Uyku lazım uykuuu bitki çayıda içiyorum vitaminde ama 3 saat kesintisiz uyusam o zamanki süt başka.. tabiki öyle bir uykuda nerdeBenimde sanki sütüm azaldı emin değilim. Sabahları sağardım bayaa bi çıkardı.artık sağınca akşama yetmiyor. Uyumam lazım uyumadan süt olmuyor ve bebeğim çok sık emiypr max 1.5 saat.dolmasına da izin vermiyor tabi. Yetemezsem ya korkusu başlado.humana vs başlayayım bende yeter inşallah ya
Olabilecek fitil onu söyledi doktor diğeri olmdığından şanslısın böyle neye inanıp neyi yapsam diye arada bile kalıyor insan.. kabızlık değil aslında benim derdim kabız olmasın düzenli kaka yok sertleşip orda kalmasınHem annelik tecrübesi var hemde ablamin doktor olmasından dolayı daha fazla bilgim var :) bu işlemleri genelde ablam yapiyorama paranox fitil ateş düşürücü, ağrı kesici ve soğuk algınlığına kullanılıyor. Kabizlik icinse bi yanlis anlaşılma var herhalde
Yeni bi yönetmelik çıkana kadar devam edecek canım. Ben kurumumla görüştüm öyle söylediler.Aaa benim bundan haberim yoktu raporum yok bakayım ona bir ne kadar süre izinli olunur biliyor musun
3 damla demişti bana sağlık ocağındaki ebeD vitamınını gunde kac damla kullanıyorsunuz
Ben biberon kullanmıyorum ama yinede benzer birşey yaşıyorum gazdan dolayı itekliyor tepiniyor ben çözümü fön makinası sesinde buldum o zaman alıyor memeyizatn azdı sütüm kaç gündür itekliyor beni emmek istemiyor iyice sütüm çekilecek neden böyle yapıyor anlamadım arada mama veriyorum biberona alıştı ondan mı acaba
Benim 43 gunluk 5400 du nerdeyse her agladginda emdiBebegi 6 küsür kilo olanlar nasıl beslıyodunuz ya, brnimki 4500
Kasikla nasil verilcek canim ya artik buyuduler 90 cc iciyor blki daha fazla. Kasikla vermek zor. Biberonsuz nasil olcak bilmiyorumCanım biberon verme bende öyle yaptım Bi kereden bişey olmaz iki kereden bişey olmaz dedim alıştı iyice biberona tutmuyor yaklaştırdığım gibi bağırıyor itekliyor
Benim 43 gunluk 5400 du nerdeyse her agladginda emdi
Sutun yetiyor mu canim? Gerci senin kucuktu benim bebege 1 haftadir yetmiyorBen biberon kullanmıyorum ama yinede benzer birşey yaşıyorum gazdan dolayı itekliyor tepiniyor ben çözümü fön makinası sesinde buldum o zaman alıyor memeyi
Yetiyor hatta baya tazikli geliyor bi gogusten onu içerken boğuluyor diğer goguste yoktu onu verdim o da arttı benim de ilk günler yoktu.ekstra sadce ilk günler su içtim artık hiç bişey yapmıyorum normal besleniyorum ama yetiyor 1 saatte bir istiyor nerdeyse artık o kadar vermek istemiyorum gerçiSutun yetiyor mu canim.? Benimki emdikce sut bitiyor 3 saat beklemesi lazim dolmasi icin ama sık emiyor
Kaşıkla çok zor ya bende kaşıkla denedim içmedi ve de zaten soğuyor oda hep sancı yapıyorKasikla nasil verilcek canim ya artik buyuduler 90 cc iciyor blki daha fazla. Kasikla vermek zor. Biberonsuz nasil olcak bilmiyorum
Benimde 5 üstü ondan süt yetmiyor mama veriyorum 90 bile doyurmuyor bazen ay 6 aylık olana kadar bari emseler sonra katı gıda falan idare edilirBebegi 6 küsür kilo olanlar nasıl beslıyodunuz ya, brnimki 4500
Sorması ayıp ne yiyip içiyorsunuz? Her seferinde yutkunarak emebiliyor mu? Ya ben çözemedim şu işi hala sütüm var mı yok mu.. sık emmeye bittiği kesindeBenim 43 gunluk 5400 du nerdeyse her agladginda emdi
Aynı durumdaym 1 saatte emmek isteyince süt nasıl dayansın mecbur mama veriyorum.. siz nasıl yapıyorsunuzSutun yetiyor mu canim.? Benimki emdikce sut bitiyor 3 saat beklemesi lazim dolmasi icin ama sık emiyor
Canım yutkunduğu zaman zaten sütün içtiğini anlarsın ama ağzını boş çekerse gitmiyordur bişey boğazınaSorması ayıp ne yiyip içiyorsunuz? Her seferinde yutkunarak emebiliyor mu? Ya ben çözemedim şu işi hala sütüm var mı yok mu.. sık emmeye bittiği kesinde
Sende mi mamayı biberonla veriyosun canımAynı durumdaym 1 saatte emmek isteyince süt nasıl dayansın mecbur mama veriyorum.. siz nasıl yapıyorsunuz