- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 36
Seni çok iyi anlıyorum. Ama aslında mamanin anne sütünden daha besleyici olduğunu düşünüyorum ne yalan söyleyeyim. Anne sütü annenin beslenmesinden çok etkileniyor . Ki biz de öyle ahım şahım dengeli beslenmiyoruz bence ... ama mamada her şey var . Hiçbir besin maddesinden mahrum kalmadığını biliyor insan ... ki bu yuzden cogumuz gonul rizasiyla mama takviyesi yapiyoruz bence .. belki böyle düşünürsen biraz daha rahat edebilirsin ..Aslında annemde beni çok etkiliyor sürekli süt olsa böyle olmazdı hep mama sancı yapıyor hep mama gaz yaptırıyor diyip duruyor buda beni çok üzüyor ve bebeğime karşı çok vicdan azabı çekiyorum
Çok teşekkür ederim canım nasıl güzel düşüncelerin var keşke herkes senin gibi düşünseSeni çok iyi anlıyorum. Ama aslında mamanin anne sütünden daha besleyici olduğunu düşünüyorum ne yalan söyleyeyim. Anne sütü annenin beslenmesinden çok etkileniyor . Ki biz de öyle ahım şahım dengeli beslenmiyoruz bence ... ama mamada her şey var . Hiçbir besin maddesinden mahrum kalmadığını biliyor insan ... ki bu yuzden cogumuz gonul rizasiyla mama takviyesi yapiyoruz bence .. belki böyle düşünürsen biraz daha rahat edebilirsin ..
Bu tüp olan var ya canım yağlı ondan ablamda yeğenlerime kullanmış bi sıkıntı olmadı diğer kremler ne kadar uygun onuda bilmiyoruz hepsi kimyasal işte aslındaAaa hiç denemedim cnm geçtiyse iyi bari ama iç yapısı bebişe uyuyor mu cnm
Aynı biz bende istiyorum almak cnmKizlar 2.aydan itibaren kullanılabilecek kanguru önerisi olan var mı
Sanırım 2. Atak dönemindeyiz 2 gündür kopa kopa aglama kucaktan inmeme inince ağlama gecmiyor
mebbiste mazeret izni başlığı altında izin başlama ve bitiş tarihleri var oraya bakınOgretmen olan arkadaslar sizlere bir sorum var da. Dogum oncesi 8 hafta iznini kullanmayip calisir raporu almistik ya. Pandemi sureciydi ama online egitime devam etmistik sonucta. Simdi biz onu ekleyebiliyor muyuz? Cunku benim 29 haziran muhtemel dogum tarihimdi. 23 agustosta 8 haftalik dogum sonrasi iznim doluyor ama dogum oncesi 5 hafta online gorev yaptigim icin eklenir mi sonrasina? Normalde ekleniyor ama online egitimle ilgili bir seyler duyan var mi acaba?
evet online eğitimde de izin aktarılıyormebbiste mazeret izni başlığı altında izin başlama ve bitiş tarihleri var oraya bakın
Emzirlerde de gaz oluyor mana yiyendede üzülme sakın benim annemde durmadan sütün üşüdü ondan oldu der eşimde öğrenmiş oda söylüyor gülüp geçiyorum takma kafaya surg mamayla beslenenler bile üzülmemeliAslında annemde beni çok etkiliyor sürekli süt olsa böyle olmazdı hep mama sancı yapıyor hep mama gaz yaptırıyor diyip duruyor buda beni çok üzüyor ve bebeğime karşı çok vicdan azabı çekiyorum
Hem emziriyorum hem mama veriyorum ona rağmen hep bebek biraz huzursuz olsa hemen mamadan diyor üzülmemek elde olmuyor Bi hafta sonra evime gidiyorum bu seferde eşim canımı sıkacak vercem mamayı tabi ne yapayım aç mı kalsınEmzirlerde de gaz oluyor mana yiyendede üzülme sakın benim annemde durmadan sütün üşüdü ondan oldu der eşimde öğrenmiş oda söylüyor gülüp geçiyorum takma kafaya surg mamayla beslenenler bile üzülmemeli
Adı üstünde işte öküz onlar görmüş bebeleri gözleri görmez bizleri en azından sen kendini iyi hissetmişsindir canım bakım yaparak boşver kocanıÖküz kocaya merhaba hamilelik lohusalik derken sürekli paspal olan ben bugün saçımı boyayip süslenip koca mi bekledim ne mi oldym güzel olmuş cumburlok bebeği kucağına alıp oynamaya başladı bütün gün bu ani bekleyen ben 1 dakika içinde üstümü degistim sana ne gerek süslü hanım sonra vay efendim erkekler bakımlı kadın ister hikayesi
Valla umrumda değil en azından ne olduğunu gördük hiç bu kadar kargaşa içinde kocama kafa takamamAdı üstünde işte öküz onlar görmüş bebeleri gözleri görmez bizleri en azından sen kendini iyi hissetmişsindir canım bakım yaparak boşver kocanı ☺
Aynen canım boşver kendini iyi hissetmen yeterliValla umrumda değil en azından ne olduğunu gördük hiç bu kadar kargaşa içinde kocama kafa takamam
Bizde gitmeyi planlıyoruz eylül başında ben biraz korkuyorum ama kızım için çok istiyorum bakalım nasıl olcakInsallah canim, 2 hafta sonraya rezervasyon yaptık bakalım nasıl gecicek :))
O sana yarancam diye ugrassın bosver , zaten hormonlardan dolayı onları canımız istemıyo şu ara :))Öküz kocaya merhaba hamilelik lohusalik derken sürekli paspal olan ben bugün saçımı boyayip süslenip koca mi bekledim ne mi oldym güzel olmuş cumburlok bebeği kucağına alıp oynamaya başladı bütün gün bu ani bekleyen ben 1 dakika içinde üstümü degistim sana ne gerek süslü hanım sonra vay efendim erkekler bakımlı kadın ister hikayesi
BEnde öyleyim çok şükür anne sütüde alıyor bazı bebekler daha iştahlı. hiç üzülme kimseyede kulak asmam benden iyi kim bilebilirkiHem emziriyorum hem mama veriyorum ona rağmen hep bebek biraz huzursuz olsa hemen mamadan diyor üzülmemek elde olmuyor Bi hafta sonra evime gidiyorum bu seferde eşim canımı sıkacak vercem mamayı tabi ne yapayım aç mı kalsın