herkes çok biliyor zaten çocuğu olan herkes bu konuda bilirkişi zannediyor kendiniGören acmi diye soruyor sonra sinir oluyorum aç olduğundan yapmiyormus araştırdım biraz .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes çok biliyor zaten çocuğu olan herkes bu konuda bilirkişi zannediyor kendiniGören acmi diye soruyor sonra sinir oluyorum aç olduğundan yapmiyormus araştırdım biraz .
Arada oluyir ama reflu falan değil bnce kontrolü var sorarım insallahBenimkide ilk günden bu yana öksürük Dr dedim ciğerlerini dinledi şükür bir sıkıntı yok reflüden demişti bazı bebeklerde oluyormuş eğer üşütmediyse seninki reflüden olabilir
45 günlük cnmKaç gunluj bebegın? Yenıdogan bebekler arada oksururmus zaten ciğerlerı gelısıyomus oyuzden,bızımkı de oksurıyodu biraz azLdı ama şuan 65 gunluguz
aldın mı cnm krem iyidir inşallah bebişinAldım UOTE="Floraa12, post: 64814410, member: 951924"]
Arada ıslak mendil arada pamuk kullanıyordum ama şimdi pamuk kullanıyorum sadece yıkıyorum da çok kötü olmuş içim gidiyor Bende bu sefer sudo krem alacağım
Benimki iki saatte bir uyanıyor kaldırmama gerek kalmıyorGece kendisi uyanmadugında uzun süre kaldırıyomusunuz ,evetse kaç saatte bir .
Canım benim bebekler 35 te o kilodaydı ben halen 2 kullanıyorum. Şuan 50 günü geçtiler. Hatta 3 ü denedim yok büyük daha ikiye devam.Arkadaslar kızım 4500 kilo 42 günlük bezi sleepy 2 di yanlardan sıkıyodu boydanda ön kısmı sanki kısa geliyodu bacaklarındada iz olunca bende 3 numaraya geçtim yanlış mı yaptım eşimde kilot bez almış biraz büyük gibi sizde durumlar nasıl bu arada 3 numara 4 _9 arası
Arko krem kullandım canım nerdeyse geçirdi çok şükür pahalı kremlerdense daha iyi sankialdın mı cnm krem iyidir inşallah bebişin
ldım
Biz 3 kullanıyrz cnm 1 hafta oldu nerdeyse bi şikayetimiz yok şükür 2 numara totosunun agzında kalıyodu cnm biraz büyük ama rahat şükürCanım benim bebekler 35 te o kilodaydı ben halen 2 kullanıyorum. Şuan 50 günü geçtiler. Hatta 3 ü denedim yok büyük daha ikiye devam.
Biz 3-5 te yaptırcaz, ben tüm aşıları yaptırmayı dusunuyorum, hele ki şu koronada aşının kıymeti anlaşılmış ve aşı karşıtı kimse kalmamıstır sanırım:))Rotavirus asisi hakkinda ne dusunuyorsunuz yaptirmalimiyiz
Rotarix ve rotatek marka 2 cesidi mevcut bunun hakkinda bilginiz var mi hangisini yaptiracaksinizBiz 3-5 te yaptırcaz, ben tüm aşıları yaptırmayı dusunuyorum, hele ki şu koronada aşının kıymeti anlaşılmış ve aşı karşıtı kimse kalmamıstır sanırım:))
Ben kaldirmiyorum maksimum 4 bucuk 5 saat uyuyor zaten en uzunGece kendisi uyanmadugında uzun süre kaldırıyomusunuz ,evetse kaç saatte bir .
Canım ben kaldirmiyorum da, ağlamasını da beklemiyorum. Kivranmaya başladığında alıp emziriyorum genelde. O da belli olmuyor bazen gaz yüzünden de kıvranıyor . Hiç öyle aralıksız saatlerce uyuduğu olmadı, ortalama 3 saatte 1 uyaniyorGece kendisi uyanmadugında uzun süre kaldırıyomusunuz ,evetse kaç saatte bir .
Ben süt verince de gaz yapıyor yatmıyor, ölüm orucuna girdim gaz olmasin diye yine de var ... gazlı bebeğe her şey gaz yapıyor canım çok da düşünmemek lazım galibaBebeğime mama veriyorum gaz yapıyor yatmıyor vermiyorum açtır yatmıyor gece gündüz birbirine girdi ne olcaktı yani benim sütümde bebeğime yetseydi
Aslında annemde beni çok etkiliyor sürekli süt olsa böyle olmazdı hep mama sancı yapıyor hep mama gaz yaptırıyor diyip duruyor buda beni çok üzüyor ve bebeğime karşı çok vicdan azabı çekiyorumBen süt verince de gaz yapıyor yatmıyor, ölüm orucuna girdim gaz olmasin diye yine de var ... gazlı bebeğe her şey gaz yapıyor canım çok da düşünmemek lazım galiba
Aaa hiç denemedim cnm geçtiyse iyi bari ama iç yapısı bebişe uyuyor mu cnmArko krem kullandım canım nerdeyse geçirdi çok şükür pahalı kremlerdense daha iyi sanki