- 13 Ağustos 2020
- 1.000
- 710
Rabbim yzünüzü güldürsün hep.. amin inşAllah çok tşk ederimCok sukur canim bebegime kavustum iki aylik oldu insallahh rabbim sanada saglikli sihatli bir bebis nasip eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim yzünüzü güldürsün hep.. amin inşAllah çok tşk ederimCok sukur canim bebegime kavustum iki aylik oldu insallahh rabbim sanada saglikli sihatli bir bebis nasip eder
Olmak da olmamak da normal canimBen hala olmadım ya normal mi ki
Günaydın herkese umarım bugün hepimiz için fevkaladenin fevkinde geçer
Bizimde sıkıntılı birkaç gündür gündüz hiç uyumuyor emerken dalıyor beşiğe koyunca uyanıyor hemen bide eşim tutturmuş kucağa alıştırdın diye ona da ayrı sinir oluyorumBiz bayağı zorlu başladık bugün. Dün akşam 6 buçuktan saat 10a kadar boğazları patlayıncaya kadar ağladı. Uyudu sonra ama gece kaç kere uyandı.. Sabah geçer diye bekliyordum ama huzursuzluk tam gaz devam
Gunaydin canim insaAllah ama gece 12 den 2 30 a kadar 4 defa uyanir mi bir bebek? Sonrasini soylemiyorum bile. Hala duzelmedi uykusu gazlanip uyaniyor. Ne zaman bitecek bu gaz ne zaman adam akilli uyicam bilmiyorum. 2 ay 9 gunluk olduk evime gitmeye cesaret edemiyorum Rabbim bagislasin bizlere bebeklerimizi cok tatlilar ama bazen zorluyorlarGünaydın herkese umarım bugün hepimiz için fevkaladenin fevkinde geçer
Kullanamadim henuz ben boynu dusuyor gibi icinde. Ben kullanamadim belki deGünaydınlar hanımlar, kanguru kullananlar var mı?
Günaydınlar hanımlar, kanguru kullananlar var mı?
Bizimde sıkıntılı birkaç gündür gündüz hiç uyumuyor emerken dalıyor beşiğe koyunca uyanıyor hemen bide eşim tutturmuş kucağa alıştırdın diye ona da ayrı sinir oluyorum
Evet canim ben yazdiktan sonra yapmaya başladı ama genel olarak anlam veremedigim sekilde bir azalma varNaptınız? Yaptımı çişini? Bi sorun yok dimi
Aynen dün saat ikide kahvaltı yapabildim bu gün de saat 6 da uyandı 9:30 da yarım saat uyudu da kahvaltı yaptım inşallah çabuk geçer bu haller hiç bir iş yapamıyorum yoruldum daİnan aynı durumdayız. Kahvaltı için fırsat kolluyorum ama sanırım yapamıycam
Mikostatin damlayı duymuştum işe yarıyor diye ben kullanmadım amaBebeği pamukçuk geçirenler, ya bi haftadır karbonat ve doktorun verdiği fungostatin diye bir ilaç kullanıyorum hala geçmedi. Siz naptınız ya? Acı çekiyo bence emerken yavrum
Mamayı da sudan yapıyoruz yani mama yiyen bebek yanar diyorlarda su ile yapıyoruz nasıl yanacak . Ayran içen yanıyor mu diyesim geliyor bunu diyenlere de dalga geçiyor gibi olacağım, ayıp olur diye susuyorumBana da benzer şeyler dediler ama ben vermedim. Anne sütünün çoğu su zaten.
Valla bizde oyleyiz herkes 3 aycan sonra diyor eşim uykusuzluktan helak oldu ben bi şekilde idare ediyorum o ise gidiyor sağolsun uyanınca ilgileniyor ama artık büyüdükçe kimse de durmuyor bebegimGunaydin canim insaAllah ama gece 12 den 2 30 a kadar 4 defa uyanir mi bir bebek? Sonrasini soylemiyorum bile. Hala duzelmedi uykusu gazlanip uyaniyor. Ne zaman bitecek bu gaz ne zaman adam akilli uyicam bilmiyorum. 2 ay 9 gunluk olduk evime gitmeye cesaret edemiyorum Rabbim bagislasin bizlere bebeklerimizi cok tatlilar ama bazen zorluyorlar
Canım yedigin birsey değmiştir bebeğe, bende dün yasadim bunu gazi ve kakasi kotu kokuyordu ve etsuyunda patlicanli bi yemek yemistim kaakasida et suyu gibi kokuyorduKızlar son bi kaç gündür bebeğimin kakası kötü kokuyor normalde böyle değildi kendini sıkıyor gaz çıkararak yapıyor
Ben de cok korkuyordum ama atesi cikmadan calpol verdim. Ataesi icin degil de huzursuzlugu icin vermistim. Oyle abartildigi gibi degil huzursuz oldugu normal gunler gibiydi. Akisina birak insaAllah iyi gececek canim2. Ay aşısını vurduran arkadaşlar süreci nasıl atlattınız cuma günü gideceğiz çok korkuyorum. Çevremdekiler korkutuyor. Ateşi çıkacak diye. Önden ilaç versem mi napsam da en az sıkıntı ile atlatsak. Üç gün huzursuzluk gerçekten oluyor mu?
Senin sanki gece uykulaei duzene girmisti canim yanlis mi hatirliyorum. Dedigin gibi bir de buyudukce hep anneyi istiyor Allahtan ilk cocuk valla 2. Olsa kafayi yerdim galibaValla bizde oyleyiz herkes 3 aycan sonra diyor eşim uykusuzluktan helak oldu ben bi şekilde idare ediyorum o ise gidiyor sağolsun uyanınca ilgileniyor ama artık büyüdükçe kimse de durmuyor bebegim