2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bence de kacirmayin iyi gelir mutlaka

Benim kızda gecen haftalarda oksurdu biraz hafiften burnu akti, burnu tikali olunca hep açtık serumla ve bebekler icin rezene cayi verdik, arkasını terletmemeye çalıştık, 1 kerede calpol verdik, gecti cok şükür
Esin cok iatekli canim git bence de. Ablan da var guzel gececek insaAllah. Simdiden bol eglenceler

Gören acmi diye soruyor sonra sinir oluyorum aç olduğundan yapmiyormus araştırdım biraz .
Bende araştırdım biraz. Ellerini keşfetme yazıyor çoğu yerde, bir kaç yerde de gazı olunca ellerini emerek kendini avutur yazıyordu. Çok sevimli olmuyolar mı yumrukları emmeye çalışırken :)

Kızlar selam nasılsınız ? Biz kabus gibi birkaç günden sonra bugün biraz daha sakiniz.. Size sormak istediğim bir şey var, sizin bebeklerinizin de emme süreleri son zamanlarda kısaldı mi ? Acaba daha mı aktif emiyor ondan mı kısaldı bilmiyorum, ama bebek emdikten sonra huzurlu göründüğü zaman bile emin olamıyorum doydugundan ... zaten sık sık da gaz nedeniyle huzursuz, haliyle hiç emin olamıyorum

Bende şimdi etiketleyecektim seni nerelerdesin ne yaptın diye. Bizimki 5 dk emiyor sonrası hep ya memeyle oyun yada ağlama. Memeyle oyun dediğimde emiyor bırakıyor emiyr bırakıyor öyle yani. Biz 2 gündür perişan olduk uyumuyor uyumuyor.

Ahahah yine senkronize bi şekilde bela açmışlar desene ... özlemisim seninle bebiş cekistirmeyi biz de perişan olduk, hele dün sakinlesene kadar heder oldum, gece gündüz 2 dk kucağımdan inmedi ve susmadı ... davlumbaz sesiyle yaşıyoruz .. gazını çıkarana kadar 2 defa lavman yaptım dün, o bile yetmedi .. artık bugün gaz damlalarını degistirdim bakalım rahatlatacak mi .. emmesi çok kısaldı ya endişe yaratıyor bende ama bekliyorum bakalım kilo alması nasıl olacak .. bu aydan sonra kilo alımı da azalıyor zaten

Aldım UOTE="Floraa12, post: 64814410, member: 951924"]
Arada ıslak mendil arada pamuk kullanıyordum ama şimdi pamuk kullanıyorum sadece yıkıyorum da çok kötü olmuş içim gidiyor Bende bu sefer sudo krem alacağım
[/QUOTE]aldın mı cnm krem iyidir inşallah bebişin
ldım

Merhaba kizlar benim bebeğim arada öksürüyor korkmalımiyim gün içinde iki üç defa doktora götursemmi acaba cevap lütfen
Benimkide ilk günden bu yana öksürük Dr dedim ciğerlerini dinledi şükür bir sıkıntı yok reflüden demişti bazı bebeklerde oluyormuş eğer üşütmediyse seninki reflüden olabilir

Öksürüğü üç defa oluyor benimkide iki gündür nefes alamıyor bugün serumla baya ugrastim alabildiğim kadar oldu bazen öksürüyor bizde hava çok sıcak oturduğumuz yerde terliyoruz ondanmi acaba

Terleyip üşütmus olabilir, anne sutu içiyorsa, ballı ıhlamur ic faydasi olur inşallah

Sağı solunu kontrol et kızçenin. Telsiz falan mı kullanıyolar ben anlamadım ki :))) ruh eşi dedikleri bu heralde bende dün yine içimden herkese düşman kesildim

Sağı solunu kontrol et kızçenin. Telsiz falan mı kullanıyolar ben anlamadım ki :))) ruh eşi dedikleri bu heralde bende dün yine içimden herkese düşman kesildim
Evet yaa beşik mi kertsek ne yapsak, bize yapacaklarına birbirlerine yapsınlar nazlarini hem deli deliyi görünce sopasını saklarmış belki akillanirlar ben artık kimse yok gibi algılıyorum. Hatta bi arkadaşım var ısrarla gelip bebekle ilgilenmek istiyor ama covid yüzünden güvenmediğim için bin bahaneyle savusturuyorum geçen ne yaptı etti geldi yine, inşallah hasta olmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…