2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
:)) yok canım bizimki hızlı sadece. Sonra bizimki durucak seninki uzucak. Maşallah kilosu çok iyi seninde

Kızlar bebeğinizin kabızlığında ne yaptınız çok zor durumdayım ☹☹
Ben yapmazsa gün aşırı fitil kullanıyorum canım ... yoksa çok huzursuz oluyor :/
Ben biberon kullanmıyorum ama yinede benzer birşey yaşıyorum gazdan dolayı itekliyor tepiniyor ben çözümü fön makinası sesinde buldum o zaman alıyor memeyi
Ben de 2 gündür davlumbazın yanında yaşıyorum

Sorması ayıp ne yiyip içiyorsunuz? Her seferinde yutkunarak emebiliyor mu? Ya ben çözemedim şu işi hala sütüm var mı yok mu.. sık emmeye bittiği kesinde
Vallahi canım bende ilk 3 gün hiç sutum yoktu bebegim kilo kaybetti o ara enfeksiyondan 1 hafta yattık hatta mama verdim hemsirelerin.hep tavsiyesi 3 4litre su birde mama vermeeden hep önce meme ver dediler benim Bebis hep bos olsada emdi sonra eve geçince normal.düzende yedim ben kiloluyum da belki o mu etkiliydi bilmyorum şimdi baya tazikli bebekte çok emiyor bana kalırsa her bebek başka mesela benimki hiç biberon emzik sevmedi göğsü güzel kavrıyor ilk bebegim.ona rağmen yara olmadi.çünkü guzel kavrıyor yani demek o ki bazı şeyler sans bence

Sutun yetiyor mu canim? Gerci senin kucuktu benim bebege 1 haftadir yetmiyor
Asla emin olamıyorum ama günde 1 yada 2 kez 60 cc mama veriyodum 30 günlükken 1.350 gr almış 5100 gr olmuş belkide yetiyor ama ben hiç güvenemiyorum sütümebazen az emdiği göğsmü sağıyorum 50 cc çıkıyor . Aslında yeterli.şimdide bakıyorum uyuyamıyor o zman deniyorum mamayı ama kesinlikle biberonla değil .şırınga veya kaşık kullanıyorum

Aynı durumdaym 1 saatte emmek isteyince süt nasıl dayansın mecbur mama veriyorum.. siz nasıl yapıyorsunuz
Cok aglamadigi muddetce mama vermiyorum. Ogleden sonrasina kadar yetiyor sukur ama aksam uzeri yetmiyor ve aglamaya basliyor o vakit veriyorum. Bazen o saatte uyudugu icin vermiyorum mamayi. Her sabah mutlaka bir kere mama veriyoruz ben uyuyorum annem baktigi icin mama vermek zorunda. InsaAllah cogalir sutum cunki tazyikli sut istiyor meme reddi olacak korkuyorum

Siringa hic denemedik aslinda olmazsa ben de oyle vereyim cunku iyice alisti memede aglamaya. Aglamiyorsa mama verme bence kilosu iyi cunku. Ben de aglamadikca vermiyorum

Bugun dr her istedugınde ver dedı, ben ıkı uc saat dolmasını beklıyordum,ee gaz olursa dedim, olsun dedi beslenme kalıcı gaz geçici dedi
Valla ben 1 ,5 saati bekliyorum oyle veriyorum.Bazen agliyorsa veriyorum cunku yine cok gazlanmis bebegim. Gece hele her verdigim sutte gazlaniyor gazi cikar bi daha emzir derken cok az uyuyoruz

Aynen canım ya biziki de boğuluyor gibi oluyor korkuyorum her seferinde bazen sık emmek istiyor göğüdler yumuşak oluyo biraz bekleşen birikcekte

Ben yapmazsa gün aşırı fitil kullanıyorum canım ... yoksa çok huzursuz oluyor :/

iki aylık bebek de sıkıntı olmuyor değilmi hiç doktora sormadık şimdi de yoldayız doktora gitme fırsatımız yok bide hastahaneye gitmek istemiyorum yaşayan varsa merak ettim kabızlık sorununu nasıl çözdüğünüzü

Şırıngayla boğazına kaçmıyor mu canım ben gaz damlasını şırıngasıyla verdim Bi kere boğazına kaçtı nefes alamadı resmen

Kilot bezi yanlışla aldık cnm oda güzeldi ama çırt tam istediğim gibi oldu 2 numara olmuyodu hem taşma yapıyodu hemde sıkıyodu düşünsene karnını sıkan bi çamaşırla ki bu ıslakta oluyor ne kadar yer ne kadar hareket edersin

Küçük dedi ya daha nuba göre bakıyorum şimdi de sanırım kız ❤❤❤
Fiyatı iyiymiş cnm inşallah faydalı olur
Haa evet ismini hatırlamasamda kanama olduğunu diyen okumuştum Rabbim bundan sonra sağlıklı bi hamilelik geçirmeni nasip etsin inşallah canım iyi kötü bitircez bu dokuz ayı hayırlısıyla inşallah ☺
Çok yoğun değildi ama evet köpüklüydü idrarım. Antibiyotiğe başladım şu an yok
Aaa cıslar paylasılmış.
Oy yaa. Geçmiş olsun çok, size ve gruptaki diğer rahatsızlanan arkadaşlara.
Aynen bak çok güzel şeyler var o emzik zincirini sende yapabilirsin basit. Hediyelikleri ben kendim yapacagim izine ayrılınca
olumsuz ne söyledi ki
benimki 26+3 te 960 gramdi, gayet iyi kilosu dedi doktorum.senin benim haftamdan daha küçük ve daha kilolu olmasina rağmen neden oyle bir sey söyledi merak ettim?
Olumsuz ne söyledi doktorunuz . Benim de 26+1 de 1035 grdı. Sadece çok az önde dedi onun dışında gayet normal dedi.
Demek ki genetik bi durumu var bu işin. Peki şuanda haftana göre bebeğin kilosu nasıl
Aynen alışık olduğun lezzetin zarar vereceğini düşünmüyorum zaten Dr bana normal hurmanın sakıncalı olmadığını Trabzon hurmasının sakıncalı olduğunu söylemişti.
İncir hoşafı için kızlar ben içiyorum çok süt yapıyor gecen gece görüşlerim şişmiş sütüm akmış ağrıdan uykumdan uyandım sağdım öyle rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…