Gaz sancısı için verdi oldu bize az da olsa rahatlattoFaydası oldu mu? Problem neydi?
Bilmiyorum ki yani geç yapmaya başladı bi anda ztn gaz skntısıda var.. onuda yapmıştım ertesi gün yapmıştı sadece ucunu sokmuştuk uyarma amaçlı
Kızlar oğlumun poposu çok kötü pişik oldu bepanthol kullanıyorum ama kötü oldu yinede sizler naptınız bu durumda?
Oksizinc iyidir
Canim karar senin ama pudrayi doktorlar önermiyor hicbir şekildeOnuda sürüyorum pudra da acaba bezden mi oldu ya
Evet eczaneden aldım ben. Penateni burdaki hiç bir eczanede bulamadığım için netten sipariş etmiştim. E bebekte penatenin değişik ürünleri var ama kremine denk gelmedim belkide burdaki mağazada yoktu. Popolin de eczanede rahatlıkla bulursun 22 liraya almıştım geçen ayZeytinyağı sürdüm etki olmadı ama bi kaç kere daha deniyim o
Bunlar eczanede mi var canım bugün alt açma serdim bıraktım açık biraz
Ben de cok istıyorum kucukken cunku kolay ve guzel oluyor dıyorlar ama korona olmasaydı gıderdım sanırım şimdi bilemedımKızlar aranizda bebisle tatile giden var mi? Esim tatile gitmek istiyor, nasil olcak tam bilemiyorum?
Kesinlikle sudocremm cok etkılıKızlar oğlumun poposu çok kötü pişik oldu bepanthol kullanıyorum ama kötü oldu yinede sizler naptınız bu durumda?
Ben normalde ne bebek yapı ne pudra böyle şeyleri almamıştım ama görümcem illa al dedi iyi geliyor dedi yoksa bende kullanma taraftarı değilim deCanim karar senin ama pudrayi doktorlar önermiyor hicbir şekilde
Bakayım bende bu dediğine arka sürdüm akşam üstğ iyi gelmiş sankiEvet eczaneden aldım ben. Penateni burdaki hiç bir eczanede bulamadığım için netten sipariş etmiştim. E bebekte penatenin değişik ürünleri var ama kremine denk gelmedim belkide burdaki mağazada yoktu. Popolin de eczanede rahatlıkla bulursun 22 liraya almıştım geçen ay
Burda yazmistim canim bizdeki etkisini. Sen dene ama cok memnun kalan var.Aslinda gaz icin degil prebiyotiktir biogaia. Ben aldim kullandigim gece ishal seklinde oldu ve bagirsaklari cok calisti karin agrisi yasadik ama baya kisi cok memnun dene bence. Faydali bir damla. Sadece bize olmadi diye kullanmadim
Hava sicak bence oda sicakligi cok fazla. Herkes buzdolabina koyuyor oyle okuyorum yorumlardaNet bilgi bulamadım açınca mı buzdolabı getirincemi oda sıcaklığında tutanlarda var açtıktan sonra eczacı hiçmi bilgilendirmez o da garip.. faydasını gördün mü?
Biz de gitmedik bu yil canim uykusuzluk ve virus erteletti ama gecen yil abim 2 aylik bebesiyle gitti sadeve yolda cok iyiyken otele vardiklari gibi bebek cok aglamis gazdan galiba. Onun disinda zorlanmadik diyordu. Sakin bir bebegin varsa bence gidilebilirKızlar aranizda bebisle tatile giden var mi? Esim tatile gitmek istiyor, nasil olcak tam bilemiyorum?
Asiri gazlı bir bebek biogaia ve relaktaz kullaniyoruz doktor onerdi ama hala gaz sorunu cok aptamil kullaniyorum mama olarak süt sagiyorum ama tek gogsum söndü ondan gelmiyo bir gogse kaldim mecbur mama kullaniyorum ben ona bagliyorum ama hergun o kadar uykusuzluga nasil dayaniyor anlamiyorum
Keske bende gitsem diyorumgecen yaz otelde kirki bile cikmamis bi cift vardı rahatlardi gibi gorunuyodu
en fazla bence 3 gun beklenebilirBen ne zman müdahale etmem gerekiyor onuda bilmiyorum kimi diyor anne sütü alan bebekte gecikme olur günlük bir iki mamamızda oluyor gerçi hep bi doymuyorda mı yapmıyor düşüncesi zaten..
Siz kaç cc mama kullanıyorsunuz saatlimi besleniyor mamada mesela yoksa ağlayıp acıkınca mı sistem nasıl işliyor?
Ben de cok istıyorum kucukken cunku kolay ve guzel oluyor dıyorlar ama korona olmasaydı gıderdım sanırım şimdi bilemedım
Biz de gitmedik bu yil canim uykusuzluk ve virus erteletti ama gecen yil abim 2 aylik bebesiyle gitti sadeve yolda cok iyiyken otele vardiklari gibi bebek cok aglamis gazdan galiba. Onun disinda zorlanmadik diyordu. Sakin bir bebegin varsa bence gidilebilir
Merhaba kizlar benim bebeğim arada öksürüyor korkmalımiyim gün içinde iki üç defa doktora götursemmi acaba cevap lütfen
Öksürüğü üç defa oluyor benimkide iki gündür nefes alamıyor bugün serumla baya ugrastim alabildiğim kadar oldu bazen öksürüyor bizde hava çok sıcak oturduğumuz yerde terliyoruz ondanmi acabaBenim kızda gecen haftalarda oksurdu biraz hafiften burnu akti, burnu tikali olunca hep açtık serumla ve bebekler icin rezene cayi verdik, arkasını terletmemeye çalıştık, 1 kerede calpol verdik, gecti cok şükür
Brnim bebiste oksuruyo ama kusmugu bogazina ksciyo ya da tukurugu onu fark ettm bende hasta mi acaba demistim takibe aldmMerhaba kizlar benim bebeğim arada öksürüyor korkmalımiyim gün içinde iki üç defa doktora götursemmi acaba cevap lütfen