- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
Şimdi benden gelen 6 günlük özür kanı mı sayılıyor adet oldum ben bence çünkü sancım oldu sonra kan daha fazlalaştıLohusaligin suresi en fazla 40 gündür, temizlenmek gerekir, 40 günden sonra gelen kan vs özür olarak nitelendirilir
Aptamil kabız yapmıyor mu canımAptamil conformili öneririm, gaz nerdeyse yok gibi
Teşekkür ederimSevgili haziran anneleri selamlar.Bebişlerinizi sağlıkla büyütün
Vakit ayırıp cavap verirseniz çok sevinirim.
Slepy marka bez kullananlar memnunmusunuz .1 ve 2 numaralı bezden kaçlı paket almamı tavsiye edersiniz ilk ay için.
Şimdiden çok teşekkür ederim
Bugün pazar mı? Günlerden haberim yokBugün pazar hiç kimseden ses seda yok hanımlar nasıl gidiyor bebislerle
Bugün pazar mı? Günlerden haberim yok
Libalaks büyükler için değil mi ben öyle hatırlıyorum alışma yapar mı? Paranoks fitil küçük koymaya çalıştım ama bastı yaygarayı girişinde bıraktım ya küçücük popo deliği bile kıyamıyor insan
Seninki niye azaldı canım benimki iştahsızlıktan hep azaldı
Aynen olmayınca olmuyor canım bence yorgunlukla alakası yok her doğuran kadın sürekli evinde uzanıp yatamıyor ki olsun o kadar emembilmiş yine bakalım bizimki nereye kadar dayanacak Bi gidişle giderse ikinci ay zor doldurur diye düşünüyorumDaha hastanedeyken sutum yetmedi ilk orda mama verdik 1 kere, sonra ilk günlerde bi kac ogun yetecek kadar vardi yari mama yari meme veriyordum ama buyudukce talebini karsilayamadim, 6 kilo aldım 2 ayda süt olsun diye yedim içtim ama pek fayda etmedi. 2 ayin 1 haftası evime gittim 40imda o zaman evde biraz is yaptim yoruldum filan iyice azaldi. Normalde annemlerdeyim hep yiyorum içiyorum ama pek fayda etmiyor. Ilk kizimida 40 gun emzirmistim, aptamil ile büyüdü, erken doğduğu halde gelisimi cok onde, o yuzden mama karşıtı hic değilim ama biraz daha emsin isterdim
Conformil pek yapmiyor, yaptığını düşünüyorsan zeytinyağı katabilirsin mamalara canim. Benim kizim reflusu var, reflü mamasida veriyorum arada koyu kivamli oluyor biraz, aslinda pek kabizlik sorunu yok ama ikinirken kustugu icin zorlanmasın diye arada lavman yapiyoruzAptamil kabız yapmıyor mu canım
Anladım canım teşekkür ederim o zaman elimdeki bitince bende ondan alayım ilk doğduğunda Aptamil vermiştik pek sevmemiş içmemişti bakalım bu sefer içeçek miConformil pek yapmiyor, yaptığını düşünüyorsan zeytinyağı katabilirsin mamalara canim. Benim kizim reflusu var, reflü mamasida veriyorum arada koyu kivamli oluyor biraz, aslinda pek kabizlik sorunu yok ama ikinirken kustugu icin zorlanmasın diye arada lavman yapiyoruz
Aynen olmayınca olmuyor canım bence yorgunlukla alakası yok her doğuran kadın sürekli evinde uzanıp yatamıyor ki olsun o kadar emembilmiş yine bakalım bizimki nereye kadar dayanacak Bi gidişle giderse ikinci ay zor doldurur diye düşünüyorum
Bende aynen şuan ailemin yanındayım gece uykusuzluk kalmam dışında hiç bişey yapmıyorm sen elinden geleni yap canım gerisi nasibi olduğu kadarYani benim kadar dinlenen yoktur herhlde, evde tek yaptığım bebegi emzirmek o da olmadı. Anneminde pek sutu olmamış, bizde aptamil ile buyumusuz. Birde benim sutumu emdiginde, nerdeyse her seferinde cok kolay kusuyor, o da canımı sıktığı icin fazla emzirmedim, oyle azaldi. Biraz daha deniyicem ama olmazsa yapicak bisey yok
Anladım canım teşekkür ederim o zaman elimdeki bitince bende ondan alayım ilk doğduğunda Aptamil vermiştik pek sevmemiş içmemişti bakalım bu sefer içeçek mi
Eşim mama karşıtı bakalım nasıl aldırcam ona bende alıp denim sağol canımAptamilin 3 çeşidi var, normali daha cok gaz yapar. Ben ilk prosyneo kullandim, sezaryenli bebekler icin olani, birde conformili denedim, o cok iyi geldi ama bi sure kullanmak gerekiyor, hemen etki gostermiyor
Bende aynen şuan ailemin yanındayım gece uykusuzluk kalmam dışında hiç bişey yapmıyorm sen elinden geleni yap canım gerisi nasibi olduğu kadar ☺
Benim en başta eşim malesef kızıyor hep kavga etcez aldırana kadar keşke oda biraz anlayışlı olsaAynen öyle, Allahtan çevremde illa emzir diye tutturanlar yok, tabi esimin ailesi disinda onlarda uzakta zaten
O biraz sıkıntı ama gerçekten mama kolaya kaçmak değil. Emzirmek kolay, herzaman ulaşılabilir, konforlu, masrafsiz. Herkes tabiki emzirmek ister ama olmuyorsa olmuyordur. Evet bazıları uzun mücadele sonucu mamayi biriktirip, memeye geçebiliyor ama uzun ve yorucu bir surec, herkesin mücadele etmeye gücü olmayabilir. O yuzden guzel bir dille anlat ve seni zorlamasin. Ama illaki ben mucadele edicem dersen, Facebook ta emzirme akademisi var. Herkese yardimci olup, emme planı hazırlıyorlar.Eşim mama karşıtı bakalım nasıl aldırcam ona bende alıp denim sağol canım
Insallah düzelirBenim en başta eşim malesef kızıyor hep kavga etcez aldırana kadar keşke oda biraz anlayışlı olsa
Benim bebeğim emiyor canım ama sütüm az doymuyor yetmiyor bende ara öğünlerde Bi kaç kez mama veriyorum ki biraz süt dolsun diye bu seferde gece meme reddi yaşıyoruz emmek istemiyor Ayy bilmiyorum çok zor keşke insan isterki sütü bebeğine yetsin de öyle uğraşmıyim mama memeO biraz sıkıntı ama gerçekten mama kolaya kaçmak değil. Emzirmek kolay, herzaman ulaşılabilir, konforlu, masrafsiz. Herkes tabiki emzirmek ister ama olmuyorsa olmuyordur. Evet bazıları uzun mücadele sonucu mamayi biriktirip, memeye geçebiliyor ama uzun ve yorucu bir surec, herkesin mücadele etmeye gücü olmayabilir. O yuzden guzel bir dille anlat ve seni zorlamasin. Ama illaki ben mucadele edicem dersen, Facebook ta emzirme akademisi var. Herkese yardimci olup, emme planı hazırlıyorlar.