- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 36
Benimki kucakta 45 derece açıyla genelde az çıkarıyor ama biraz daha az derece açıyla durduğu an cikariyor .. bir de sürekli ağzına geliyor emdiği, midesi yatısana kadar da uyuyamıyor. Uyuduğu zaman da mide asidi geldiği zaman yine uyanıyor ... anne sütü mama fark etmiyor bizdeBenim bebisinde reflusu var, ozellikle anne sütünü hemen geri cikariyor ama mama oyle degil, seninki nasıl?
60 güne kadar süre var herhalde o zamanı bekle bakalım nasıl olcak bende hamile olmaktan korkuyorumBen kendimden hiç bişey anlamadım bakalım nasıl Olcam ben
Biz şuan 2 ay 13 günlüğüz etrafını inceliyor, biri konuşunca tepki veriyor,gülüyor çıngırak sallayınca ağlarsa susuyor,henüz eliyle tutamıyoe ama ilgisini çekiyor.Evet kızlar bu ayki guncellemeler neler:))
Gülmesi, etrafa merakla bakınması, uyanıklık süresının artması mı , çıngırak olayına yaklaştık mı , zekakartı hariç ne oynatıyorsunuz , dönenceler de ılgısını ceker heralde artık
Kizlar ya kızımın altini aksam 12 de degismistim bu saat oldu bezi hal.kupkuru hic idrar yapmamis , ilk defa boyle kuru bez gordum neden hic yapmamis olabilirki
Aman ha dikkat et benim de en büyük korkum odur60 güne kadar süre var herhalde o zamanı bekle bakalım nasıl olcak bende hamile olmaktan korkuyorum
Evet perşembe günü kontrol e gideceğim işte yani ateşlenme ağrı kusma vs gibi durumlar varsa endişe edin diye okudum ama yine de bu kadar uzun sürmesi endişelendiriyor tabşDoktora gitmeyi düşünüyor musun canım ben böyle giderse gitcem sanırım çok rahatsız edici olmaya başladı
Benim sürekli mide bulantım var acaba ondan dolayı mıEvet perşembe günü kontrol e gideceğim işte yani ateşlenme ağrı kusma vs gibi durumlar varsa endişe edin diye okudum ama yine de bu kadar uzun sürmesi endişelendiriyor tabş
2. Ayın sonunda tutmak istiycekmiş objeleri ,iyice tatlı oldular ya masallah, ınsan bukadar hızlı buyumelerıne hem uzuluyor o an gerı gelmıycek diye, hem sevınıyor buyuyor gelısıyor diyeBiz şuan 2 ay 13 günlüğüz etrafını inceliyor, biri konuşunca tepki veriyor,gülüyor çıngırak sallayınca ağlarsa susuyor,henüz eliyle tutamıyoe ama ilgisini çekiyor.
Ben hala olmadım ya normal mi kiBen 40im çıkınca 15 gün sonra oldum
Bebegını sadece anne sutuyle besleyen annelerde dogumdan 6 ay ile 1 yıl arası kadar sonra oluyomus ilk adetBen hala olmadım ya normal mi ki
3 aya girmemize az kaldı bakalım o zaman neler yapacak2. Ayın sonunda tutmak istiycekmiş objeleri ,iyice tatlı oldular ya masallah, ınsan bukadar hızlı buyumelerıne hem uzuluyor o an gerı gelmıycek diye, hem sevınıyor buyuyor gelısıyor diye
Ya gece 11 de aglama kriizi yasadik mamayi emerken baya bi terlemisti susturmak icin harekt yaptirdim bende terledim oda terledi ondan o zmn yapmadiCanım az emdiyse terleyerek atmıştır ama dikkat et bıngıldağını kontrol et çökmüş olmasın. Dehidrasyon için diyorum
Bizim de gulmesi, agulamasi,bakinmasi,goz temasi kurmasi,cingiraklara ve ana kucaginin ustundeki oyuncaklara bakmasi,istemedigi bir sey olunca puf diyip agzindan tukuruk cikarmasi ve cokk tatli olmasi kar topu oglum masaAllahEvet kızlar bu ayki guncellemeler neler:))
Gülmesi, etrafa merakla bakınması, uyanıklık süresının artması mı , çıngırak olayına yaklaştık mı , zekakartı hariç ne oynatıyorsunuz , dönenceler de ılgısını ceker heralde artık
Hahaha çok tatlılar cokkBizim de gulmesi, agulamasi,bakinmasi,goz temasi kurmasi,cingiraklara ve ana kucaginin ustundeki oyuncaklara bakmasi,istemedigi bir sey olunca puf diyip agzindan tukuruk cikarmasi ve cokk tatli olmasi kar topu oglum masaAllah
Bizde çok aradık bulamadık zeytinyağıyla uyarım taptım en son bide paranox fitili küçültüp koydum doktor söyledi muadilidr yokmuş o fitilin
Neyse ki hiç bişeye gerek kalmadı. Bugün kendiliğinden yaptı tuvaletini. Çok şükürBizde çok aradık bulamadık zeytinyağıyla uyarım taptım en son bide paranox fitili küçültüp koydum doktor söyledi muadilidr yokmuş o fitilin
Bilemedim ya. Rahat uyuyunca benimde aklım çelindi ama.Ben tavsiye etmem çunku alıskanlik yapiyo benim kızım iki yaşinda hala hamakta yatiyo artik buyuk icinde iki büklum oluyo ama çikarıp yataga koyunca uyanıyo ağliyo hamak istiyo hatta annemlere giderken bile hamaği yanımda goturuyorum nereye kadar böyle devam edecek bilmiyorum
Ben ertesi gün hapına güvendim 2 günde adet oldum üstüne ama. Şuanda düşüncesi bile ürkütüyor60 güne kadar süre var herhalde o zamanı bekle bakalım nasıl olcak bende hamile olmaktan korkuyorum