2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Benimde sanki sütüm azaldı emin değilim. Sabahları sağardım bayaa bi çıkardı.artık sağınca akşama yetmiyor. Uyumam lazım uyumadan süt olmuyor ve bebeğim çok sık emiypr max 1.5 saat.dolmasına da izin vermiyor tabi. Yetemezsem ya korkusu başlado.humana vs başlayayım bende yeter inşallah ya
Uyku lazım uykuuu bitki çayıda içiyorum vitaminde ama 3 saat kesintisiz uyusam o zamanki süt başka.. tabiki öyle bir uykuda nerde

Hem annelik tecrübesi var hemde ablamin doktor olmasından dolayı daha fazla bilgim var :) bu işlemleri genelde ablam yapiyor 😊 ama paranox fitil ateş düşürücü, ağrı kesici ve soğuk algınlığına kullanılıyor. Kabizlik icinse bi yanlis anlaşılma var herhalde
Olabilecek fitil onu söyledi doktor diğeri olmdığından şanslısın böyle neye inanıp neyi yapsam diye arada bile kalıyor insan.. kabızlık değil aslında benim derdim kabız olmasın düzenli kaka yok sertleşip orda kalmasın

zatn azdı sütüm kaç gündür itekliyor beni emmek istemiyor iyice sütüm çekilecek neden böyle yapıyor anlamadım arada mama veriyorum biberona alıştı ondan mı acaba
Ben biberon kullanmıyorum ama yinede benzer birşey yaşıyorum gazdan dolayı itekliyor tepiniyor ben çözümü fön makinası sesinde buldum o zaman alıyor memeyi

Sutun yetiyor mu canim.? Benimki emdikce sut bitiyor 3 saat beklemesi lazim dolmasi icin ama sık emiyor
Yetiyor hatta baya tazikli geliyor bi gogusten onu içerken boğuluyor diğer goguste yoktu onu verdim o da arttı benim de ilk günler yoktu.ekstra sadce ilk günler su içtim artık hiç bişey yapmıyorum normal besleniyorum ama yetiyor 1 saatte bir istiyor nerdeyse artık o kadar vermek istemiyorum gerçi

Sorması ayıp ne yiyip içiyorsunuz? Her seferinde yutkunarak emebiliyor mu? Ya ben çözemedim şu işi hala sütüm var mı yok mu.. sık emmeye bittiği kesinde
Canım yutkunduğu zaman zaten sütün içtiğini anlarsın ama ağzını boş çekerse gitmiyordur bişey boğazına

X