2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Benim gözümde seni arıyordu canım maşallah çok iyi almış kilosunu benim bebek biraz selvi boylu 29 günlükken 59 cm di 😄😄 0 3 aylık kıyafetlerin altları küçük geliyo
MaşAllah canım uzunmuş baya bende eşimde kısa değiliz ama bakalım şimdilik boyumuz böyle 1. Ay aşısında 55 cm di 5 cm uzamış 😊

Hastane cantalarinizi hazirladiniz mi ? Neler koydunuz? Olabildigince az esya ile gitmek suan en iyisiymis ama daha once dogum yapmadim olmazsa olmazlar neler olur acaba istanbuldayim kismetse florence da dogum..

Merhaba . Florence hastanesinden memnun kaldınız mı ? Sezeryen mi oldunuz ?

Merhaba güzel anneler nasıl gidiyor kaç gündür giremedim biz dün pikniğe gittik. Bebişim iyi durdu uyudu güzel geçti.Aramızda bir gün vardı 4 ağustos ta aşıya gittiğimizde boyu 60 cm di biz kısa mı kaldık yahu 🙄😌 kilosu da 6400 çıkmıştı. @japon88
Bence gayet iyi herkes aynı boyda olacak diye bişey yok belki bundan sonraki aylarda boyu daha da uzayacak gelişim geriliği olmadıktan sonra takılma derim canım.

Arkadaslar kızım 4500 kilo 42 günlük bezi sleepy 2 di yanlardan sıkıyodu boydanda ön kısmı sanki kısa geliyodu bacaklarındada iz olunca bende 3 numaraya geçtim yanlış mı yaptım eşimde kilot bez almış biraz büyük gibi sizde durumlar nasıl bu arada 3 numara 4 _9 arası

Arkadaslar kızım 4500 kilo 42 günlük bezi sleepy 2 di yanlardan sıkıyodu boydanda ön kısmı sanki kısa geliyodu bacaklarındada iz olunca bende 3 numaraya geçtim yanlış mı yaptım eşimde kilot bez almış biraz büyük gibi sizde durumlar nasıl bu arada 3 numara 4 _9 arası
Benim bebekte 5 kilo bizde 2 numara kullanıyoruz aynen bizde de sıkıyor 3 aldım bu sefer çok büyük geldi boydan yine ben 2 ye devam ediyorm

Bizim de 62 gunluk olduk sanki bacaklardan sıkıyor 3 e gecicem paketim bitince. Buyuk gelir mi bilmiyorum. Yarin da 3 lu asimiz var cok tedirginim insaAllah kolay gecer🤦‍♀️

Seninki erkek mi .
Erkek buyuyunceki boyu ( anneboyu+bababoyu)/2+13 müş
Kız boyu da anne+baba/2-13 yazıyodu biyerde ,tabiki sapmalar farklılıklar olur
Yapmaya çalıştım ama değişik bi hesap çıktı 😌
Bence gayet iyi herkes aynı boyda olacak diye bişey yok belki bundan sonraki aylarda boyu daha da uzayacak gelişim geriliği olmadıktan sonra takılma derim canım.
Aynen canım çok şükür kilosu gelişimi iyi 😊

Ben 3 numaraya geçeli çok oldu canım bebeğim şuan 6500 kg falan olmuştur sanki sıkıyor gibi ama dün baya çoklu bi paket bez aldım 3 numara çünkü 4 te çok büyük gelir diye düşünüyorum.

Ben 3 numaraya geçeli çok oldu canım bebeğim şuan 6500 kg falan olmuştur sanki sıkıyor gibi ama dün baya çoklu bi paket bez aldım 3 numara çünkü 4 te çok büyük gelir diye düşünüyorum.
O zaman erken değil sanki çünkü sıkıntı kakasıda sırtından hep çıkmaya başlamıştı bu kilot bez oldugu için kafamda karıştı sende beline kadar çıkartıyo musun cnm göbeğide içerde kalıyor bunda bide sleepyde 5_10 numarda var onu denedin mi

15 eylülde başlayacağım normalde hemen yıllık izin var onu kullanacağım 20 günlük Ekim de başlayacağım. Benim branşın tayin olayı zor ben 7 yıldır doğudayım ve her yıl tayin istiyorum olmuyor eğer izine çıkarsam tayin işim çok daha zor olacak doğuda daha fazla kalmak istemiyorum koşulları zor gerçekten özellikle sağlık konusunda sıkıntı yaşıyorum Dr bulamıyorum ben kendimde astım bronşitim tedavi yazdan yaza anca oluyorum ilerleme kaydedemiyorum. Çocuğunda Dr ihtiyacı olacak onun için de sıkıntı olacak bu yüzden benim tayin almam için çalışmam lazım malesef 😢
Canım astım bronşitin varsa e-nabızdan idari izinli sayılabilmek için rapor çıkartabilirsin belki hiç baktın mı? Benim de kronik akciğer hastalığım var o raporu aldım doğum iznim bitince idari izinli olarak devam edicem.

O zaman erken değil sanki çünkü sıkıntı kakasıda sırtından hep çıkmaya başlamıştı bu kilot bez oldugu için kafamda karıştı sende beline kadar çıkartıyo musun cnm göbeğide içerde kalıyor bunda bide sleepyde 5_10 numarda var onu denedin mi
Değil bencede evet sırtına da doğru bez geliyor göbeği içerde kalmıyor ama kilot bez hiç kullanmadım molfix aldım dün onu denicem canbebe kullanıyordum en son birde market bezlerini deneyim dedim ama beğenmedim en son bunu aldım bakalım nasıl sleepy de yeni doğdunda kullanmıştım bi daha almadım onu.

X