Masallah nasil yetisiyosunuz ben suan pert durumdayım bebek uyuyunca bütün temizligimi öyle yapıyorum yemek bulasik anca yikiyorum gunduzleri hic uyumuyor uykusu 10 dk yarim saat sonra aglamalar huzursuzluklar valla kahvaltı yapamiyorum bazen 7 de uyandimi uyumuyo 3 te bi uyuyo 5 de uyaniyo sonra 10 da uyuyor hep boyleyiz valla cok yorucu geciyor seni alkisliyorum ben bir çocukta böyleyim ikinci ucuncu olsa ne yapardimKızlar herkese günaydın . Bebekden fırsat bulup giremeiyorum ne zamandır herkes iyidir umarım . Üç çocuklu hayat baya zor geçiyor . Çok yoruluyorum ama çok şükür bugunumede . Bizde şimdilik herşey yolunda yarın kalça ultrasonu için randevu aldık bakalım herşey yolundadır umarım. Bebisim tombiklesiyor gidisi falan çıkıyormamayı birakdik sütüm yetiyor şükür . Gazimiz da baya hafifledi ama devamlı ilgi istiyor . Konuşunca gülüyor cevap vermeye çalışıyor bacaksız .deli gibi temizlik yapmak istiyorum camlar bana bakıyor ben camlara ama anca yemek yapip bulaşık yikiyorum iki güne bı de süpürüp siliyorum dip bucak temizlik yapmayı özledim cokcabuk geçiyor günler bize sizlerde nasıl bilmiyorum ilk cocukda hiç günler geçmezdi şimdi hızına yetişemiyorum hayatın . Bebeklerin her anının tadını çıkarmaya bakın çok çabuk ozleniyor bebeklik dönemi geceleri 9 gibi uyuyoruz sabah 7 ye kadar 3 veya 4 kez uyanıyor emip geri uyuyor ama ben yatarak emziriyorum büyük kolaylık yoksa gündüz ayakda duramazdim. Gün içinde de iyaniklik saatleri artıyor 7 den 9 a kadar uyanık 9 11 arası uyku böyle böyle iki saat uyku iki saat uyanık gündüzleri akşam 8 de banyo 9 da uyku düzene oturttuk inşallah bozulmaz
denemek icin ne kadar çıkıyor emiyor diye ondan sagdim canimConformil 1 i tavsiye ederim mamada. Gaz sıkıntısı olmaması için. Emdikten sonra ver tabii 60 dene önce. Göğsünü sağıp biberonla mı veriyorsun?
Benim de oyle artik sabah sagamiyorum. Sagmadigim halde aksam uzeri mama veriyorum agliyor acliktan. Gerci bugun vermedim ama yetmiyor galiba. Her seyi yiyorum sut yapici, caylar dahil ama bu kadar cikiyor. Mama verince de tazyikli sut istiyor meme reddi olacak diye korkuyorum. Sık emiyor ve gazlaniyor kisir dongu resmen. Gece zaten uyanip duruyor ne zqman duzene girecek bilmiyorum. Allah bagislasin bizlere ama yardimcimiz da olsun insaAllahBenimde sanki sütüm azaldı emin değilim. Sabahları sağardım bayaa bi çıkardı.artık sağınca akşama yetmiyor. Uyumam lazım uyumadan süt olmuyor ve bebeğim çok sık emiypr max 1.5 saat.dolmasına da izin vermiyor tabi. Yetemezsem ya korkusu başlado.humana vs başlayayım bende yeter inşallah ya
I
Insallah gecer banada verdi krem ben almadım . Benim zaten apandsit izinde var
Bn öyle durumda doktoru aradım gliserin kansuk dedi piyasadan kalkmıs dedim muadili nedir yokmus paranox fitili söledi e onunlada olmazsa hastaneye gidecektik doktorlarda ilginç lavman kuvvetli gelir diye düşündüm siz tecrübeli annesiniz tabi
Yok sezaryen canim, o yuzden agir spor yapmiyorum leslie ile başladım, yavaşça onun seviyelerini yükselticem. Gecen yaz 3 haftada 8 kg vermiştim, tabi sıkı diyet yapmistim, suan sadece dikkat ediyorum ama emzirme olayi bitince tam diyete geçerim buyuk ihtimalDoğumun nasıldı canım normal.mo
Ya kizlar cok afedersinz birsey sorucam kabizlik cekiyomusunuz dogumdan sonra
Evet ya çok zorlanmıyorum ama bi kaç seferdir baya kan geliyor hemoroid mi oldu bilmiyorum.Ya kizlar cok afedersinz birsey sorucam kabizlik cekiyomusunuz dogumdan sonra
Yoo biberonun deliği de aynı anne göğsü gibi ince lansinoh makinenin biberonunu kullanıyorum da yine da bi kerelik vermekle hemen memeyi istemiyorBiberon tazikli geliyosa olabilir bi ara meme verin öyle deneyin sütün vardir yok diye düşünme bebek emdikce gelir sütun
Ben hep ishal çeklindyim hatta sancı bile yapıyorYa kizlar cok afedersinz birsey sorucam kabizlik cekiyomusunuz dogumdan sonra
Ben çekiyorum canimYa kizlar cok afedersinz birsey sorucam kabizlik cekiyomusunuz dogumdan sonra
Canım biberon verme bende öyle yaptım Bi kereden bişey olmaz iki kereden bişey olmaz dedim alıştı iyice biberona tutmuyor yaklaştırdığım gibi bağırıyor itekliyorBenim de oyle artik sabah sagamiyorum. Sagmadigim halde aksam uzeri mama veriyorum agliyor acliktan. Gerci bugun vermedim ama yetmiyor galiba. Her seyi yiyorum sut yapici, caylar dahil ama bu kadar cikiyor. Mama verince de tazyikli sut istiyor meme reddi olacak diye korkuyorum. Sık emiyor ve gazlaniyor kisir dongu resmen. Gece zaten uyanip duruyor ne zqman duzene girecek bilmiyorum. Allah bagislasin bizlere ama yardimcimiz da olsun insaAllah
Canim mamayı vermesen mi acaba biberona alişan bebeklerin çoğu memeyi bırakıyo ne yazık ki ve hicbir mama anne sütü kadar değerli degil3 4 saatlik mücadele vermeme rağmen göğsümü tutmadı çok aç olmasına rağmen mama verdim içtiği gibi uyudu sanırım artık emmek istemiyor iyice sütümü çektirdi oysaki başlarda tutması için ne kadar emek verdim
Normal var bende canım ama evin içinde odadan odaya taşımıyorum sadece yolculuklarda kullanıyorum. Evde ya yatağında ya koltukta ya da kucuk yatağı var onda. Sallamamaya özen gosteriyorum o.nedenle elektriki bi şeyi hiç dusunmedimMerhaba . Ana Kucağı alacağım mutlaka alın diyorlar odadan odaya taşımak için sallamalı bir şeymiş . Siz ne aldınız elektrikli mi normal mi ? Memnun musunuz
Doymuyor ama sütüm çok az ne yapayım açlıktan da ne uyuyordu ne de duruyordu mecbur kaldımCanim mamayı vermesen mi acaba biberona alişan bebeklerin çoğu memeyi bırakıyo ne yazık ki ve hicbir mama anne sütü kadar değerli degil
Teşekkür ederimNormal var bende canım ama evin içinde odadan odaya taşımıyorum sadece yolculuklarda kullanıyorum. Evde ya yatağında ya koltukta ya da kucuk yatağı var onda. Sallamamaya özen gosteriyorum o.nedenle elektriki bi şeyi hiç dusunmedim