Bizimde büyük tuvaletini yapmazsa 4-5 bez harcıyoruz bir günde en fazla. Ama ben bezin şişmesini beklemiyorum.idrarın rengi nasıl? Mama içiyomu? Su veriyomusun? Ben veriyorum su. 5-6 çay kaşığı.Evet canim ben yazdiktan sonra yapmaya başladı ama genel olarak anlam veremedigim sekilde bir azalma var
2. Ay aşısını vurduran arkadaşlar süreci nasıl atlattınız cuma günü gideceğiz çok korkuyorum. Çevremdekiler korkutuyor. Ateşi çıkacak diye. Önden ilaç versem mi napsam da en az sıkıntı ile atlatsak. Üç gün huzursuzluk gerçekten oluyor mu?
Aynen dün saat ikide kahvaltı yapabildim bu gün de saat 6 da uyandı 9:30 da yarım saat uyudu da kahvaltı yaptım inşallah çabuk geçer bu haller hiç bir iş yapamıyorum yoruldum da
Ben kullanıyorum yeni doğan aparatı ileGünaydınlar hanımlar, kanguru kullananlar var mı?
Ateşi çıkmadı bizimkinin.bende çok korkuyordum ama bir şey olmadı . Bana önceden calpol ver demediler 38 olunca ateş ver dediler.bence vücudun biraz savaşması daha iyi2. Ay aşısını vurduran arkadaşlar süreci nasıl atlattınız cuma günü gideceğiz çok korkuyorum. Çevremdekiler korkutuyor. Ateşi çıkacak diye. Önden ilaç versem mi napsam da en az sıkıntı ile atlatsak. Üç gün huzursuzluk gerçekten oluyor mu?
Ben yeni sipariş verdim kargoda gelsin yazcam sizlere yenidoğan aparatli olandan aldım normalde hepsi 3 aydan basliyormusGünaydınlar hanımlar, kanguru kullananlar var mı?
Bizde de durum aynı bugün 4. Gün oldu bugun biraz daha iyi sanki atak haftalarimiz galibaBizimde sıkıntılı birkaç gündür gündüz hiç uyumuyor emerken dalıyor beşiğe koyunca uyanıyor hemen bide eşim tutturmuş kucağa alıştırdın diye ona da ayrı sinir oluyorum
Canım kahvaltı falan ederken böyle yanına uzansırdan konuşsan durmuyor mu ben o şekilde yapabiliyorum.İnan aynı durumdayız. Kahvaltı için fırsat kolluyorum ama sanırım yapamıycam
Hiç korkma canım Bişey olmaz inşAllah ben gelince bir çay kaşığı tylol şurup verdim öyle kötü geçmedi hafif bi huzursuzluk oldu ateş falan çok olmadı2. Ay aşısını vurduran arkadaşlar süreci nasıl atlattınız cuma günü gideceğiz çok korkuyorum. Çevremdekiler korkutuyor. Ateşi çıkacak diye. Önden ilaç versem mi napsam da en az sıkıntı ile atlatsak. Üç gün huzursuzluk gerçekten oluyor mu?
Canım pamukçuk nasıl oluyo benim bebeğimin dili hafif beyaz sanki emerkende huysuzlanıyo anneme kayınvalideme falan gösterdim Bişey yok dediler amaBebeği pamukçuk geçirenler, ya bi haftadır karbonat ve doktorun verdiği fungostatin diye bir ilaç kullanıyorum hala geçmedi. Siz naptınız ya? Acı çekiyo bence emerken yavrum
Bilemiyorum ki ya rahatsız edici bir koku normalde hiç kokmazdı.Canım yedigin birsey değmiştir bebeğe, bende dün yasadim bunu gazi ve kakasi kotu kokuyordu ve etsuyunda patlicanli bi yemek yemistim kaakasida et suyu gibi kokuyordu
Katılıyorum,bizim de ılk gece ates 37 ile 37.5 arasında gezdi, birazzorlandı ama ilaçsız atlattık neyseki. Bagısıklıgının guclendıgını soyluyorlar ilaçsız atlatırsaAteşi çıkmadı bizimkinin.bende çok korkuyordum ama bir şey olmadı . Bana önceden calpol ver demediler 38 olunca ateş ver dediler.bence vücudun biraz savaşması daha iyi
Canım kahvaltı falan ederken böyle yanına uzansırdan konuşsan durmuyor mu ben o şekilde yapabiliyorum.
Canım pamukçuk nasıl oluyo benim bebeğimin dili hafif beyaz sanki emerkende huysuzlanıyo anneme kayınvalideme falan gösterdim Bişey yok dediler ama
Dün aynı saatlerde bizde de vardı o ağlama ... gerçi bizde her akşam uyumadan önce oluyor o. Atakta olabilir mi ? Biz atak haftasindaymisizBiz bayağı zorlu başladık bugün. Dün akşam 6 buçuktan saat 10a kadar boğazları patlayıncaya kadar ağladı. Uyudu sonra ama gece kaç kere uyandı.. Sabah geçer diye bekliyordum ama huzursuzluk tam gaz devam
Ben dün eşime isyan bayrağını açtım valla ... aralıksız 3 saat ağlayınca bir de emmeyince, dedim çabalamayı her an bırakıp kendimi depresyonun kollarına atabilirim . Sağolsun alıp ayağında sallamaya başladı biraz nefes aldım . Bu sefer de kendimi yetersiz ve kötü bi anne gibi hissettimGunaydin canim insaAllah ama gece 12 den 2 30 a kadar 4 defa uyanir mi bir bebek? Sonrasini soylemiyorum bile. Hala duzelmedi uykusu gazlanip uyaniyor. Ne zaman bitecek bu gaz ne zaman adam akilli uyicam bilmiyorum. 2 ay 9 gunluk olduk evime gitmeye cesaret edemiyorumRabbim bagislasin bizlere bebeklerimizi cok tatlilar ama bazen zorluyorlar
Ben kullanıyorum canım .. solomom kanguru almıştım, bikac kez yürüyüşe markete vs giderken kullandım ama hava çok sıcak olduğu için bayadir kullanmıyorum . Havalar serinleyince tekrar başlarım kullanmayaGünaydınlar hanımlar, kanguru kullananlar var mı?
Pamukcugun geçmesi biraz uzun sürer genelde canım zaten . Bi de emzirme öncesi ve sonrası aynı şekilde göğsünü de silmelisinBebeği pamukçuk geçirenler, ya bi haftadır karbonat ve doktorun verdiği fungostatin diye bir ilaç kullanıyorum hala geçmedi. Siz naptınız ya? Acı çekiyo bence emerken yavrum
Dün aynı saatlerde bizde de vardı o ağlama ... gerçi bizde her akşam uyumadan önce oluyor o. Atakta olabilir mi ? Biz atak haftasindaymisiz
Canım bizim ateş 38.3e kadar yükseldi . Önden ilaç verme yoksa vücut yeterli bağışıklığı olusturamayabilir. Antikor için kendisinin savaşması lazım önce ama takip et, ben 38.5a kadar beklemeye calistim da gerek kalmadi ama ateşi 38 üstüne çıkarsa verebilirsin ateş düşürücü. Ama tavsiyem saat başı kontrol edip 38.5 üstünde vermen2. Ay aşısını vurduran arkadaşlar süreci nasıl atlattınız cuma günü gideceğiz çok korkuyorum. Çevremdekiler korkutuyor. Ateşi çıkacak diye. Önden ilaç versem mi napsam da en az sıkıntı ile atlatsak. Üç gün huzursuzluk gerçekten oluyor mu?