Faydası oldu mu? Problem neydi?
Bilmiyorum ki yani geç yapmaya başladı bi anda ztn gaz skntısıda var.. onuda yapmıştım ertesi gün yapmıştı sadece ucunu sokmuştuk uyarma amaçlı
Asiri gazlı bir bebek biogaia ve relaktaz kullaniyoruz doktor onerdi ama hala gaz sorunu cok aptamil kullaniyorum mama olarak süt sagiyorum ama tek gogsum söndü ondan gelmiyo bir gogse kaldim mecbur mama kullaniyorum ben ona bagliyorum ama hergun o kadar uykusuzluga nasil dayaniyor anlamiyorumO kadar uzun uykusuz duruyorsa mutlaka bi sorunu vardır, ya doymuyordur, ya kakasini yapamadigindan rahatsızdır yada gaz problemi vardır, bunlar başlıca olanlar. Bebegin istemesede elini kolunu sararak uyutmayi deneyebilirsin, uyku sureleri uzuyor. Onun dışında bu huzursuzluk devam ediyorsa ve baska rahatsızlığıda olabilir, mesela çişini yaparken denk geliyormusun hic, benim ilk kizimda cok huysuzlasmisti ve görünürde bisey yoktu, altını açtığımda çişini yaparken huzursuz oldugunu farkettim ağlıycak gibiydi, enfeksiyonu varmis, ilac kullandık gecti mesela. Bunun gibi sorunlarda olabilir
benim gçgüsler büyük değil ama tazikli akıyor cnm yatarak emziriyrm bendeValla canım gogsum büyük çocuk altında kayboluyor makasmakas yapıyorum baya zor oluyor bi o kadarda banyo da sagdim bu zamnlar bi damlasına muhtactim o sutun allah olmayana yardım etsin her ikiside zor
Islak mendil kullanıyorsan pamuğa geç cnm arada yıka bide sudokrem iyiymiş ben bepantholle başlangıcında engelledi ilk mecbur ıslak mendil sürdüm kızardı hemen pamuğs geçtim geçti şükürKızlar oğlumun poposu çok kötü pişik oldu bepanthol kullanıyorum ama kötü oldu yinede sizler naptınız bu durumda?
Ben zeytinyağı kullandım hep sürdüm öyle iyileşti canım dene istersenKızlar oğlumun poposu çok kötü pişik oldu bepanthol kullanıyorum ama kötü oldu yinede sizler naptınız bu durumda?
Bebeğin kaç aylık yatarak emiyor canımY
benim gçgüsler büyük değil ama tazikli akıyor cnm yatarak emziriyrm bende
Keske bende gitsem diyorumKızlar aranizda bebisle tatile giden var mi? Esim tatile gitmek istiyor, nasil olcak tam bilemiyorum?
Arada ıslak mendil arada pamuk kullanıyordum ama şimdi pamuk kullanıyorum sadece yıkıyorum da çok kötü olmuş içim gidiyor Bende bu sefer sudo krem alacağımIslak mendil kullanıyorsan pamuğa geç cnm arada yıka bide sudokrem iyiymiş ben bepantholle başlangıcında engelledi ilk mecbur ıslak mendil sürdüm kızardı hemen pamuğs geçtim geçti şükür
Onuda sürüyorum pudra da acaba bezden mi oldu yaBen zeytinyağı kullandım hep sürdüm öyle iyileşti canım dene istersen
Ben sudo krem kullanıyordum etki etmedi bende hem bezini değiştirdim hemde zeytinyağı kullandım canım hangi bezi kullanıyorsun ben molfix kullanıyordm pişik yapmıştı sleepy kullanıyorum ince olduğu için memnunumOnuda sürüyorum pudra da acaba bezden mi oldu ya
Ben ne zman müdahale etmem gerekiyor onuda bilmiyorum kimi diyor anne sütü alan bebekte gecikme olur günlük bir iki mamamızda oluyor gerçi hep bi doymuyorda mı yapmıyor düşüncesi zaten..Buyudukce gecikmeler basliyor, rahatsiz oldukça biz mudehale ediyoruz, baska yapicak bisey yok malesef
Bize ebe getirmeden yarım çay kaşığı verin dediAşıdan önce bazıları calpol veriyor ateş yapmasın diye
Ilk oğlumda hiç denemedim böyle birşey ama varsa doğruluk payı yapayım miniğime
Cuma günü malum asi var
Denemelik şok marketten aldım ama beğenmedim molfix aldım bende bakalım iyi gelecek mi birde yağlı olan arko krem önerdiler onu sürdümBen sudo krem kullanıyordum etki etmedi bende hem bezini değiştirdim hemde zeytinyağı kullandım canım hangi bezi kullanıyorsun ben molfix kullanıyordm pişik yapmıştı sleepy kullanıyorum ince olduğu için memnunum
Molfix bize yaramadı ama size yarar inşallah canımDenemelik şok marketten aldım ama beğenmedim molfix aldım bende bakalım iyi gelecek mi birde yağlı olan arko krem önerdiler onu sürdüm
Banada burada arkadaş önermişti zeytinyağı kesinlikle geçiriyor .. sonra sudocreme döndüm dahafa pişik olmadı çok şükürKızlar oğlumun poposu çok kötü pişik oldu bepanthol kullanıyorum ama kötü oldu yinede sizler naptınız bu durumda?
Penaten veya popolin kullan canım. Onlar iyi kalp gibi kapatıyor cildi. Bepantol biraz sıvı kalıyoKızlar oğlumun poposu çok kötü pişik oldu bepanthol kullanıyorum ama kötü oldu yinede sizler naptınız bu durumda?
Birde zaman zaman acık bırak hava alsın bi şortla bırakabilirsin mesela. Hava sıcak nasılsaKızlar oğlumun poposu çok kötü pişik oldu bepanthol kullanıyorum ama kötü oldu yinede sizler naptınız bu durumda?
Zeytinyağı sürdüm etki olmadı ama bi kaç kere daha deniyim oBanada burada arkadaş önermişti zeytinyağı kesinlikle geçiriyor .. sonra sudocreme döndüm dahafa pişik olmadı çok şükür
Bunlar eczanede mi var canım bugün alt açma serdim bıraktım açık birazPenaten veya popolin kullan canım. Onlar iyi kalp gibi kapatıyor cildi. Bepantol biraz sıvı kalıyo