2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Benim bebisinde reflusu var, ozellikle anne sütünü hemen geri cikariyor ama mama oyle degil, seninki nasıl?
Benimki kucakta 45 derece açıyla genelde az çıkarıyor ama biraz daha az derece açıyla durduğu an cikariyor .. bir de sürekli ağzına geliyor emdiği, midesi yatısana kadar da uyuyamıyor. Uyuduğu zaman da mide asidi geldiği zaman yine uyanıyor ... anne sütü mama fark etmiyor bizde

Evet kızlar bu ayki guncellemeler neler:))
Gülmesi, etrafa merakla bakınması, uyanıklık süresının artması mı , çıngırak olayına yaklaştık mı , zekakartı hariç ne oynatıyorsunuz , dönenceler de ılgısını ceker heralde artık

Gülmesi, etrafa merakla bakınması, uyanıklık süresının artması mı , çıngırak olayına yaklaştık mı , zekakartı hariç ne oynatıyorsunuz , dönenceler de ılgısını ceker heralde artık
Biz şuan 2 ay 13 günlüğüz etrafını inceliyor, biri konuşunca tepki veriyor,gülüyor çıngırak sallayınca ağlarsa susuyor,henüz eliyle tutamıyoe ama ilgisini çekiyor.

Kizlar ya kızımın altini aksam 12 de degismistim bu saat oldu bezi hal.kupkuru hic idrar yapmamis , ilk defa boyle kuru bez gordum neden hic yapmamis olabilirki

Canım az emdiyse terleyerek atmıştır ama dikkat et bıngıldağını kontrol et çökmüş olmasın. Dehidrasyon için diyorum

Biz şuan 2 ay 13 günlüğüz etrafını inceliyor, biri konuşunca tepki veriyor,gülüyor çıngırak sallayınca ağlarsa susuyor,henüz eliyle tutamıyoe ama ilgisini çekiyor.
2. Ayın sonunda tutmak istiycekmiş objeleri ,iyice tatlı oldular ya masallah, ınsan bukadar hızlı buyumelerıne hem uzuluyor o an gerı gelmıycek diye, hem sevınıyor buyuyor gelısıyor diye

Canım az emdiyse terleyerek atmıştır ama dikkat et bıngıldağını kontrol et çökmüş olmasın. Dehidrasyon için diyorum
Ya gece 11 de aglama kriizi yasadik mamayi emerken baya bi terlemisti susturmak icin harekt yaptirdim bende terledim oda terledi ondan o zmn yapmadi🤔

Bizim de gulmesi, agulamasi,bakinmasi,goz temasi kurmasi,cingiraklara ve ana kucaginin ustundeki oyuncaklara bakmasi,istemedigi bir sey olunca puf diyip agzindan tukuruk cikarmasi ve cokk tatli olmasi kar topu oglum masaAllah😍

Bizde çok aradık bulamadık zeytinyağıyla uyarım taptım en son bide paranox fitili küçültüp koydum doktor söyledi muadilidr yokmuş o fitilin
Bizde çok aradık bulamadık zeytinyağıyla uyarım taptım en son bide paranox fitili küçültüp koydum doktor söyledi muadilidr yokmuş o fitilin
Neyse ki hiç bişeye gerek kalmadı. Bugün kendiliğinden yaptı tuvaletini. Çok şükür

Ben tavsiye etmem çunku alıskanlik yapiyo benim kızım iki yaşinda hala hamakta yatiyo artik buyuk icinde iki büklum oluyo ama çikarıp yataga koyunca uyanıyo ağliyo hamak istiyo hatta annemlere giderken bile hamaği yanımda goturuyorum nereye kadar böyle devam edecek bilmiyorum
Bilemedim ya. Rahat uyuyunca benimde aklım çelindi ama.

X