- 8 Kasım 2019
- 1.577
- 1.737
Bence de kacirmayin iyi gelir mutlakaBizim yanımızda ablamda gelecek çocuklara bakmaya yardimci olmak için bakalim, yolculuk kismi beni biraz düşündürüyor 7 8 saat surer gibi artık uyudugu zamanlarda geçiririz herhlde cogunu, oyle ayarlamayi düşünüyoruz, hayırlısı bakalım. Ben nerdeyse tum hamileligimi annemde geçirdim ve hala burdayım eşim buraya gelip gitti haftada 1-2 gun, baya ayrı kaldık, o yuzden bu fırsatı kaçırmayalım diyoruz.
Inşallah öyledir benimde sıcaklardan dolayı mı bilemiyorum istahida prk yokBrnim bebiste oksuruyo ama kusmugu bogazina ksciyo ya da tukurugu onu fark ettm bende hasta mi acaba demistim takibe aldm
Esin cok iatekli canim git bence de. Ablan da var guzel gececek insaAllah. Simdiden bol eglencelerBenim kızda gecen haftalarda oksurdu biraz hafiften burnu akti, burnu tikali olunca hep açtık serumla ve bebekler icin rezene cayi verdik, arkasını terletmemeye çalıştık, 1 kerede calpol verdik, gecti cok şükür
Gören acmi diye soruyor sonra sinir oluyorum aç olduğundan yapmiyormus araştırdım biraz .Benimki de. İki arada bir derede hopp eli ağzında
Bana bu ay kontrolde ben sormadan doktor söyledi elini emer bu aylarda salya olur aç doymuyor vs diye düşünme dedi refleks o dediGören acmi diye soruyor sonra sinir oluyorum aç olduğundan yapmiyormus araştırdım biraz .
Bende araştırdım biraz. Ellerini keşfetme yazıyor çoğu yerde, bir kaç yerde de gazı olunca ellerini emerek kendini avutur yazıyordu. Çok sevimli olmuyolar mı yumrukları emmeye çalışırken :)Gören acmi diye soruyor sonra sinir oluyorum aç olduğundan yapmiyormus araştırdım biraz .
Bende şimdi etiketleyecektim seni nerelerdesin ne yaptın diye. Bizimki 5 dk emiyor sonrası hep ya memeyle oyun yada ağlama. Memeyle oyun dediğimde emiyor bırakıyor emiyr bırakıyor öyle yani. Biz 2 gündür perişan olduk uyumuyor uyumuyor.Kızlar selam nasılsınız ? Biz kabus gibi birkaç günden sonra bugün biraz daha sakiniz.. Size sormak istediğim bir şey var, sizin bebeklerinizin de emme süreleri son zamanlarda kısaldı mi ? Acaba daha mı aktif emiyor ondan mı kısaldı bilmiyorum, ama bebek emdikten sonra huzurlu göründüğü zaman bile emin olamıyorum doydugundan ... zaten sık sık da gaz nedeniyle huzursuz, haliyle hiç emin olamıyorum
Ahahah yine senkronize bi şekilde bela açmışlar desene ... özlemisim seninle bebiş cekistirmeyiBende şimdi etiketleyecektim seni nerelerdesin ne yaptın diye. Bizimki 5 dk emiyor sonrası hep ya memeyle oyun yada ağlama. Memeyle oyun dediğimde emiyor bırakıyor emiyr bırakıyor öyle yani. Biz 2 gündür perişan olduk uyumuyor uyumuyor.
45 günlük cnm gece yatarak emzirmiyrm cnmBebeğin kaç aylık yatarak emiyor canım ☺gece senin için çok kolaylık oluyordur
Benimkide gcık gibi arada öksürüyor bilen var mıMerhaba kizlar benim bebeğim arada öksürüyor korkmalımiyim gün içinde iki üç defa doktora götursemmi acaba cevap lütfen
Benimkide ilk günden bu yana öksürük Dr dedim ciğerlerini dinledi şükür bir sıkıntı yok reflüden demişti bazı bebeklerde oluyormuş eğer üşütmediyse seninki reflüden olabilirMerhaba kizlar benim bebeğim arada öksürüyor korkmalımiyim gün içinde iki üç defa doktora götursemmi acaba cevap lütfen
Öksürüğü üç defa oluyor benimkide iki gündür nefes alamıyor bugün serumla baya ugrastim alabildiğim kadar oldu bazen öksürüyor bizde hava çok sıcak oturduğumuz yerde terliyoruz ondanmi acaba
Insallah canim, 2 hafta sonraya rezervasyon yaptık bakalım nasıl gecicek :))Esin cok iatekli canim git bence de. Ablan da var guzel gececek insaAllah. Simdiden bol eglenceler
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklıca analı babalı kucağınıza almayı nasit etsin inşAllah bende evlat isteyen biriyim hamilelerin duası kabul olur derler banada dua edermsinizBen 4 gun once ogrendim
Kaç gunluj bebegın? Yenıdogan bebekler arada oksururmus zaten ciğerlerı gelısıyomus oyuzden,bızımkı de oksurıyodu biraz azLdı ama şuan 65 gunluguzBenimkide gcık gibi arada öksürüyor bilen var mı
Sağı solunu kontrol et kızçenin. Telsiz falan mı kullanıyolar ben anlamadım ki :))) ruh eşi dedikleri bu heraldeAhahah yine senkronize bi şekilde bela açmışlar desene ... özlemisim seninle bebiş cekistirmeyibiz de perişan olduk, hele dün sakinlesene kadar heder oldum, gece gündüz 2 dk kucağımdan inmedi ve susmadı ... davlumbaz sesiyle yaşıyoruz .. gazını çıkarana kadar 2 defa lavman yaptım dün, o bile yetmedi .. artık bugün gaz damlalarını degistirdim bakalım rahatlatacak mi .. emmesi çok kısaldı ya endişe yaratıyor bende ama bekliyorum bakalım kilo alması nasıl olacak .. bu aydan sonra kilo alımı da azalıyor zaten
Evet yaa beşik mi kertsek ne yapsak, bize yapacaklarına birbirlerine yapsınlar nazlariniSağı solunu kontrol et kızçenin. Telsiz falan mı kullanıyolar ben anlamadım ki :))) ruh eşi dedikleri bu heraldebende dün yine içimden herkese düşman kesildim