Benim bebeğim emiyor canım ama sütüm az doymuyor yetmiyor bende ara öğünlerde Bi kaç kez mama veriyorum ki biraz süt dolsun diye bu seferde gece meme reddi yaşıyoruz emmek istemiyor Ayy bilmiyorum çok zor keşke insan isterki sütü bebeğine yetsin de öyle uğraşmıyim mama meme
Aynen canımBenimde başta oyleydi giderek azalıyor, napalim kısmet
Ben memnunum cnmSevgili haziran anneleri selamlar.Bebişlerinizi sağlıkla büyütün
Vakit ayırıp cavap verirseniz çok sevinirim.
Slepy marka bez kullananlar memnunmusunuz .1 ve 2 numaralı bezden kaçlı paket almamı tavsiye edersiniz ilk ay için.
Şimdiden çok teşekkür ederim
Sıkıntı yaşamadım canım ama tek onu kullanmadım emziriyorumYapıyor mu peki canım yoksa sıkıntı yok mu
Spor yapan ya da diyet yapan var mı kızlar
Insallah gecer banada verdi krem ben almadım . Benim zaten apandsit izinde varDeriyi inceltmek icin dr krem vermisti iz kalmasın diye. Bitiş yeri agrisi en son geciyor, yakında gecer buyuk ihtimal
Günlük taze hoşaf için kayısı Üzüm elma kurusu yla yapıp. Bir de galactago Damla var. Muhakkak deneyin allahın izniyle çok farkediyorAynen olmayınca olmuyor canım bence yorgunlukla alakası yok her doğuran kadın sürekli evinde uzanıp yatamıyor ki olsun o kadar emembilmiş yine bakalım bizimki nereye kadar dayanacak Bi gidişle giderse ikinci ay zor doldurur diye düşünüyorum
Bende emziriyorum da bakalım artıkSıkıntı yaşamadım canım ama tek onu kullanmadım emziriyorum
Allah razı olsun canım bestlak damla denedim pek etki etmedi bakalım Bi bunu da denerim hoşaf pek sevmem ama onu da yaparım inşallahGünlük taze hoşaf için kayısı Üzüm elma kurusu yla yapıp. Bir de galactago Damla var. Muhakkak deneyin allahın izniyle çok farkediyor
Galactago yu ben de kullanıyorumdr um onerdi dr umbir de lactamiliöneri. Benım de sutum cok azdı. Gakactago,lactamil,humantea,hoşaf,helvabol su. Bunlar farkettırıyor mutlaka dene.Allah razı olsun canım bestlak damla denedim pek etki etmedi bakalım Bi bunu da denerim hoşaf pek sevmem ama onu da yaparım inşallah
Rezene içiyorum şuan o bitsin öyle Humana alayım hepsi üst üste zararlı olur belki diğerlerini tüketiyorum galactagoyuda denerim teşekkür ederim canımGalactago yu ben de kullanıyorumdr um onerdi dr umbir de lactamiliöneri. Benım de sutum cok azdı. Gakactago,lactamil,humantea,hoşaf,helvabol su. Bunlar farkettırıyor mutlaka dene.
Benim 43 gunluk 56 cm 5400 kg seninki iyi benceMerhaba güzel anneler nasıl gidiyor kaç gündür giremedim biz dün pikniğe gittik. Bebişim iyi durdu uyudu güzel geçti.Aramızda bir gün vardı 4 ağustos ta aşıya gittiğimizde boyu 60 cm di biz kısa mı kaldık yahukilosu da 6400 çıkmıştı. japon88
Boy genetıktir ya degıken olmaı normal benceMerhaba güzel anneler nasıl gidiyor kaç gündür giremedim biz dün pikniğe gittik. Bebişim iyi durdu uyudu güzel geçti.Aramızda bir gün vardı 4 ağustos ta aşıya gittiğimizde boyu 60 cm di biz kısa mı kaldık yahukilosu da 6400 çıkmıştı. japon88
34 haftalikken bebeginiz kac grmdi acebaDaha 2 hafta var valla haftada 450 gr almış Pazartesi söylücek 1 hafta daha verelim dedi sezaryen çok korkutuyo beni
34 haftalikken bebegiz kac grmdi acaba4 u geçerse sezeryan ddi bana da drm 4 un altı olmadı son gün suni sancıyla doğum yaptırırım 40 i gecirtmem dedi kendi gelmezse gebelik şekeri olduğu için 4 un üstünü riske atmam ddi ama almaz gibi çok fazla artık sanmıyorum yani
Benim gözümde seni arıyordu canım maşallah çok iyi almış kilosunu benim bebek biraz selvi boylu 29 günlükken 59 cm diMerhaba güzel anneler nasıl gidiyor kaç gündür giremedim biz dün pikniğe gittik. Bebişim iyi durdu uyudu güzel geçti.Aramızda bir gün vardı 4 ağustos ta aşıya gittiğimizde boyu 60 cm di biz kısa mı kaldık yahukilosu da 6400 çıkmıştı. japon88
Birde suan kac haftaliksiniz bebeginiz kac kilo kendi bebegimin ne kadar dogacagini tahmin etmek istiyorum lutfen yazarsaniz cok sevinirim34 haftalikken bebeginiz kac grmdi aceba
Ay ne bilim japon 66 cm deyince dedim 6 cm fark baya az değilBenim 43 gunluk 56 cm 5400 kg seninki iyi bence
Boy genetıktir ya degıken olmaı normal bence