- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
nasıl yapıyorsun canımİncir hoşafı için kızlar ben içiyorum çok süt yapıyor gecen gece görüşlerim şişmiş sütüm akmış ağrıdan uykumdan uyandım sağdım öyle rahatladım
Bende Dr bi görüşeyim rapor almaya çalışayımYeni bi yönetmelik çıkana kadar devam edecek canım. Ben kurumumla görüştüm öyle söylediler.
Doğduğundan beri sadece anne sütüBebegi 6 küsür kilo olanlar nasıl beslıyodunuz ya, brnimki 4500
Ay yanlışlıkla neler eklemişim böyleİncir hoşafı için kızlar ben içiyorum çok süt yapıyor gecen gece görüşlerim şişmiş sütüm akmış ağrıdan uykumdan uyandım sağdım öyle rahatladım
Hoşafı mıl nasıl yapıyorsun canım
İncir hoşafını evet canımHoşafı mı
Tencereye su koyup ocağa koyuyorum. İncirleri sıcak yada ılıkta okur bi iki dk bekletip yıkıyorum sonra İncirleri 2 yada 3 e kesiyorum tenceredeki suya koyup kaynatıyorum. Ocağı kapatmaya yakın seker koyuyorum.İncir hoşafını evet canım
Kaç tane incir atıyorsun canım Ayy incirler zaten tatlı şekerle olmuyor mu daha çokTencereye su koyup ocağa koyuyorum. İncirleri sıcak yada ılıkta okur bi iki dk bekletip yıkıyorum sonra İncirleri 2 yada 3 e kesiyorum tenceredeki suya koyup kaynatıyorum. Ocağı kapatmaya yakın seker koyuyorum.
Kabız olduğumda da aynısının kayısılısını yapıyorum o da kabızlığıma iyi geliyorİncir hoşafını evet canım
Saymadım ama 8 9 tane vardır galiba. Şekerli oluyor o yüzden gün boyu su içiyorum. Normalde şekeri de hiç sevmem ama çok işe yarıyorKaç tane incir atıyorsun canım Ayy incirler zaten tatlı şekerle olmuyor mu daha çok ☺
Tamam canım teşekkür ederim denicem bende inşallahSaymadım ama 8 9 tane vardır galiba. Şekerli oluyor o yüzden gün boyu su içiyorum. Normalde şekeri de hiç sevmem ama çok işe yarıyor
İnşallah sende de işe yarar bebeşin göbüşü doyar bol su iç ha aklıma geldi hurma yeTamam canım teşekkür ederim denicem bende inşallah
Hemde had safhadaYa kizlar cok afedersinz birsey sorucam kabizlik cekiyomusunuz dogumdan sonra
Doymuyor ama sütüm çok az ne yapayım açlıktan da ne uyuyordu ne de duruyordu mecbur kaldım
Canim bence doktora bi gidin rahatlar küçücük onun dışında zeytinyagla masaj yapabilirsinKızlar bebeğinizin kabızlığında ne yaptınız çok zor durumdayım
Amin amin inşallah canımİnşallah sende de işe yarar bebeşin göbüşü doyar bol su iç ha aklıma geldi hurma ye
Rezene çayıyla birlikte hurma da yiyiyor um hepİnşallah sende de işe yarar bebeşin göbüşü doyar bol su iç ha aklıma geldi hurma ye
Senin kullandığın d vitamini oranına bağlı canım o şu an 400iu yeterliD vitamınını gunde kac damla kullanıyorsunuz
İçiyorum canım aynen herşeyi deneme çalıyorum yemek yiyemiyorum bari böyle sulu şeyler tüketeyimher şeyi denemisaindir belki aklına gelmemiştir rezene ve süt çayları var kullanmadıysan kullan canim bir de bol su iç sütun kaynağı şu
Canim telefonuna beyaz gürültü indir her yerde acarsinBen yapmazsa gün aşırı fitil kullanıyorum canım ... yoksa çok huzursuz oluyor :/
Ben de 2 gündür davlumbazın yanında yaşıyorum