2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228

Deriyi inceltmek icin dr krem vermisti iz kalmasın diye. Bitiş yeri agrisi en son geciyor, yakında gecer buyuk ihtimal

Öyle mi yapmak lazım ki canım ,tektim ben

Bize ilk hastanede oldu morarmisti, hemsire oradaydı hemen müdahale etti, elinde yüzü aşağıya doğru tutarak sırtına vurdu, aglatin dedi boyle olunca. Bizim kızda reflu oldugu icin cok fazla cikariyor, cogu zaman nefesi kesiliyordu, yeni yeni düzelmeye basliyor ama hala düz yatiramiyoruz, altını değişirken bile reflu oluyor :/

Gecmis olsun, eltimin kizinda vardi, cift bez ile geçti

Alıştırma bardağı ile deneyebilirsin mamajoo marka. Mama icinde aptamil conformili öneririm, gaz sancısını bitirdi nerdeyse

Koptum alemsin :)) dr mu onerdı canım farklı bi yan etkısı yok demi ,aktardanmı aldın ,

Bende neredeyse artık hic meme vermiyorum, cok azaldı, önceden pedleri islatirdi, simdi bi damla bile fazla cikmiyor

Lohusaligin suresi en fazla 40 gündür, temizlenmek gerekir, 40 günden sonra gelen kan vs özür olarak nitelendirilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…