2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Aldım UOTE="Floraa12, post: 64814410, member: 951924"]
Arada ıslak mendil arada pamuk kullanıyordum ama şimdi pamuk kullanıyorum sadece yıkıyorum da çok kötü olmuş içim gidiyor Bende bu sefer sudo krem alacağım
aldın mı cnm krem iyidir inşallah bebişin
ldım
[/QUOTE]
Arko krem kullandım canım nerdeyse geçirdi çok şükür pahalı kremlerdense daha iyi sanki

Arkadaslar kızım 4500 kilo 42 günlük bezi sleepy 2 di yanlardan sıkıyodu boydanda ön kısmı sanki kısa geliyodu bacaklarındada iz olunca bende 3 numaraya geçtim yanlış mı yaptım eşimde kilot bez almış biraz büyük gibi sizde durumlar nasıl bu arada 3 numara 4 _9 arası
Canım benim bebekler 35 te o kilodaydı ben halen 2 kullanıyorum. Şuan 50 günü geçtiler. Hatta 3 ü denedim yok büyük daha ikiye devam.

Anneler ben ne yapacağım böyle 😖 göğüs uçlarımdaki hassasiyet bitmiyor krem kullanıyorum yok ne zaman hissizleşiyorlar emzirmek işkence oluyor off of 😣

Bebeğime mama veriyorum gaz yapıyor yatmıyor vermiyorum açtır yatmıyor gece gündüz birbirine girdi ne olcaktı yani benim sütümde bebeğime yetseydi 😔😔😔

Gece kendisi uyanmadugında uzun süre kaldırıyomusunuz ,evetse kaç saatte bir .
Canım ben kaldirmiyorum da, ağlamasını da beklemiyorum. Kivranmaya başladığında alıp emziriyorum genelde. O da belli olmuyor bazen gaz yüzünden de kıvranıyor . Hiç öyle aralıksız saatlerce uyuduğu olmadı, ortalama 3 saatte 1 uyaniyor

Bebeğime mama veriyorum gaz yapıyor yatmıyor vermiyorum açtır yatmıyor gece gündüz birbirine girdi ne olcaktı yani benim sütümde bebeğime yetseydi 😔😔😔
Ben süt verince de gaz yapıyor yatmıyor, ölüm orucuna girdim gaz olmasin diye yine de var ... gazlı bebeğe her şey gaz yapıyor canım çok da düşünmemek lazım galiba 🤔

Ben süt verince de gaz yapıyor yatmıyor, ölüm orucuna girdim gaz olmasin diye yine de var ... gazlı bebeğe her şey gaz yapıyor canım çok da düşünmemek lazım galiba 🤔
Aslında annemde beni çok etkiliyor sürekli süt olsa böyle olmazdı hep mama sancı yapıyor hep mama gaz yaptırıyor diyip duruyor buda beni çok üzüyor ve bebeğime karşı çok vicdan azabı çekiyorum 😔

Arko krem kullandım canım nerdeyse geçirdi çok şükür pahalı kremlerdense daha iyi sanki
Aaa hiç denemedim cnm geçtiyse iyi bari ama iç yapısı bebişe uyuyor mu cnm
[/QUOTE]
Bu tüp olan var ya canım yağlı ondan ablamda yeğenlerime kullanmış bi sıkıntı olmadı diğer kremler ne kadar uygun onuda bilmiyoruz hepsi kimyasal işte aslında

Kizlar 2.aydan itibaren kullanılabilecek kanguru önerisi olan var mı
Sanırım 2. Atak dönemindeyiz 2 gündür kopa kopa aglama kucaktan inmeme inince ağlama gecmiyor

X