat ağlayınca bir de emmeyince, dedim çabalamayı her an bırakıp kendimi depresyonun kollarına atabilirim . Sağolsun alıp ayağında sallamaya başladı biraz nefes aldım . Bu sefer de kendimi yetersiz ve kötü bi anne gibi hissettim

Bebeği pamukçuk geçirenler, ya bi haftadır karbonat ve doktorun verdiği fungostatin diye bir ilaç kullanıyorum hala geçmedi. Siz naptınız ya? Acı çekiyo bence emerken yavrum
Pamukcugun geçmesi biraz uzun sürer genelde canım zaten . Bi de emzirme öncesi ve sonrası aynı şekilde göğsünü de silmelisin

Canım bizim ateş 38.3e kadar yükseldi . Önden ilaç verme yoksa vücut yeterli bağışıklığı olusturamayabilir. Antikor için kendisinin savaşması lazım önce ama takip et, ben 38.5a kadar beklemeye calistim da gerek kalmadi ama ateşi 38 üstüne çıkarsa verebilirsin ateş düşürücü. Ama tavsiyem saat başı kontrol edip 38.5 üstünde vermen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…