2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Zeytinyağı sürdüm etki olmadı ama bi kaç kere daha deniyim o

Bunlar eczanede mi var canım bugün alt açma serdim bıraktım açık biraz
Evet eczaneden aldım ben. Penateni burdaki hiç bir eczanede bulamadığım için netten sipariş etmiştim. E bebekte penatenin değişik ürünleri var ama kremine denk gelmedim belkide burdaki mağazada yoktu. Popolin de eczanede rahatlıkla bulursun 22 liraya almıştım geçen ay

Evet eczaneden aldım ben. Penateni burdaki hiç bir eczanede bulamadığım için netten sipariş etmiştim. E bebekte penatenin değişik ürünleri var ama kremine denk gelmedim belkide burdaki mağazada yoktu. Popolin de eczanede rahatlıkla bulursun 22 liraya almıştım geçen ay
Bakayım bende bu dediğine arka sürdüm akşam üstğ iyi gelmiş sanki

Aslinda gaz icin degil prebiyotiktir biogaia. Ben aldim kullandigim gece ishal seklinde oldu ve bagirsaklari cok calisti karin agrisi yasadik ama baya kisi cok memnun dene bence. Faydali bir damla. Sadece bize olmadi diye kullanmadim
Burda yazmistim canim bizdeki etkisini. Sen dene ama cok memnun kalan var.
Net bilgi bulamadım açınca mı buzdolabı getirincemi oda sıcaklığında tutanlarda var açtıktan sonra eczacı hiçmi bilgilendirmez o da garip.. faydasını gördün mü?
Hava sicak bence oda sicakligi cok fazla. Herkes buzdolabina koyuyor oyle okuyorum yorumlarda

Kızlar aranizda bebisle tatile giden var mi? Esim tatile gitmek istiyor, nasil olcak tam bilemiyorum?
Biz de gitmedik bu yil canim uykusuzluk ve virus erteletti ama gecen yil abim 2 aylik bebesiyle gitti sadeve yolda cok iyiyken otele vardiklari gibi bebek cok aglamis gazdan galiba. Onun disinda zorlanmadik diyordu. Sakin bir bebegin varsa bence gidilebilir

Asiri gazlı bir bebek biogaia ve relaktaz kullaniyoruz doktor onerdi ama hala gaz sorunu cok aptamil kullaniyorum mama olarak süt sagiyorum ama tek gogsum söndü ondan gelmiyo bir gogse kaldim mecbur mama kullaniyorum ben ona bagliyorum ama hergun o kadar uykusuzluga nasil dayaniyor anlamiyorum

Yazık gerçekten bebise, biz bazen gazdanda rahatsiz olunca lavman yapiyoruz, daha önce doktora getirdigimizde o da lavman yapmıştı, rahatliyor daha iyi uyuyor yoksa sancı uykuyu çok bozuyor. Aptamilin conformil olanini kullan mutlaka diğerleri daha cok gaz yapiyor

Keske bende gitsem diyorum 🙊 gecen yaz otelde kirki bile cikmamis bi cift vardı rahatlardi gibi gorunuyodu

Bizim yanımızda ablamda gelecek çocuklara bakmaya yardimci olmak için bakalim, yolculuk kismi beni biraz düşündürüyor 7 8 saat surer gibi artık uyudugu zamanlarda geçiririz herhlde cogunu, oyle ayarlamayi düşünüyoruz, hayırlısı bakalım. Ben nerdeyse tum hamileligimi annemde geçirdim ve hala burdayım eşim buraya gelip gitti haftada 1-2 gun, baya ayrı kaldık, o yuzden bu fırsatı kaçırmayalım diyoruz.

Ben ne zman müdahale etmem gerekiyor onuda bilmiyorum kimi diyor anne sütü alan bebekte gecikme olur günlük bir iki mamamızda oluyor gerçi hep bi doymuyorda mı yapmıyor düşüncesi zaten..
Siz kaç cc mama kullanıyorsunuz saatlimi besleniyor mamada mesela yoksa ağlayıp acıkınca mı sistem nasıl işliyor?
en fazla bence 3 gun beklenebilir
Bizde anne sutu nerdeyse yok gibi cunku arada veriyorum ve cikariyor onu reflusu oldugu icin cok sulu geliyor herhalde. Mamada genelde 2.5 3 saat oluyor 4 kasik veriyorum hala bazen doymuyor gibi oluyor ama benimki ablası gibi iştahlı olcak herhalde acıktığini anladığımız gibi mama yapmazsak cok fena ağlıyor. İlk basta huzursuzlanip yumruk atmaya başlıyor :) ben bebekler icin olan rezene cayindan da veriyorum 100-200 ml arası içiyor bazen, hepsini biranda degil ama, mama alan bebege su vermek gerekiyor cunku

Son düzenleme:
Ben de cok istıyorum kucukken cunku kolay ve guzel oluyor dıyorlar ama korona olmasaydı gıderdım sanırım şimdi bilemedım

Benimde endişem var aslinda koronodan dolayi ama eşim cok yogun calisiyor ve bunalmis gerçekten, uzun zamandır da beraber bisey yapamadık o yuzden herhalde gidicez

Biz de gitmedik bu yil canim uykusuzluk ve virus erteletti ama gecen yil abim 2 aylik bebesiyle gitti sadeve yolda cok iyiyken otele vardiklari gibi bebek cok aglamis gazdan galiba. Onun disinda zorlanmadik diyordu. Sakin bir bebegin varsa bence gidilebilir

Cok sakin diyemem ama çokta kötü değil gaz sorunu yoksa iyi uyuyor, yanimizda ablamda olucak bize yardımcı olmak için geliyor, her türlü ilaci vs alicam dedi zaten bebis icin bakalim nasil olcak. Bende cok aslinda düşünmüyordum ama esim istediği için onu da kırmak istemiyorum artık hayırlısı

Merhaba kizlar benim bebeğim arada öksürüyor korkmalımiyim gün içinde iki üç defa doktora götursemmi acaba cevap lütfen

Benim kızda gecen haftalarda oksurdu biraz hafiften burnu akti, burnu tikali olunca hep açtık serumla ve bebekler icin rezene cayi verdik, arkasını terletmemeye çalıştık, 1 kerede calpol verdik, gecti cok şükür

Benim kızda gecen haftalarda oksurdu biraz hafiften burnu akti, burnu tikali olunca hep açtık serumla ve bebekler icin rezene cayi verdik, arkasını terletmemeye çalıştık, 1 kerede calpol verdik, gecti cok şükür
Öksürüğü üç defa oluyor benimkide iki gündür nefes alamıyor bugün serumla baya ugrastim alabildiğim kadar oldu bazen öksürüyor bizde hava çok sıcak oturduğumuz yerde terliyoruz ondanmi acaba

X