Şutu az olduğunu düşünen anneler zaten sürekli emzirmeli bebeğin elleri kolları çıplak olmalı anne vücuduna değmeli beyin bu şekilde süt üretimini artırır 3 4 saatte bir kere memeyi bebek çekiştirince süt salgılaması da azalır naçizane tavsiyem sık sık emzzirinBugun dr her istedugınde ver dedı, ben ıkı uc saat dolmasını beklıyordum,ee gaz olursa dedim, olsun dedibeslenme kalıcı gaz geçici dedi
Sen sıkmayacaksın o cekecekŞırıngayla boğazına kaçmıyor mu canım ben gaz damlasını şırıngasıyla verdim Bi kere boğazına kaçtı nefes alamadı resmen
İlaç şırıngası farklı sanırım süt verilen şırıngadanSen sıkmayacaksın o cekecek
Canım doktorla görüşmeden önce e nabız hesabına gir orada bir bölüm var covid 19 idari izin raporu gibi oraya bir tıkla otomatik oluşturuyor raporu idari izne esas raporu.Bende Dr bi görüşeyim rapor almaya çalışayım
O zaman erken değil sanki çünkü sıkıntı kakasıda sırtından hep çıkmaya başlamıştı bu kilot bez oldugu için kafamda karıştı sende beline kadar çıkartıyo musun cnm göbeğide içerde kalıyor bunda bide sleepyde 5_10 numarda var onu denedin mi
Ya kizlar cok afedersinz birsey sorucam kabizlik cekiyomusunuz dogumdan sonra
Normal eczaneden alınan şırınga canım google yaz bak video çıkar karşınaİlaç şırıngası farklı sanırım süt verilen şırıngadan
Ha tmam canım teşekkür ederimNormal eczaneden alınan şırınga canım google yaz bak video çıkar karşına
Merhaba . Ana Kucağı alacağım mutlaka alın diyorlar odadan odaya taşımak için sallamalı bir şeymiş . Siz ne aldınız elektrikli mi normal mi ? Memnun musunuz
Bebegi 6 küsür kilo olanlar nasıl beslıyodunuz ya, brnimki 4500
Emdikçe artıyor zatenAmin amin inşallah canımbugün uykuda sürekli emzirmeye çalıştım saat başı saat başı artık Bi damla iki damla girdi ağzına hep
Peki Dr raporu gerekmiyor muCanım doktorla görüşmeden önce e nabız hesabına gir orada bir bölüm var covid 19 idari izin raporu gibi oraya bir tıkla otomatik oluşturuyor raporu idari izne esas raporu.
Ben yaptırdım ama bizde ateş olmadı ağrısı oldu calpol verdim ağrısı 3 gün sürdüKizlar bizde 2 ay kontrolüne gittik 56 cm 5300 Gr olmuş 2. Ay aşıları için calpol verdi aşıları yaptıran var mı ateş yaptı mi sizde
Kac gunluk ve kac kg dogmustu canim benim bebegimde 4.500 3.300 dogmustuBebegi 6 küsür kilo olanlar nasıl beslıyodunuz ya, brnimki 4500
Uyanık tutmuyor Malesef ya ayakta zıplatıyom bazen nadiren tutuyor bakalım mücadelem ne zamana kadar devam edecekEmdikçe artıyor zaten
Aynen canım eşim yanlış almış bende paketin dışını okumadan açmış bulundum tecrübe etmiş olduk yaniCanim kulot bezler ayakta duran bebekler icin..belirli bi aydan sonra alt degistirirken yatmak istemiyolar. Sen de ayakta dururken degistiriyorsun. Ben ilk kizimda nerdeyse bezden kurtulacagim zaman kulot beze gectim
İki yıl içinde gittiğin doktor muayenelerinde aldığın tanılar enabızda kayıtlı zaten ona göre idari izin raporu oluşuyor veya oluşmuyor sen e-Nabız hesabına girip bak mutlaka.Peki Dr raporu gerekmiyor mu